Sayfa 284 / 492 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384 ... SonSon
8,491 ile 8,520 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

kamu hizmetinde bulunma cezası; herzaman takdir ettiğim bir ceza çeşidi olmuştur. Keşke Türkiye'de de uygulanabilirliği olsa.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

var burdada ilginç cezalar.. Kitap okuma cezası vs.. nasıl anlıcaksa

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Az bile,arkadaş Ousmane Dabo'yu bu hale getirmiş;

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

napmıştı ki? maçta mı oldu tüm bunlar

O işini görürken Dabo hiç birşey yapmamış mı? Öyle bakmış herhalde yoksa bu hale naasıl gelebilir ki...

Ceza çok mantıklı...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    napmıştı ki? maçta mı oldu tüm bunlar
    Hayır aynı takımdayken idmanda olmuş heralde...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Manyak adam ya iyi olmuş İlginç ceza ama sevdim bizim ülkemizdede böyle olsa keşke

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hobi heralde

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Newcastle’da Keegan’ın Yerine Kinnear

Newcastle, Wimbledon’un eski menajeri Joe Kinnear’ı geçici olarakgöreve getirdi. Önümüzdeki 5 hafta boyunca Kinnear Keegan’ın yerine görev alacak.

Eski İngiltere teknik direktörü Terry Venables’den ret cevabı alan Newcastle kısa süreliğine takımı Kinnear’a bıraktı. Klubün Kasım başında el değiştirmesi bekleniyor. Klubün yeni sahiplerinin Keegan’le birlikte Newcastle tarihinde efsaneleşmiş olan Alan Shearer’ı teknik kadroya katmayı düşünüyor.

Göreve yeni gelen Kinnear “ Sanırım klüp Kasım başında satılacak o zamana kadar Chris Hughton’un (klübün şimdiki sahibi) ihtiyacı olan yardımı sağlayabileceğimi düşünüyorum.” dedi.

Açıklamalarına devam eden teknik adam “ Takımın üst sıraları zorlayabilecek kaliteli bir kadrosu var ve taraftar takımlarına tutkuyla bağlı. Benim için çok önemli bir süreç olacak. “ dedi.

Daha önce Venables’e teklif götürülmüş ama tecrübeli teknik adamın takımın yeni sahiplerinin kendisi hakkında vereceği kararı bilmediği ve kısa süre için takımın başına geçmek istemediği içi görevi kabul etmemişti.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Newcastleden bir cacık olmaz geçici td getirmişler:S

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Ah Everton ah...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Everton kayıplarda .. İçerde 3/0 yaptılar ..

2005 yılıydı sanırım başarılı bir sezonun ardından yine böyle başarısız bir sezona girmiş fakat Moyes'in arkasında durarak bir dahaki sene Cl'yi kılpayı kaçırmışlardı .. Umarım bu kötü gidiş Moyes'in sonu olmaz .. Zira çok kaliteli bir hoca oldugunu düşünüyorum ..

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Arsenal şokta: 1-2

F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Arsenal, Emirates Stadı'nda ligin vasat takımlarından Hull City'e 2-1 mağlup oldu.Hully City'e galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 62. dakikasında Geovanni ve 66. dakikasında Cousin'den geldi. Arsenal'in tek golünü ise 50. dakikada Adebayor kaydetti. Bu karşılaşmanın ardından Arsenal 12 puanda kaldı. Hully City ise puanını 11'e yükselterek çıkışını sürdürdü.
    Arsenal, Şampiyonlar Ligi'nde salı günü Portekiz temsilcisi Porto ile Emirates Stadı'nda karşı karşıya gelecek.
    27.09.2008
    Kaynak : Sporx.com dış haberler

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sen neymişsin be Hull

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hull City için vasat takım falan yaziyorlar hep ama adamlar takır takır top oynuyor.

Nesil
    2006

Hull City bu sezona iyi giriş yaptı. Premier Lig'de mücadele edebilecek bir kadroları var. Bir arkadaşım burada oynadığından sempati duymuştum ve bu galibiyeti ile daha da sempati duyuyorum. Ama bu maçı ne kadar kazansada ligi en yüksek 12-13. sırada bitirebilirler. Daha üstüne çıkamazlar.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu everton dan bir cacık oLmaz bu sezon. Tottenham ve Everton büyük süpriz yapar dedim ama süprizLeri başka takımLar yaptı.

HuLL için ise sezon başında 10 ve 12. sıra arasında yer buLur diyordu İngiLizLer. AdamLar gerçekten çok iyiLer.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bu everton dan bir cacık oLmaz bu sezon. Tottenham ve Everton büyük süpriz yapar dedim ama süprizLeri başka takımLar yaptı.

HuLL için ise sezon başında 10 ve 12. sıra arasında yer buLur diyordu İngiLizLer. AdamLar gerçekten çok iyiLer.
    Hocam haLa PhiLL NeviLLeden medet umuyor.Elinde Baines ve BoyLe gibi iki soL bek var soL bekte stoper Lescottu oynatıyor.Elinde Vaughan gibi Anichebe gibi Saha gibi süper forvetLer var tek forvetLe çıkıyor.TransferLer son 3 günde yapıLıyor.Benim takımdan zaten umudum yoktu bu sene.En azından bir derbi gaLibiyeti bekLiyordum,oda oLmadı.Önümüzdeki yıL inşaLLah...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Sen neymişsin be Hull
    Hull in galibiyeti icin 1 e 16 veriyodular, boyle bi para yatiranlar zengin oldu

Nesil
    2007
    Yer
    .

Default Ronaldo City'yi yalanlamadı

AC Milan'la sözleşmesinin sona ermesi ve sakatlığından dolayı açıkta kalan Ronaldo, Manchester City ile görüştüğünü açıkladı.
    Brezilyalı oyuncu, Şubat ayında sakatlanmasının ardından yapılan ameliyat sonrasında çalışmalarını Flamengo ile sürdürürken, Premier Lig temsilcisi ile görüştüğünü ve eski formuna kavuşması durumunda kendisine kapıların açık olduğunu söylendiğini belirtti.
    City'nin yöneticilerinden Garry Cook ile görüştüğü ve Cook'un sağlık raporlarını yanında götürdüğünü ifade eden 32 yaşındaki oyuncu, buna rağmen hayalinin Flamengo'da forma giymek olduğunu söyledi. En son 2006 yılında Brezilya forması giyen Ronaldo, sağlık kavuşmasının ardından milli takımda da oynamak istediğini söylerken, G.Afrika'nın evsahipliği yapacağı 2010 Dünya Kupası'nda oynayabileceğine inandığını sözlerine ekledi.
    Kaynak : Sporx.com dış haberler
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

sakary Ali Misafir

bence gitmesin ronaldo da iş yok city iiçin boş transfer olur

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ronaldo'yu ne yapacalarmış yahu. Muyhtemelen popülaritesinden yararlanmak istiyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ronaldo ronaldo'dur. Kaç yıllık tecrübesi var bence ölüsü bile iş yapar. Ayrıca büyük bir reklam olur Ronaldo'yu almak. Tv gelirleri forma satışları vs. vs. akıllıca bir transfer olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ronaldo alınırsa forma satışları için alınır.Onun yerine Nakamura'yı alsınlar.Akın olur İngiltere'ye.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Çok gereksiz transfer olur bence

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Ah be Ronaldo gibi bir forvette bu durumlara düştü.. Şu dakikadan sonra City'nin Ronaldo'yu alması çok gereksiz ve saçma olur..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Zaten böyLe giderse Everton için efsane oLarak görüLen Moyes yoLcu. Geçen yıL muhteşem oynayan takımdan eser yok. OyuncuLar aynı oyuncuLar, hatta şimdi Vaughan, FeLLaini, Saha gibi isimLer iLave ediLdi daha da kötüLeştiLer. CahiLL biLe taşıyamıyor artık takımı O da son maçta kızdı gördü kırmızıyı çıktı zaten. BunLarLa mı uğraşıcam diye.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Hull napmış ya.Şok oldum valla.Darısı bizim başımıza

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ManCity'nin hala böyle bir hata yapabileceğini düşünmüyorum ...

Mesaj Yetkileri