Originally Posted by
sahensah
gökhan ünal
bu adamı 2. sezon bedavaya galatasara'a getirdim. adam hazırlık maçlarında atılan toplan golün yarısından fazlasına sahipti. öyleki geçen sezonun gol kralı ümit gol atacak pozisyon bulaıyordu. sonra sezona da böyle başladı. şampiyonlar liginde 5 maçta 14 gol atıp iyice kudurdu. taraftarlar, futbolcular, yönetim hepsi hastasıydı bu adamın. bir tek ben gıcık olmuştum, çok beleş goller atıyordu pas yok top sürme yok sadece gol. ee sonra olan oldu 5 ay sakatlandı daha lig doğru dürüst başlamadan. takım 2-3 saçmaladı sonra ümit karan'ın yanına koyduğum genç biraz gelişti ve idare ediyordu artık. sezon arası eski dostum falcao'yu getirip yine sezonu güzelce götürüyordum ki son haftalara doğu gökhan kendine geldi. dedim oynatayım. adam 3 4 5 seviyelerinde oynuyor hatta maç içinde 2 ye düştüğü de oldu. sezon sonrası frankfurttan teklif geldi kabul etmedim. 3. sezon... gökhan ünal yine batırıyor takımı, inat ettim oynatıyorum bende bu arada ümit karan göçtü. sonra baktım olmayacak 4. sezounun başında çok ufak bir rakama sattım. satmaz olaydım da bende çürüseydi. adam gittiği takımda yine o patlamayı yaptı. 4 maçta 10 gol ile başladı fiyatı 7 katına çıktı yarım sezonda. ben de dedim ah işte geri döndü geri gelsin. hem kendi de taraftar da seviyor ... neyse sattığımın 10 katı bir ücretle aldım. FİYASKO adam yan gelip yatıyor. yarım sezon her maç oyna ... ama gol yok. neyse lanet olsun dedim yine ufak bir rakama sattım. sonra o gitti yine deli deli gol atmaya başladı. 33 yaşında ise lazio'ya transfer oldu ki ... işte o zaman çok pis koydu.