1 ile 30 arası toplam 206 sonuç

Konu: FM2009 - Türkiye Datası

Hybrid View

bence ligimizi çok kötü yaptınız tekrar söylüyorum semih kaya ya -9 aydına -9arda ya 180 verilmeli bana göre çok kaliteli oyuncu alex 175falan guiza 175 baroş 175 falan almalı bunları duyun artık sportingin kötü kalecisi 150pa alırken orkun aykut 140 137lerde kalmasın

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by sanane31 View Post
    bence ligimizi çok kötü yaptınız tekrar söylüyorum semih kaya ya -9 aydına -9arda ya 180 verilmeli bana göre çok kaliteli oyuncu alex 175falan guiza 175 baroş 175 falan almalı bunları duyun artık sportingin kötü kalecisi 150pa alırken orkun aykut 140 137lerde kalmasın

Daha datayı görmeden böyle bir yorum yaptığınız için sizi kutluyorum. Bizlerin bir oyuncuya aynı özellikteki bir oyuncuya nazaran daha az değer vermemizi acizlik olarak değil gerçeklik olarak ne zaman anlayacaksınız merak ediyorum. Aykut ve Orkun çok iyi kaleci olsalar şu an kalede olurlardı. Ayrıca Baros'u, Kewell'ı, Güiza'yı bizler değil İspanya'daki, İngiltere'deki, Fransa'daki araştırmacılar yaptı. Yani bu oyuncularda şu an için herhangi bir suçumuz yok.(Ki zaten suçumuz yok.)Kaldı ki Alex'te zaten bildiğim kadarıyla CA yükselmesine gidildi...

Biz datayı yolladığımız zaman son yılların en iyi datası diye yollamıştık.) Bu oyuncular ile ilgili değişiklikler anca 9.0.1 update'inde yapılır. Saygılar...
    Last edited by Aşk-ı Şehir : 29.Eylül.2008 at 11:01
    I'm back...

Mesaj Yetkileri