Quote Originally Posted by MKS_82
iyide hasana odaklanılmasınıda gs li arkadaşlar sağladdı. yani zaten güvenliğin çok büyük yanlış yapğtını herkes söyledi ama hasanında masum olmadığı bir gerçek. böyle bir durumda hala güvenliğin hatasını ön plana çıkararak hasanın hatasını örtbas etmeye çalışılırsa konu kapanmaz. ben bir kere olsun güvenliğin haklı oldunu söylememe rağmen akşam 3-4 kişi bana cephe aldılar burada ve güvenliği haklı buldumu söylediler. ve o kişilerden biri bugün online olmasına rağmen hasanın küfrettiğini öğrenince hiç sesi çıkmadı. ya onu geçtim moderatör bile tuncayı savunduğumu söylüytor. ama benim berdiğim cvp nedense siliniyor. önce renkdaşlarına bir centilmenlik çağrısında bulun bence. küfrü saavunarak biyere varılmaz.

1.Burada hiçkimse Hasan'ı savunmadı.Sen algılama sorunu yaşadığın için lafları o tarafa çektin.Burada herkes suçu işleyen güvenliğin haksız olduğundan bahsediyor.Hasan da suçludur ama o neticede bir futbolcu ve Cihan'ın(Rocco_42) da dediği gibi o anki sinir boşalmasıyla belki tahrik etmiş olabilir ama böyle olsa bile o güvenliğin görevi orada güvenliği sağlamaktır futbolculara saldırarak asayişi bozmak değil!!!

2."Tuncay'ı savunuyor" dedi diye kastettiğin kişinin ben olduğumun farkındayım.Ne yazık ki o mesajımı bile bir tarafa çekip sanki sana söylüyormuşum gibi algılamışsın.Benim o sözüm Tuncay'ın yaptığını savunup da Hasan'ın dayak yemesini doğal karşılayanlaraydı.Orada senin mesajından alıntı yapmamın nedeni "Gelinim sana söylüyorum kızım sen anla" şeklindeydi.

3.Mesajını ben sildim.Çünkü Süper ligde kritik haftalara girdiğimiz şu dönemde en ufak bir tahrik edici mesajı gördüğümüz an siliyoruz.