COCA COLA CHAMPİONSHİP 22. HAFTA

Ortada gecen bir mactı. Evimizde oynamanın avantajı ile 51 ve 82. dakialrda buldugumuz gollerle macı kazanmayı bildik...

Ve sampiyonluk yolunda önmeli bir mac bir yanda Southampton bir yanda sürpriz yükselişiyle otoriteleri sasırtan Watford...

COCA COLA CHAMPİONSHİP 23. HAFTA

Yani gerckten FM den sogudum bu macta basa bas mücadele ettik cok atagımız da vardı ama sutların cogu dısarı cıktı onlar degerlendirdi ve kazandı.. Sampiyonluk yolunda cok büyük bi yara aldık...

COCA COLA CHAMPİONSHİP 24. HAFTA

Bu macı mutlaka kazanmamız gerekiyordu ve muhtesem taraftarımızn da destegiyle macı almasını bildik...

COCA COLA CHAMPİONSHİP 25. HAFTA

Bu macta iyi olan yine bizdik ama bi türlü istikrarı yakalayamıyoruz kafayı sıyırcam yakında Pc nin basında

COCA COLA CHAMPİONSHİP 26. HAFTA

Sheffield deplasmanından mutlaka 3 puan almamız lazımdı cünkü en büyük iki rakibimiz Southampton ve Reading haftayı 3 puanla kapatmıstı. Oyuncularımızn iyi oyunuyla rakibimizi devirdik ve yarıstan kopmadık...

FA CUP 3. TUR MACI

Bu macta fazla söze gerek yok kolay rakibimizi rahat bir oyunla yeniyoruz.. Ve böylece transfer sezonu acıldı. Transferleri yapınca sizlerle paylasacagım.
Takiviye yapmak istediğim bölgeler
Sag Bek
Defansif orta saha
Santrafor
Ofansif orta saha sol
Önerilerinizi bekliyorum

COCA COLA CHAMPİONSHİP 27. HAFTA

Plymouth u da rahat geciyoruz ve sampiyonluk yarısında bizde varız diyoruz.
*Arsenal ın pilot kulübü olmak için görüsmeler yapılmıstır ve Arsenal bize her türlü destegi saglayacagını bildirmiştir.

Mac sonu Basın Toplantısı:

Evet maca iyi basladık. İstediklerimizi sahaya yansıttık. Oyuncularımın son vuruslardaki becerikizliği halen devam ediyor. Kacırdıklarımızı atsak her mac 5 gol atacagız. Ama inanıyorumki ilerde bu acıklarımızı kapatacagız. Simdi sorularınız varsa sorabilirsiniz. (Ama cep telefonlarınızı kapatın bi tanesi calarsa terk ederim toplantıyı )
Muhabir:Evet bu macta gayet iyiydiniz. En iyi oyuncunuz kimdi sizce?
Ben:Bütün oyuncularım iyiydi. Ayrım yapmak istemiyorum. Ama illaki bir isim isterseniz Collins John diyebilirim...
Muhabir:Transfer sezonu acıldı.. Arsenal ın genc yeteneklerinden Francisco Merida ve Rhys Murphy i istediğiniz söyleniyor dogru mu?
Ben:Valla bu konularda konusamam transferler gercekleşince kulubümüz tarafından sizlere bildirilecektir.
DıttDıttDıDıDıttDıtt
Benemiştim calmayacak cep telefonu toplantı bitmiştir....