Lanet oLsun ya 9 gün tatiL var .tatillerden bıktım artık mümkünse hergün okul oLsun.
Lanet oLsun ya 9 gün tatiL var .tatillerden bıktım artık mümkünse hergün okul oLsun.
Selamlar..
Evet. okul beni kendine çekiyor . nedenLEri var tabi =)
Birisinden hoşlanma mevzuu sanırım.
Ama öss mod ve manita ikisi birden gitmez söyliyim..
gider gider öyle bir giderki.
Bencede gider =)
Canım tabii ki gider. Ama bu yol nereye gider. Yol bir yere gitmez o bir durma biçimidir. Demiş Yılmaz Erdoğan..
Kendi iyiliğin için bir süre ayrı kalmalısın. Sen dinleme şu Bartomudur nedir o adamı. Anlamaz o bu konulardan...![]()
Ekstra motive kaynagı olur. Arayı iyi tutmak lazım. dadından yinmez.
Günaydıns...
O avatarı kim dedi sana değiştir diye. Güzeldi öbürü. İkide bir uyuz oluyordumİmzada gitmiş...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İyi uykular hemşo hoşgeldin..
Last edited by ultraslanerdem : 26.Eylül.2008 at 18:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sağlığım açısından![]()
Motive bakımından hakLisin . ama durumlar karışık biraz =) .HayirLisi oLsn zor bi sene =( :]
Saatleri şaşırmışım abi.Eee nasılsın görmeyeli ?
Selamalr
Tabi insan sağlığı herşeyin üstündedir.
İyiyim ne olsun. Seni sormalı. Bi gelişme varmı Çarşambada...
Çarşamba aynı valla. Sadece köprüye tarihi modelleme yapılıyo.Başka hiç bişe yok ...
Aleyküm Selamlar...
İyi iyi. Bu arada Ayvacık tarafına asma köprü yapılıyor. Karayolu bağlantısı için. Uzunluğu FSM köprüsünden biraz daha az. Bizim köyün modernliği işte..![]()
Asma köprü mü ?Tahtadandır o.
![]()
El Barto'ya da amma benziyor..![]()
El Arto olmuş o ?![]()
Biliyoruz ... Heyecenlanma![]()
Photoshop Bilsem Daha Güzel Yapabilirdim![]()
Bugün kızlar beni karambole aldı.Cimciklediler.![]()
![]()
Kızlar,kızlar,kızlar..
So what?
Saike
Berkay birgün kızlarla takıla takıla...
Berkay sanırsam 2.sınıfa yeni geçtin sürekli kızlar beni kovaladı,kızlar beni cimcikledi![]()
Nbr Gençliik nasıl gidiyor hayat
Hiç olmamış Eralp![]()