Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 119 sonuç

Konu: Hasan Şaşa yumruk

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by Frank_Castle
    bu süper güvenlik sanırım, isviçrelilere de saldırmıştı ( gvenlik firması aynı ) ; onların sayesinde 6maç ceza aldık..
    evet doğru sölüyosun...

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

neyi paylaşamıyorsunuz arkadaşlar

sonuç: hasana müdehale yapılmış yapılan yakalanmış. adam fanatiklik yapmış cezasını çekecek. neden hasan diye sorsanız bile o galatasaray'ın oyuncusudur. ve hiç bir hak o güvenliğe yumruk atma hakkını vermez. bugun polise bile oyuncular bazen laf ediyor. o polis bile sabırlı davranıyorsa ne diyeyim

aranızda bir sorun varsa özel mesaj ile çözün arkadaşlar. burada konunun seyrini değiştirmeyin. eğer devam ettiğiniz taktirde mesajları silmeye devam edeceğim.

aranızda tartışmaya yol açan mesajları budadım. bundan sonra tartışma yapılacaksada bunu kavga etmeden saygı çerçevesinde yapalım arkadaşlar.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

3. Angry

Quote Originally Posted by sekopej
    tamam adamın yaptığını asla kabul etmiyorum ama neden hasana yumruk atmış veya hakan şükür necati değil de hasan tekrar söylüyorum adamın yaptığı kabul edilebilir değil ama neden hasan bunu da düşünmek lazım?

Sen Ev sahibisin İlla gelen takımın oyuncusuna yumruk mu atması gerekiyor
    allah bilir ne demiştirde o hale gelmiştir..

Nesil
    2005
    Yer
    34

önce hasanın ne yaptığını tartışmak gerek bırakın güvenliği

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by hurmet
    önüne ilk çıkan odur? hasanın yumruk yemesi onun suçu mudur?
    arkadaş sen neden sürekli fener alehine çalışmaya başladın bi anda. acaba dünkü maçın skoru tam tersi olsaydı bunları dicekmiydin merak ettim.
    konuya gelince hasan önüne çıktığı için değil bilip bilmeden konuşma. hasan güvenlik görevlisine küfür etmeseydi o da ona yumruk atmazdı anladın mı ?? önce futbolcunun hatasını gör sonra gel karşımıza

Galatasaraylı futbolcu Hasan Şaş, maçtan sonra koridorda ayağına basan güvenlik görevlisine küfür ettiği gerekçesi ile yumruklandı. Güvenlik görevlisi Nufel Bülbül, ifadesi alınmak için Kadıköy Rıhtım Karakolu'na getirildi. Burada yaklaşık 2 saat kalan Bülbül, kendisine küfür ettiğini iddia ettiği Hasan Şaş'tan şikayetçi oldu. İfadesi alınan Bülbül serbest bırakılırken Hasan Şaş'ın daha sonra ifade vereceği bildirildi.
    alın beyler hasanın neden yumruk yediğini anlatmış görevli

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

evet hasanın yaptığı kabul edilemez, büyük terbiyesizlik ne galatasaray'a yakışır nede milli takıma. tabi bizim Türk futbolcularımız böyle düzeltemiyoruz.. güvenliği bırak polise bile kafa tutup laf ediyorlar.. ama ben hiç bir polisin bir milli futbolcuya vurduğunu duymadım. yarın öbür gün bu olaylar hep takımların güvenliğimiz yok korkuyoruz sorunlarına sebep oluyor
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

haklısın bende zaten o adamı savunmuyorum. sadece herkes bu olayı sadece güvenlik görevlisinin üstüne atıyolar. sorarım size hakim bey; Hırsızın hiç mi suçu yok?

Nesil
    2006

burada kimse görevliyi savunmadı. ama hasanıda sütten çıkma ak kaşık gibi göstermenin manası yok. akşam neden hasan diye sorduğum için söylenmeyen kalmadı. işte görülüyor nekadar haklı olduğum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

evet bende geçen sayfaları okuyunca sanki başımdan aşa kaynar sular döküldü.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

bakın olayı şu şekilde incelemelisiniz. Fenerbahçe stadyumu ve gerçekten çok kaliteli bir stadyum. Valisi yöneticisi başkanı orada. Herşey fair play çerçevesinde gerçekleşecek şekilde olması için çaba harcanıyor.

Galatasaray zaten çekiniyor, sonuç olarak tansiyonu yüksek bir maç ve güvenlik son dereceiyi olmalı. çünkü milletimiz bunu bir spor olarak algılamıyor. bu uğura insan öldürebilecek kadar gözü dönmüş bir milletimiz var.

bir gs li oyuncu maç çıkışı kaybetme stresi (hasanı savunmuyorum yaptıklarınıda tasvip etmiyorum) durup dururken niye o güvenliğe küfür etme gereği duysun? Birşeyden rahatsız olduki küfür etti. Güvenlik görevlileri çok iyi seçilmeli ve soğuk kanlı olmasını bilmeliler. oyuncuları idare etmeliler. aynı şekilde hasan tipindeki oyuncularda ağır başlı olmalılar.. arkadaş sormuş niye başkası değil hasan diye. ok haklı. hasanda aklına başına toplamalı ve galatasaraya yakışır bir şekilde tavır takınmalı.
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

evet hasan zaten bu hırsından kaybediyo. ayrıca yönetim galiba başka bi şirketle anlaşcak güvenlik için. en azından ben öyle umuyorum

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

ve ayrıca güvenlikten ötürü bir ceza gelecekse bunda hasan şaşta nasibini almalı.
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2006

futbolcu bile küredecekse taraftara nasıl diyeceksin küfretme diye?

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

küfür heryerde oluyor önüne geçilemez. sadece bunu koro halinde organize halde etmek ayrı
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

işte diyoruz ya. burda hataları aramaya ve yazmaya kalkarsak bu konunun sayfa sayısı turksportal cafenin sayfa sayısını geçer. hataları düzeltmek için önce toplumun ve futbolcunun mentalitesinin düzelmesi lazım.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

futbolu düzeltmeden önce çok değişmesi gereken şeyler var o yüzden düşünmeye konuşmaya bile gerek yok. umarım bu işinden olan arkadaş kolay iş bulurda buda ona bir tecrübe olmuştur. hasan ı biz gene konuşuruz o halen futbol oynayama devam ediyor
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Demek ki Hasan'da bir sey yaptı ki ondan doLayı adam da kafasında vurdu.[Bu benim şahsi fikrim]

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by OmuraK
    Demek ki Hasan'da bir sey yaptı ki ondan doLayı adam da kafasında vurdu.[Bu benim şahsi fikrim]

Her ne olursa olsun karşısındaki bir futbolcu ve bir misafir.Eğer sen güvenlik görevlisiysen haddini bileceksin edebinle,adabınla görevini yapacaksın.Yapamazsan da defolup gideceksin!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

biri sana ana bana sövcek sende tamam deyip geç mi diceksin güldürme ben hocam. edep adap diyosunda hasan öğrensin bunları sonra deplasmana çıksın. aynı şeyler görevli içinde geçerli

Nesil
    2006

iyide güvenlik görevlisinin yanlış yaptığı zaten herkesin ortak fikri. ama onun hata yapması hasanı haklı çıkarmaz. hasanı savunmak için devamlı görevlinin yaptıkları ön plana çıkarılıyor. küfreden futbolcunun neyi savunuluyor anlamış değilim?

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

Tamam Hasan küfretti diyelim, neden küfretti peki?

Bakın bu güvenlik firmasının ilk vukuati değil, bu elemanlar isviçrelilere ne yaptıysa yaptı 6 maç ceza aldık .. Bu durumda o güvenlik görevlisinin savunulacak en ufak yanı yok..

Hasan küfredince suçlu oluyorsa, türkiyede suçsuz futbolcu yok gibi birşey..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

savunan yok zaten. dikkatli oku mesajları

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by MKS_82
    iyide güvenlik görevlisinin yanlış yaptığı zaten herkesin ortak fikri. ama onun hata yapması hasanı haklı çıkarmaz. hasanı savunmak için devamlı görevlinin yaptıkları ön plana çıkarılıyor. küfreden futbolcunun neyi savunuluyor anlamış değilim?
    Tamam o zaman siz de "Cimbom'a bi..." diyen Tuncay'ı savunmayın.Yahut şöyle diyeyim Ali Sami Yen stadında taraftarına gidip küfürlü bir şekilde amigoluk yapan Tuncay'ı Ali Sami Yen'in güvenlik görevlileri evire çevire dövseydi o zaman da o güvenlik görevlisini savunabilecek miydin???

(Sakın ola ki Tuncay'ın tezahüratı küfürlü değildi demeyin.)

fenerbahcelı taraftarlar kendı futbolcularını dovdugunde de futbolcular kufurmu etmıstı... hasan ın kufur ettıgın duyan kesın olarak bılen warmı.bu olaydakı tek suclu o kendını bılmez guvenlıktır aksını solemekte yanlıs olur bence...

Nesil
    2003
    Yer

dikkatli okusak ne olacak ; amacınız hasanı da suçlu çıkarmak.. güvenlik görevlisi ne yaptı da hasan küfretti acaba ?

zaten bu aşmış güvenlik görevlisine acaba isviçreliler ne dedi de, adamlar saldırdı koridorda...gene ceza almazlar alıştık bir kere. hasan küfretmişmiş, bak sen ; vay anasını tuncay da gs ve bjk ye küfretti; şimd,i kuytuda çevirip evire çevire dövsek, tuncay da mı suçlu oluyor ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

tuncayı da savunmuyorum ben. sadece bu kadar yüklenilmemesi gerektiğini düşünüyorum. gerçi tuncaya istediğiniz kadar yüklenin onun için diğer taraftarın değil fener taraftarının görüşleri önemli. bu yüzden boşuna yormayalım kendimizi

Nesil
    2003
    Yer

ben hasanın gereksiz yere küfretmediğine inanıyorum ..neden gidip güvenlik görevlisine sebepsiz yere küfür etsin, göz var izan var ..ve bu güvenlik görevlilerine isviçreliler ne yaptı da onları da dövdüler... eğer küfrettiyse bile, yumruk atması mı gerekiyor ? scs güvenlik bence bu işi bırakmalı .. bu kaçıncı olay yahu ... yani seneye giderler şampiyonlar ligindeki bir maçta raip futbolcuya falan vururlar, sonra hem fenerbahçenin hem ülkenin canı yanar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

merak etme isviçreli dışındaki avrupalı futbolcular küfretmezler. ayrıca hasan nie küfretsin diyosun. 4-0 yenilmiş bundan başka neden olabilir mi sence

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Frank_Castle
    ben hasanın gereksiz yere küfretmediğine inanıyorum ..neden gidip güvenlik görevlisine sebepsiz yere küfür etsin, göz var izan var ..ve bu güvenlik görevlilerine isviçreliler ne yaptı da onları da dövdüler... eğer küfrettiyse bile, yumruk atması mı gerekiyor ? scs güvenlik bence bu işi bırakmalı .. bu kaçıncı olay yahu ... yani seneye giderler şampiyonlar ligindeki bir maçta raip futbolcuya falan vururlar, sonra hem fenerbahçenin hem ülkenin canı yanar.
    arkadaşlar buradanm çıkan sonuç küfür etmek kötü bişey değil. hatta eğer gs liyse istediğini yapabilir. ama diğer takımlara yasaktır. ben buradaki mesajlardan bunu naladım. herkes bir ağızdan hasanı savunuyor. re-za-let

Nesil
    2003
    Yer

yahu her küfredene direk yumruk mu atmak lazım ?
    hasan neden direk güvenlik görevlisine küfretsin ?
    bunları izah edin o zaman ... hasan ortaya küfrettiyse bu görevliye ne oluyor..adamın görevi güvenlik görevlisi bir kere, güvenliği sağlayacak yani, adam dövme gibi bir yetkisi yok.. siz polisin silah taşıdığı halde, önüne geleni rastgele vurabildiğini mi sanıyorsunuz ?

adamın nası geçirdik diye bir hareket yapmadığı ne malum ? hasan gs istediğini yapar diyen yok, sadece hasanın sebepsiz yere o güvenlik görevlisine küfrettiğine inanmıyorum ... diyelim sebepsiz yere küfretti hatta onu da kabul ettik, güvenlik görevlisi öyle sokaktan geçen adamdan seçilmez; güvenlik görevlisinin yetkileri arasında küfredenleri dövmek yoktur ..

hasan küfredebilir diye bir olgu nasıl ortaya çıkardınız anlayamadım bu arada..

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri