Geçen sene Fenerbahçe'nin TSL'deki performansı iyi miydi sanki ? Liderden 6 puan fark yemiş ve 3lü averajla 2. olan bir takımdan söz ediyoruz

Geçen seneden Aurelio dışında eksiğimiz yok ama buna rağmen eksiklerimizi kapatmış değiliz Kanat sistemi oynayan bir takım için kanatlarımız çok kötü transfer yapıldı mı ? Hayır , Geçen sene Aurelio'ya partnet ararken bu sene Aurelio'nun gitmesine rağmen transfer yapılmadı ( Josico'yu "transfer" olarak değerlendi,rmek istemiyorum ) ... Takıma transfer edilen oyuncular çok zayıf ve bizim beklentilerimizi karşılayacak tipte oyuncu değiller Yönetim bunuda göremedi Her zamanki gibi "marka"ya bakılarak oyuncu alındı.Fenerbahçe'de Burak ve İlhan kurtarıcı olarak oyuna giriyor söylenecek fazla bir şey yok Beşiktaş'ta Bobo yedek bekliyor

Birde diğer faktörlere baktığımızda Trabzon Galatasaray Beşiktaş bu sene çok iyiler Sivas Kayseri Antep Bursa gibi takımlardsa derinden işi götürüyorlar yani Fenerbah.enin işi hiç kolay değil E göz var nizam var rakiplerimin oynadığı futbola bakıyorum Birde bizim futbola bakıyorumda Umut yok Işık yok