İnönü Endüstri , Anadolu Meslek Lisesi Karmaşık Oldu Biraz ama...Rami'de Halin Yanında Kalıyor tam Olarak.
Ben Meydana Yakın Oturuyorum Emre abi Yoksa Buralardamısın![]()
İnönü Endüstri , Anadolu Meslek Lisesi Karmaşık Oldu Biraz ama...Rami'de Halin Yanında Kalıyor tam Olarak.
Ben Meydana Yakın Oturuyorum Emre abi Yoksa Buralardamısın![]()
Yok benim lise Eyüp'teydi arada gop'a giderdik.birde meydandaki Kültür Dersanesine deneme sınavlarına gelirdik.
Yahu siz şu bordo ceketliler misiniz yoksayada mavi miydi?
![]()
Yok Emre Abi Bu Sene Değişti Bizim Kıyafetlerde. Lacivert Bi Ceket GiyiyordukŞuan Mavi Sweet ve Gri Pantolon..
Emre Abi Sen Anlarsın Bu İşlerden
Kıza Okul Çıkışı Yürürken Direk mi Söylesem Ondan Hoşlandığımı yoksa Okul Çıkışı Bi Yerlere mi Davet Etsem Cafe vb
![]()
artık sweet mi giydiriyorlar yahu
Valla Anıl biryerlerde söylemen daha iyi olabilir. Güzel programlanmış romantik bir ortam mesela yürüyerek söylemekten daha iyi olur gibi.![]()
öyle Sweet T-shirt Giyiyoruz iyi Oldu ama BuSinemada Olabilir, Özel Olarak Seçilmiş bir Aşk Filminin Ortasında El Ele Değmesi falan
![]()
Sinema bir sonraki aşamada olabilir yahu.Hem sinemada nasıl söyleyeceksin. Bence gözlerinin içine bakarken söyle hiç olmazsa yüzünü gör yahu ne o öyle karanlık.
![]()
Olabilir abi Kahvemi Yudumladıktan Sonra Derin bi Nefes Alıp, Gözlerine Bakarak Dökülebilir Sözler DudaklarımdanAma Önce Bunu Teklif Etmek Gerekir Bugün Edicektim bi Yerlere Gitmeyi biraz Sohbet Etmeyi ama Öğretmenler Toplantısı mani Oldu Bu Olaya
Yarın Konuşurum ya Evine Ben Bırakıyorum Kızı Zaten. O Ara Söylerim..
![]()
Ooo kızı evine bırakıyormussun nasıl söyleyim diyorsun birde![]()
Yolumun Üstünde evi Emre Abi, geçen Hafta Ders Erken Bitti Saldılar Baktım Hangi Minibüse Biniyor Diye Gizlice Peşinden GiderekBenim Bİnmem Gerekene Biniyormuş.. Arkasından Bende Bindim minibüse Sohbet Mohbet Derken, Atıldım İstersen Beraber gideriz diye O GÜnden Beri Beraber Gidiyoruz evlerimize.
Yan Yana Yürümek Sohbet Etmek Kolay da Teklif Etmek Açılmak Zor Oluyo
![]()
İyi iyi. Açıl gitsin yahu ne olacak sanki dünyanın sonu mu. Eğer oda sana birşeyler hissediyorsa zaten karşılığını alırsın yok hissetmiyorum olmaz dersede ne yapalım sağlık olsun der rotanı değiştirisin.![]()
Yarın Ertelemem Davet Ederim Hafta Sonu İçin, Olursa İnşallah.. Belki Beraber Fotograflarımızı Koyarım Buraya falan. Daldım ben Gene Hayal Dünyama![]()
Selamlar..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Selamın Aleyküm
Aleyküm Selam
Merhaba..
Sen gene geLdin mi![]()
Merhabalar.
Samet kızıyorum ama.Niye gelmiyorsun beni görmeye.
Bu arada Zehra'nın alternatifini buldum.Adı Elif.Hoş kız.![]()
Önüne gelene aşık olma olm![]()
Selamlar iyi iftardan sonraları![]()
Yemek yiyince çok mutLu oLuyorum Emre abi sence nedendir ?![]()
Karnının doymasından olması küçük bir ihtimal ama![]()
Bizim okuldada Gülde diye bi kız var çok güzel ya...Bi tanışalımda
..Ayarlicam
Offf baydı bu kız muhabbeti ha![]()
Neyse geçelim kız muhabbetini..Bu gün okulda Milli güvenlik dersine bi emekli Binbaşı geldi
..Adam makara derse girerken kapıdan Dikkkaaaaaaat diye bağırıyor adam
.
Ne kanmış arkadaş nasıl kaynıyorsaUleyn biz sizin yaşınızda mahallede top peşinde koşardık siz kız peşinde koşuyorsunuz yeni nesil bir garip
![]()
Bende Sıkıldım artık ...Aynen Emre Abi..Bende az top peşinde koşmadım ....![]()
Bizde köyde dondurmacının peşinden koşardık![]()
ben hala top peşinden koşuyorum öğle paydoslarında oruçlu olmama rağmen top oynuyoruz![]()