Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
50. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

22 44.00%
  • Galatasaray

24 48.00%
  • Berabere

4 8.00%
1 ile 30 arası toplam 312 sonuç

Konu: Fenerbahçe-Galatasaray Maç Kritiği

Hybrid View

Quote Originally Posted by Maymuncuk
    Sana sadece şöyle diyim..

Hiç futbol oynadın mı ?? ( Profesyonel olarak )

Ya da çok maç seyrettin mi ??

Umarım yanlış anlamazsın..

Futbolculuk öyle bir meslektir ki bir bakarsın birgün harikalar yaratıyorsun, bir bakarsın oynayamıyorsun ...

Hakan Şükür veya bir çok 25-26 yaş üstü profesonel oyuncunun buralara kadar nasıl geldiğini bilebilirmisiniz??
    Genç iken üstüne gidilmiş veya ok maçta oynatılıp tecrübe kazandırılmış..

Şu anda Ferhat'ta bu yok..Ferhat sezon başından beri ilk 11'de oynasa idi şimdi onun neler yaptığını konuşurduk..Yani "pişme" mevzusu 2 maçta olacak şey değil..Zaman gerektirecek uzun bir mevzudur..
    hakan şükür 25 26 yasında buralara geldigini yaz mıssın kusura bakmada futbolu bilmeyen sensin hakan 88 li yıllardan beriii iibi futbolcuydu yanii 18 yasında falanken bana bi ornek verki 25 yasına kadar hiç bişey oynamasın sonra çossun senin futbol bilgin bu kadar bide sen hiç futbol oynadımmı sorusuna gelince minik takımdan basklamak uzere yıldızlarda 12 14 ve 14 16 grubu olmak uzere paf takımdada 1 yıl oynadım futbol oynadım ya sen ne yaptında bana akıl veriyosun?maymunCUK efendi

Quote Originally Posted by partizans2005
    hakan şükür 25 26 yasında buralara geldigini yaz mıssın kusura bakmada futbolu bilmeyen sensin hakan 88 li yıllardan beriii iibi futbolcuydu yanii 18 yasında falanken bana bi ornek verki 25 yasına kadar hiç bişey oynamasın sonra çossun senin futbol bilgin bu kadar bide sen hiç futbol oynadımmı sorusuna gelince minik takımdan basklamak uzere yıldızlarda 12 14 ve 14 16 grubu olmak uzere paf takımdada 1 yıl oynadım futbol oynadım ya sen ne yaptında bana akıl veriyosun?maymunCUK efendi

1-) Ben Hakan Şükür için değil genel olarak o yaşı söyledim
    2-) 6 yaşımdan beri futbol oynuyorum.10-11 yaşımdan beri liglerde top koşturuyorum.

Hakan Şükür veya bir çok 25-26 yaş üstü profesonel oyuncunun buralara kadar nasıl geldiğini bilebilirmisiniz??

Kim bu cümleden Hakan Şükür 25-26 yaşında futbola başladı lafını çıkarabilir???
    -

Mesaj Yetkileri