1 ile 30 arası toplam 199 sonuç

Konu: Fm 2008 Oyununda Çıkan Hataların Çözümleri

Hybrid View

2010 yılındaym hamburgla oynuyorum ancak oyuna devam et dediğimde tepki gostermiyor diğer hersey normal hatta başka maneger yaratıpta hamburg dan istifa ettiğimde oyun gayet ilerliyor ama ben istifa etmedn devam etmek istiyorum yoksa menejer ekleyerk yine takımn başına geçebilrm ama bunu istemiyorum yardım edebilrseniz cok sevinicem şimdiden teşekkürler.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by melih02 View Post
    Selam herkese,

fm de 2020 yılına geldim. oyunda belli bir tarihten sonra daha ileri gitmiyor ve hiçbir hata vermeden beni oyundan atıyor.. Faynı oyunun farklı tariglerdeki save as leri var bi kaçında daha denedim yine aynı tarihte oyundan atılıyorum. Sorun nedir oyun vadesini mi doldurdur. daha ileri gidemiyomuyuz bi bilgisi olan..
    Oyunun vadesi dolmuyorda kayıtlı dosyanda oluşmuş bir sorundan kaynaklanıyor muhtemelen. Farklı kayıtların varmış ama daha önce oluşmuş bir sorun olabilir kesin birşey söyleyemeyeceğim.

Quote Originally Posted by senolchenko View Post
    Selamlar :
    Oyun oynarken Şuan Palermo'yla İkinci Senemdeyim tam oyun oynarken küt oyundan atıyo beni tekrar açıyorum save'lerden devam ediyorum gene atıyo bunun bi çözümü varsa size zahmet bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatabilirmi şimdiden teşekkürler ...
    Oyundan attığında herhangi bir hata veriyor mu? Veriyorsa bu hatayı yazabilir misin? Birde yeni bir oyun açıp denersen synı sorunla karşılaşıp karşılaşmadıgını görmek adına.

Quote Originally Posted by irfangorker View Post
    arkadaslar herkese merhaba.. ben oyunu ilk actigimda hersey normaldi.. kapatip tekrar actigimda ise bi gariplik oldu..
    ornegin bir futbolcunun info sayfasina girdigimde ust kisimda futbolcunun ismi altinda ise oynadigi mevki ve takimi yaziyor.. bende ise garip numaralar cikiyor..
    oyuncunun mevkisini orda goremiyorum..
    bu sorunu nasil cozebilirim.. bilen bi arkadas varsa yardimlarini rica ediyorum..
    Ayarlar kısmından Görüntü ve ses ayarlarında show unique ID diye birşey olması gerek ondaki tiki kaldır sorunun çözülecek.

Quote Originally Posted by stalwart88 View Post
    2010 yılındaym hamburgla oynuyorum ancak oyuna devam et dediğimde tepki gostermiyor diğer hersey normal hatta başka maneger yaratıpta hamburg dan istifa ettiğimde oyun gayet ilerliyor ama ben istifa etmedn devam etmek istiyorum yoksa menejer ekleyerk yine takımn başına geçebilrm ama bunu istemiyorum yardım edebilrseniz cok sevinicem şimdiden teşekkürler.
    Kuvvetle muhtemel kayıtlı oyununda bir sorun var. Oyununa devam etmek istiyorsan başka bir menajer ekle. Yoksa bir çözümü oldugunu sanmıyorum bunun.

Mesaj Yetkileri