Sayfa 282 / 492 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon
8,431 ile 8,460 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

  1. #8431
    Nesil
    2006
    Yer
    Pekin
    Yaş
    34
    Mesajlar
    12,340

    Default

    kafasına vurur ve “N’aber lan?” der.
    Hehe. Demek naber lan demiş Alpay'a.Gerçekten çok ilginç bir durum..

  2. #8432
    Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06
    Yaş
    37
    Mesajlar
    6,743

    Default

    Şemsi Türk olarak yabancılara yaa böyle şeyler öğretiriz yada küfür hatta onların küfür etmesi çoktaa hoşumuza gider

    Çok hoşuma gitti yazı okurken gelsin Türkiye'ye yerleşsin Jimmy

  3. #8433
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta
    Yaş
    37
    Mesajlar
    0

    Default

    Bizim oranın çayını içmiş taa Chelsea'ye kadar gitmiş. Bide çorbasını içse nerelere kadar giderdi kim bilir

  4. #8434
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    5,342

    Default

    Takımlara Gözlemci Yerine Gözlemeci Koyarsan Bi Çay Molası Verir Avrupaya Gider Böyle..

  5. #8435
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    35
    Mesajlar
    4,322

    Default

    Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Takımlara Gözlemci Yerine Gözlemeci Koyarsan Bi Çay Molası Verir Avrupaya Gider Böyle..
    çok kötüydü

  6. #8436
    Nesil
    2006
    Yer
    Pekin
    Yaş
    34
    Mesajlar
    12,340

    Default Ronaldo’ya Flamengo ve Manchester City talip

    Ronaldo’ya Flamengo ve Manchester City talip

    Başı dertten, burnu başka bir şeyden kurtulmayan Brezilyalı yıldız Ronaldo, Flamengo ve Manchester City’den teklif aldığını söyledi.

    Geçtiğimiz sene yaşadığı ciddî sakatlık sonucunda sahalardan uzun süre uzak kalan ve son dönemde göbeğiyle dikkat çeken Ronaldo, futbola dönüyor. Brezilyalı yıldız, dizinden geçirdiği ağır sakatlığı atlattığını, şu sıralar yoğun bir antrenman temposuyla çalıştığını söyledi.

    Ronaldo, futbola hangi takımda döneceği sorusuna ise, “Flamengo ve Manchester City’den teklif aldım. Şimdilik kesinleşen bir şey yok. Zaten önemli olan, benimle bu iki büyük takımın ilgileniyor olması” cevabını verdi.

    Brezilya millî takımında oynamayı çok özlediğini belirten yıldız futbolcu, “Çalışmalarımı sabırla sürdürüyorum. Önce fiziksel olarak tamamen hazır olarak sahalara dönmeyi amaçlıyorum. Millî takımı daha sonra düşüneceğim” diye konuştu.

    Jo ve Robinho’yu kadrosuna katarak üst üste transfer bombalarını patlatan Manchester City ise, Ronaldo’yu da transfer ederek, Brezilyalı troykasını kurmak istiyor gibi görünüyor.

    Verkac

  7. #8437
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    8,046

    Default

    Man City saçmalıyor

  8. #8438
    Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir
    Yaş
    32
    Mesajlar
    4,061

    Default

    Man City eğer alırsa Ronaldo'yu gereksiz bir transfer olur bence..

  9. #8439
    Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu
    Yaş
    32
    Mesajlar
    1,405

    Default

    forma satar iyi olur

  10. #8440
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    35
    Mesajlar
    4,322

    Default

    ronaldo ne ya sacmalıyorlar

  11. #8441
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    8,046

    Default Scolari Ronaldo'yu Takımında Görmek İstiyor

    İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'yi çalıştıran Brezilyalı teknik adam Luis Felipe Scolari, Portekiz Milli Takımı'ndaki eski oyuncusu Crstiano Ronaldo'yu takımında görmek istediğini açıkladı.

    İngiltere Premier Lig'de Pazar günü oynanacak olan Chelsea - Manchester United karşılaşması öncesi ilginç bir gelişme yaşandı. Chelsea'nin Brezilyalı teknik direktörü Luis Felipe Scolari, yaptığı bir açıklamayla şu anda Manchester United forması giyen, eski öğrencisi yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'yu önümüzdeki sezon kendi takımında görmek istediğini ifade etti.

    İspanyol ekibi Real Madrid'in uzun süredir transfer etmek için uğraştığı ancak bir türlü başaramadığı Ronaldo konusunda Scolari'nin kendinden emin açıklamaları bir anda İngiliz spor basınına bomba gibi düştü. Scolari konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, "Onunla konuştum ve takımımda görmek istediğimi söyledim. Belki önümüzdeki sezon, Cristiano benimle olur. Eğer değişim istiyorsa, ona kapımız açık olacak. Ronaldo bir gün Manchester'dan ayrılacak çünkü 50 yıl orada oynayacak değil. Ronaldo'yla arkadaşız, baba-oğul gibiyiz. Ancak hayat onun hayatı. Ben Portekiz Milli Takımı'nın başına geçtiğimde Ronaldo 17 yaşında bir çocuktu. Şimdi Ronaldo iyi bir profesyonel ve geleceğini sürekli düşünüyor. Ulusal takımdan çok Manchester'da, 5-6 yıldan beri kendini geliştiriyor. Yılın 11 ayı Manchester'da yaşıyor, ulusal takımla sadece 1 ay zaman harcıyor. Onun gelişimin görüyorum. Önümüzdeki sezon milli takımda kaptan olarak onu görebilirim. Ronaldo şu anda dünyanın en iyi 3 oyuncusundan biri. Bunu iki yıl öncede söyledim ve şimdi de tekrarlıyorum" dedi.

    Scolari'nin bu açıklamalarının zorlu Manchester United karşılaşması öncesi, Manchester teknik direktörü Alex Ferguson'a meydan okumak olarak algılandı. Zira Ferguson her fırsatta Ronaldo'nun takımda kalacağını ve hiçbir takıma gitmeyeceğini ifade ediyordu.

  12. #8442
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    32
    Mesajlar
    3,812

    Default

    Buna önce Man. United sonrada Real Madrid izin vermez.

  13. #8443
    Nesil
    2007
    Yer
    Adana
    Yaş
    34
    Mesajlar
    6,566

    Default

    Ronaldo İngiltere'de Man Utd'den başka takım da forma giymez sanırım. Giderse Real'e gider.
    (/s)

  14. #8444
    Nesil
    2006
    Yer
    İzmir
    Yaş
    34
    Mesajlar
    1,335

    Default

    Bu hafta Digi maç veriyor mu İngiltere'den

  15. #8445
    Nesil
    2007
    Yer
    59-39
    Yaş
    32
    Mesajlar
    4,596

    Default Uğur Yıldırım Ada'da!

    Uğur Yıldırım Ada'da!

    Geçen sezon Sivasspor forması giyen Uğur Yıldırım, İngiltere Premier Lig takımlarından Blackburn Rovers ile antrenmanlara çıkmaya başladı.
    Blackburn Rovers Kulübü ile her konuda anlaşan Yıldırım, bir süre Blackburn Rovers ile deneme antrenmanlarına çıkacak. Blackburn Rovers'ın menajeri Paul Ince'inin beğenmesi halinde takıma katılacak olan Türk asıllı futbolcu Ada'da futbol oynamaya sıcak bakıyor.
    Sivasspor, Uğur Yıldırım'ı Gaziantepspor'dan transfer etmiş, 2.5 yıllık sözleşme imzalatmıştı. Blackburn Rovers'ın Uğur'un performansından memnun kalması halinde uygun bir bonservis bedeli ödeyerek oyuncuyu kadrosuna katabileceği ileri sürüldü.


    20.09.2008
    Kaynak : Sporx.com dış haberler

  16. #8446
    Nesil
    2005
    Yer
    Adana
    Yaş
    36
    Mesajlar
    4,045

    Default

    Hayırlı olsun ne diyelim..

  17. #8447
    Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri
    Yaş
    34
    Mesajlar
    7,034

    Default

    Hayırlı olsun Türk takımları beğenemedi bunu bi

  18. #8448
    Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri
    Yaş
    34
    Mesajlar
    7,034

    Default

    O biraz zor Scolari Madrid alır onu anca

  19. #8449
    Nesil
    2007
    Yer
    59-39
    Yaş
    32
    Mesajlar
    4,596

    Default

    Kendi etti, kendi buldu

    İngiltere Premier League'de 5. haftanın açılış maçında Sunderland'in konuğu Middlesbrough'ydu. Ada'nın önemli kuzey derbilerinden biri olan mücadele 2-0 Sunderland'in üstünlüğü ile sona erdi. Mücadelede goller 81. ve 90+3'de Chopra'dan geldi. İlk devrenin bitimine bir dakikada sakatlanan Tainio'nun yerine oyuna dahil olan Chopra takımına hayat verdi. City of Light Stadyumu'nda Howard Webb'in yönettiği maçta Boro 74. dakikada kazandığı penaltı atışını ise Downing ile gole çeviremedi ve bir anlamda kendi etti, kendi buldu. Bu maçta temsilcimiz Tuncay Şanlı sakatlığı sebebiyle M.Boro adına sahada yer alamadı. Bu sonucun ardından Sunderland ligde 5. haftada 2. galibiyetine uzanarak puanını 7'ye yükseltti. M.Boro ise ligdeki 3. yenilgisini aldı.



    20.09.2008
    Kaynak : Sporx.com

  20. #8450
    Nesil
    2006
    Yer
    istanbul
    Yaş
    35
    Mesajlar
    3,719

    Default

    Hangi teknik adam takımında görmek istemezki?

  21. #8451
    Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34
    Yaş
    32
    Mesajlar
    3,543

    Default

    Downing Stoke City'i maçında da penaltı kaçırmıştı ve M.Brough maçı zor kazanmıştı yine penaltı kaçırmış Downing artık buan attırmasalar iyi olucak

  22. #8452
    Nesil
    2006
    Yer
    Pekin
    Yaş
    34
    Mesajlar
    12,340

    Default

    Man.Utd bir gün Ronaldo'yu satmaya ikna olursa bu takım Real Madrid olur herhalde.Ronaldo'da Madrid'te oynamayı istiyor zaten.

  23. #8453
    Nesil
    2006
    Yer
    Pekin
    Yaş
    34
    Mesajlar
    12,340

    Default

    Hollanda milli takımını tercih edince türk futbolseverlerin bedduası mı tuttu nedir adam bir türlü başarılı bir grafik sergileyemedi..

  24. #8454
    Nesil
    2006
    Yer
    Adana
    Yaş
    35
    Mesajlar
    1,407

    Default

    vaybe bunu bir ara galatasaray istiyordu alamamıştı sonra anadolu kulüplerine düştü ve şimdi layık olduğu yere gidiyor hayırlı olsun

  25. #8455
    Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)
    Yaş
    39
    Mesajlar
    323

    Default

    Sakatlık geçirdi bi ara gözünden ameliyat oldu heralde öyle öyle düştü gitti.. Yetenekli oyuncu inş ingilterede iyi işler yapar..

  26. #8456
    Nesil
    2007
    Yer
    59-39
    Yaş
    32
    Mesajlar
    4,596

    Default

    Liverpool Sorensen'i geçemedi!


    Şampiyonlar Ligi'nde hafta arasında Marsilya'yı 2-1'lik skorla geçen Liverpool Premier Lig'e istediği gibi dönemedi. Digiturk 78.kanalda yayın yapan Spormax'ten canlı olarak yayınlanan maçta Anfield Road'ta ligin yeni ekiplerinden Stoke City'yi ağırlayan Rafael Benitez'in öğrencileri kaleci Thomas Sorensen'i geçemeyince karşılaşmadan 1 puanla ayrıldı.



    Bir dönem G.Saray'ın da transfer listesinde bulunan Sorensen yaptığı kurtarışlarla maçın kahramanı oldu. Anfield Road'da oynanan bu karşılaşma golsüz sona ererken Premier Lig'de oynanan diğer maçta West Ham United Newcastle önünde 3-1'lik rahat bir galibiyet aldı. Sıkıntılı günler geçiren Newcastle'ı sahasında konuk eden West Ham Di Michele ve Etherington ile galibiyete uzanırken misafir takımın tek golünü Michael Owen kaydetti. Premier Lig'de oynanan diğer maçta da Blackburn kendi sahasında Fulham'ı 1-0 yendi.
    (Ligtv.com.tr)

  27. #8457
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    8,046

    Default

    İyi yere kapak atmış

  28. #8458
    Nesil
    2007
    Yer
    .
    Mesajlar
    983

    Default

    Arsenal kaptı kaçtı: Bolton 1-3 Arsenal

    F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Arsenal, Premier Lig'in 5. haftasında Bolton Wanderers'ı deplasmanda 3-1 mağlup etmeyi başardı.
    Arsenal'e galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 26. dakikasında Eboue, 27. dakikasında Bendtner ve 87. dakikasinda Denilson'dan geldi. Bolton'un tek golünü ise 14. dakikada Kevin Davies kaydetti.

    Arsenal'de teknik direktör Arsene Wenger, takımın iki yıldızı Robin Van Persie ve Theo Walcott'a Bolton karşısında ilk 11'de forma vermedi. Kadrosuna sık sık revizyon yapmaktan çekinmeyen Wenger, bu iki oyuncunun yerine sahaya Denilson ve Bendtner'i sahaya sürdü.

    Arsenal karşısında son 4 maçtır kazanamayan Bolton Wanderers makus talihini bu sezon da yenemeyerek Reebok Stadı'nı dolduran taraftarlarını bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı.

    Premier Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Arsenal, Chelsea ve Manchester United'ın birbirleriyle oynadığı kritik haftada puan kaybetmeyerek avantaj sağladı. Arsenal, bu karşılaşmanın ardından Premier Lig'deki 4. galibiyeti alarak puanını 12'ye yüksellti. Arsenal gelecek hafta Hull City ile Emirates Stadı'nda karşı karşıya gelecek.


    20.09.2008
    Kaynak : Sporx.com dış haberler

  29. #8459
    Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle
    Yaş
    40
    Mesajlar
    5,935

    Default

    20 saniyede 2 gol attı Arsenal

  30. #8460
    Nesil
    2007
    Yer
    59-39
    Yaş
    32
    Mesajlar
    4,596

    Default

    Chelsea:0 Man.Und:1
    J.Park Attı ..

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •