"Çocukluğumda Fenerbahçeliydim. Kader beni 13 yaşımda Galatasaray altyapısına taşıdı. Daha sonra (A) takıma çıktım ve çok güzel günler yaşadım. Bu demek değil ki Fenerbahçe'de güzel günler yaşamayacağım. Fenerbahçeli bir genç olarak Fenerbahçe'ye gelmiş olmaktan çok mutluyum. Çocukluğumda, ailem Fenerbahçeli olduğu için Fenerbahçeliydim. 13 yaşımda transfer oldum"
Emre Belözoğlu'ait bu sözler. Sergen Yalçın da Fenerbahçe'ye geldiğinde böyle konuşmuştu. Berkant da Beşiktaş'a imza attığı gün "çocukken aslında Beşiktaş'lıyım" diyordu. Gerek var mı bu "çocukluğuna inmemiz lazım" hikayelerine? Taraftarın beklediği samimiyet bu mu? Çık oyna futbolunu. "Doğuştan Kartalım" diyen(!) Kluivert haberi komikti hiç olmazsa...
Aceto olayı acıklamış. GS formasıyla FB tribünlerine orta parmak yaptıgı günleri de biliriz Emre'nin Cocukluğumda FB liydim lafı da ucuz populistlik yapmaktan baska birsey degil. Sadece emre degil herkes yapiyor bunu gerek yok.

Sakatlığı kronik mi bilmem ama bi sorunu oldugu kesin. Newcastle dayken adelelerinde bi problem oldugunu okumustum bilmiyorum artık sorunu ne.