Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
Aziz Yıldırım'ı hatalı bulmam sadece bu kadronun böyle olmasından takımın bu şekilde oynamasından seçimlerden kaynaklanıyor.

ben Aziz Yıldırım'ın yaptığı işleri katkılarını beğenen bi insanım. bak bunu da söylüyorum. o zaman bu da çelişkili oluyor. fenerbahçenin çehreini değiştiren fenerbahçeyi baştan yapan ve daha da yukarılara çıkaran bi başkandır aziz yıldırım. belki fenerbahçe'ye bundan sonra gelecek olan hiç bir başkan aziz yıldırım'ın verdiği faydayı sağladığı yararları sağlayamayacaktır.

ama aziz yıldırım bu sene futbol şubesi'ne yarardan çok zarar sağlamıştır. bu da bi gerçektir.
Aziz Yıldırım transfer yapamadı. Aklındaki isimler Fenerbahçe'ye gelmedi ve şuan zararını çekiyor. Aslında eskiden S.Saran ve bir kaç yönetici çok iyi yabancılar buluyordu. Özellikle Nobre, Luciano gibi isimleri Türk Futboluna getirmişlerdi. Aziz Yıldırım bu yöneticiler ile yollarını ayırması transfer yapmasını zorlaştırdı. Çünkü; başkan Eto'o ile Xabi'yi alamadıkları açıkca belirtti. Eto'o'da durmadan parası artması ve Xabi'nin sevgilisinin İstanbul'a gelmek istememesi transferele engel olduğunu belirtti.

Bu arada ben Fenerbahçe'nin kötü futbol oynadığını düşünmüyorum. Özellikle ilk yarıda çok iyi bir oyun sergiledi Fenerbahçe ama; Alex'in sakat sakat oynatılması takımın ileride top tutmasını zorlaştırdı ve mağlubiyete zemin hazırladı. Aragones yedekte ki oyuncularıan güvenemiyor veya mağlubiyet almaktan korktuğu için taktiksel değişimlere gidemiyor. Buda mağlubiyet için zemin hazırlıyor. Deivid, Tümer, Vederson gibi isimler eğer takıma katılırsa yedekte altarnetif olacak ve buda Fenerbahçe'nin maç içinde skoru değiştirecek yedeklere sahip olmasına sebebiyet verecek. Tabii bu oyuncular performanslarını yakalayana kadar tren kaçar gider.