1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Süperlig Formula 2.Yarış Nürburgring

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default Süperlig Formula 2.Yarış Nürburgring

Finalde Talihsizlik: Yarınki Yarışa 2. Başlıyoruz

Superleague Formula'nın Nürburgring'de başlayan ikinci etabında Galatasaray, sıralama turlarında finale yükselmesine karşın yarış arabasındaki teknik bir arıza nedeniyle son turu koşamadı. Bu sonuçla finaldeki rakibimiz AC Milan, yarın sabahki yarış için pole pozisyonu kazanırken Galatasaray ise 2.'liği elde etti.

İtalyan pilot Alessandro Pier Guidi'nin kullandığı yarış arabamız, dün hiç ısınma turu atamamasına rağmen bugün grup yarışlarında 3. oldu ve çeyrek finalde Anderlecht'le eşleşti. Bu turun da galibi olan Galatasaray, yarı finalde Basel'i de saf dışı bıraktı. Finalde rakibimiz AC Milan oldu.

Ama final öncesi yaşadığımız teknik sorun nedeniyle pole pozisyon için AC Milan karşısına çıkamadık. Buna karşılık Superleague Formula'da şu ana kadarki en iyi derecemizi alıp yarın sabah 12.00'de koşulacak ana yarışa 2. sırada başlama hakkı kazandık!
    Yarın saat 12.00 ve 15.00'te koşulacak iki yarış da Show TV'den naklen yayınlanacak!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

İyi iyi benim için süper oldu futbol + formula Aziz Yıldırım'a mail atsam o da bi f1 takımı yapar mı acaba
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ara ara takip ettim yarışı.Milan'ın birinci olacağını tahmin ediyordum.3.olmamız sevindirici.

1.yarışı izleyemedim ama 2. yarış baya güzeldi bide roma güvenlik aracını beklese

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray Pier Guidi ile 3. oldu ve podyumla tanıştı.

Milan 1. olurken, Anderlechtte 2. oldu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Olamaz ya yarışı kaçırdım ve 2. yarıştada dershaned olacağım
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri