kamu hizmetinde bulunma cezası; herzaman takdir ettiğim bir ceza çeşidi olmuştur. Keşke Türkiye'de de uygulanabilirliği olsa.
kamu hizmetinde bulunma cezası; herzaman takdir ettiğim bir ceza çeşidi olmuştur. Keşke Türkiye'de de uygulanabilirliği olsa.
var burdada ilginç cezalar.. Kitap okuma cezası vs..nasıl anlıcaksa
napmıştı ki? maçta mı oldu tüm bunlar
O işini görürken Dabo hiç birşey yapmamış mı? Öyle bakmış herhalde yoksa bu hale naasıl gelebilir ki...
Ceza çok mantıklı...
Manyak adam ya iyi olmuşİlginç ceza ama sevdim bizim ülkemizdede böyle olsa keşke
Hobi heralde![]()
Newcastle, Wimbledon’un eski menajeri Joe Kinnear’ı geçici olarakgöreve getirdi. Önümüzdeki 5 hafta boyunca Kinnear Keegan’ın yerine görev alacak.
Eski İngiltere teknik direktörü Terry Venables’den ret cevabı alan Newcastle kısa süreliğine takımı Kinnear’a bıraktı. Klubün Kasım başında el değiştirmesi bekleniyor. Klubün yeni sahiplerinin Keegan’le birlikte Newcastle tarihinde efsaneleşmiş olan Alan Shearer’ı teknik kadroya katmayı düşünüyor.
Göreve yeni gelen Kinnear “ Sanırım klüp Kasım başında satılacak o zamana kadar Chris Hughton’un (klübün şimdiki sahibi) ihtiyacı olan yardımı sağlayabileceğimi düşünüyorum.” dedi.
Açıklamalarına devam eden teknik adam “ Takımın üst sıraları zorlayabilecek kaliteli bir kadrosu var ve taraftar takımlarına tutkuyla bağlı. Benim için çok önemli bir süreç olacak. “ dedi.
Daha önce Venables’e teklif götürülmüş ama tecrübeli teknik adamın takımın yeni sahiplerinin kendisi hakkında vereceği kararı bilmediği ve kısa süre için takımın başına geçmek istemediği içi görevi kabul etmemişti.
Newcastleden bir cacık olmaz geçici td getirmişler:S
Ah Everton ah...
Everton kayıplarda .. İçerde 3/0 yaptılar ..
2005 yılıydı sanırım başarılı bir sezonun ardından yine böyle başarısız bir sezona girmiş fakat Moyes'in arkasında durarak bir dahaki sene Cl'yi kılpayı kaçırmışlardı .. Umarım bu kötü gidiş Moyes'in sonu olmaz .. Zira çok kaliteli bir hoca oldugunu düşünüyorum ..
Arsenal şokta: 1-2
F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Arsenal, Emirates Stadı'nda ligin vasat takımlarından Hull City'e 2-1 mağlup oldu.Hully City'e galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 62. dakikasında Geovanni ve 66. dakikasında Cousin'den geldi. Arsenal'in tek golünü ise 50. dakikada Adebayor kaydetti. Bu karşılaşmanın ardından Arsenal 12 puanda kaldı. Hully City ise puanını 11'e yükselterek çıkışını sürdürdü.
Arsenal, Şampiyonlar Ligi'nde salı günü Portekiz temsilcisi Porto ile Emirates Stadı'nda karşı karşıya gelecek.
27.09.2008Kaynak : Sporx.com dış haberler
Sen neymişsin be Hull![]()
Hull City için vasat takım falan yaziyorlar hep ama adamlar takır takır top oynuyor.
Hull City bu sezona iyi giriş yaptı. Premier Lig'de mücadele edebilecek bir kadroları var. Bir arkadaşım burada oynadığından sempati duymuştum ve bu galibiyeti ile daha da sempati duyuyorum. Ama bu maçı ne kadar kazansada ligi en yüksek 12-13. sırada bitirebilirler. Daha üstüne çıkamazlar.
Bu everton dan bir cacık oLmaz bu sezon. Tottenham ve Everton büyük süpriz yapar dedim ama süprizLeri başka takımLar yaptı.
HuLL için ise sezon başında 10 ve 12. sıra arasında yer buLur diyordu İngiLizLer. AdamLar gerçekten çok iyiLer.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Hocam haLa PhiLL NeviLLeden medet umuyor.Elinde Baines ve BoyLe gibi iki soL bek var soL bekte stoper Lescottu oynatıyor.Elinde Vaughan gibi Anichebe gibi Saha gibi süper forvetLer var tek forvetLe çıkıyor.TransferLer son 3 günde yapıLıyor.Benim takımdan zaten umudum yoktu bu sene.En azından bir derbi gaLibiyeti bekLiyordum,oda oLmadı.Önümüzdeki yıL inşaLLah...
AC Milan'la sözleşmesinin sona ermesi ve sakatlığından dolayı açıkta kalan Ronaldo, Manchester City ile görüştüğünü açıkladı.
Brezilyalı oyuncu, Şubat ayında sakatlanmasının ardından yapılan ameliyat sonrasında çalışmalarını Flamengo ile sürdürürken, Premier Lig temsilcisi ile görüştüğünü ve eski formuna kavuşması durumunda kendisine kapıların açık olduğunu söylendiğini belirtti.
City'nin yöneticilerinden Garry Cook ile görüştüğü ve Cook'un sağlık raporlarını yanında götürdüğünü ifade eden 32 yaşındaki oyuncu, buna rağmen hayalinin Flamengo'da forma giymek olduğunu söyledi. En son 2006 yılında Brezilya forması giyen Ronaldo, sağlık kavuşmasının ardından milli takımda da oynamak istediğini söylerken, G.Afrika'nın evsahipliği yapacağı 2010 Dünya Kupası'nda oynayabileceğine inandığını sözlerine ekledi.
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
bence gitmesin ronaldo da iş yok city iiçin boş transfer olur
Ronaldo'yu ne yapacalarmış yahu. Muyhtemelen popülaritesinden yararlanmak istiyorlar.
Ronaldo ronaldo'dur. Kaç yıllık tecrübesi var bence ölüsü bile iş yapar. Ayrıca büyük bir reklam olur Ronaldo'yu almak. Tv gelirleri forma satışları vs. vs. akıllıca bir transfer olur.
Ronaldo alınırsa forma satışları için alınır.Onun yerine Nakamura'yı alsınlar.Akın olur İngiltere'ye.![]()
Çok gereksiz transfer olur bence
Ah be Ronaldo gibi bir forvette bu durumlara düştü.. Şu dakikadan sonra City'nin Ronaldo'yu alması çok gereksiz ve saçma olur..
Zaten böyLe giderse Everton için efsane oLarak görüLen Moyes yoLcu. Geçen yıL muhteşem oynayan takımdan eser yok. OyuncuLar aynı oyuncuLar, hatta şimdi Vaughan, FeLLaini, Saha gibi isimLer iLave ediLdi daha da kötüLeştiLer. CahiLL biLe taşıyamıyor artık takımıO da son maçta kızdı gördü kırmızıyı çıktı zaten. BunLarLa mı uğraşıcam diye.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Hull napmış ya.Şok oldum valla.Darısı bizim başımıza![]()
ManCity'nin hala böyle bir hata yapabileceğini düşünmüyorum ...