banko Gs kazanacak diye bir şey söyleyemeyiz.Hele ki bu senede, tüm takımlarımız başarıyı istiyor.
Klişeleşmiş " rakiplerimizin puan kaybettiği bu hafta kazanmalıyız " sözünün arkasındayım ;D
Galatasaray
Konyaspor
Beraberlik
banko Gs kazanacak diye bir şey söyleyemeyiz.Hele ki bu senede, tüm takımlarımız başarıyı istiyor.
Klişeleşmiş " rakiplerimizin puan kaybettiği bu hafta kazanmalıyız " sözünün arkasındayım ;D
Mac stattaki kimsenin umrunda degil. Dakikalardır aynı beste ile inliyor stad.
Yıllar Yılı Hiç Bıkmadın
Büyük Bir Aşkla Bağlandın
Yeri Geldi Sabahladın
bütün ömrünü harcadın
Şimdi Söyle Nerdesin Sen
Oldumu Bırakıp Gitmen
Keşke Çıkıp Şaka Desen
Ne Olur : ALPASLAN DİKMEN
Kimse kusura bakmasın ama hiçbir zaman bir mehrum kişi anıldığında alkışlanmaz. Bu 10 kasım'da da oluyor bugünde oluyor umarım Türk Halkı olarak bunu kısa sürede kavrarız. Ama 1 dakikalık saygı duruşunda ki sessizlik çok güzeldi.
Milan Baros attı. Gol anonsu golu atan Dikmen , Alpaslan diye yapıldı.
Baros harika bir gol atti.
1-0 öndeyiz !
Galatasarayimizin golü ...
Dikmeeeeeen Alpaslaaaaaan !
mükemmel bi gol...!! haftanın golü..
ayrıca gol atıldıktan sonra Alpaslan Abi'nin adı söylendi! ALİ SAMİ YEN'DE MÜKEMMEL Bİ MAÇ OLACAK!
Galatasaray eğer ilk yirmi dakika içinde ikinci golüde atarsa maç kopar...
1-1 oldu. erhan albayrak! yine yan top!!!
Gol be, yürü Konyam.Erhan ilk kez bu sezon forma giydi ve golünü attı.
![]()
Su yan toptan gol yeme sorununu cözemiyoruz bir türlü.Gecen sene yan toptan gol yemedik,bu sene her macta mübarek yan toptan gol yiyoruz !
Konya'nın erken cevap vermesi dirençlerini korumaları adına iyi oldu.Ama yinede bu maçı Galatasaray kazanacaktır diye düşünüyorum.
Galatasaray'ın bu yan top sorununa kesin çözüm bulması gerekiyor. UEFA'da çok darbe yeriz yoksa.
Bu maçın böyLe bitmyecegi kesin.
Yan top yan top diyorsunuzda bu Türkiye'nin sorunu. Türkiye'de her kulübün zaafıdır. Bu milli takıma bile yansımış durumda.
giray bulak bizi çok iyi çözmüş habire sağdan atak yapıyorlar. yani hasan şaşın bek olarak oynadığı kanatta. soldan gelince hakan balta kesiyor onları zaten. buna da yapabilecek bi çare yok çünkü sağ bek yok maalesef![]()
Jigsaw bugun 4 tane Gs'li milli stoper saymıştın. Ama bak yine gol yedi Gs demek ki bir yerlerde sorun var isimle, milli olmakla olmuyor bu işler.
vay anasını Baros ne atmış be![]()
yazdıklarımı bundan sonra iyi okumanı tavsiye ederim sana. bak bakalım onu yazdıktan sonra nelerden bahsetmiştim. sırf kendi anladıklarını yazma buraya. hepsi bi oku öyle yorum yap.
orada uyum sorunundan bahsedilmiş mi bahsedilmemiş mi bi oku bakalım. farenin aşağılara kaydır yani!
mehmet güven bugün takımın en kötüsü. ikinci yarı mutlaka çıkarmalı skibbe. çünkü gerçekten çok kötü oynuyor. her attığı top olumsuz yaa..
İyi de orda Hayrettin abi kimse de 3 tane iyi stoper yok derken sen araya girip Gs'nin bütün stoperlerini yazdın hepsi Milliler diye. Bu söylediğim de bi yanlışlık yok bende biliyorum. İlk yazdığın msja göre cvp vermiştim sana.
her korner tehlikeli olmaya başladı kornerlere bakamıyorum artık.![]()
![]()
bu erhan albayrak her zaman bize ters gelmiştir. antepteyken de böyleydi bu.
ilk yarı bitti.
ya merak ettiğim bişi var. bu kullanılan kornerler neden hep bel hizasında ön direk oluyor anlamıyorum. çalışılmıyor mu bunlar? bak konyaya! helal olsun adamlara. çalışmışlar uyguluyorlar. ben kendimi bildiğimden beri galatasaray ofansif kornerleri kuıllanamıyor. yok böyle biş iya!
Hagi'den sonra duran toplardan attığımız goller 2 elin parmagını gecmez zaten. Oraya çözüm bulamadık.
onu bunu bilmem ama tek bildiğim şey konyaspor puan veya puanlar alıcak 45 dk sonra...