Hepsi bir bütün bence Kadromuz yeterli değil Daha önce dediğim gibi geçen seneki eksik bölgelerimize transfer yapılmadı üstüne Aurelio gibi bir kaleyi kaybettik Appiah elini kolunu sallaya sallaya gitti Yönetim bu durumları sadece izledi
Yinede Fenerbahçe iyi konsantre olsa özgüveni yakalasa şampiyonluğa oynayabilecek bir kadrosu var sonuçtya TSL'nin kalitesi ortada Bence Porto'dan da Kiev'den de iyi kadromuz var ama olmuyor senelerdir böyle sürekli kazanamıyoruz ciddi oynamıyoruz çok komik puan kayıpları oynuyoruz ve ciddi anlamda bir sezon içinde max 3 4 tane "çok iyi" oynadığımız maç oluyor onun haricisnde bireysel yetenekler sırtlıyor
Bu durumun oluşmasında en büyük suç yönetimindir . Yönetim her açıklamasında dünya klübüyüz dünya klübüyüz derse olacağı bu Tamam 2 3 sene önce rakiplerimiz ile aramızda ciddi farklar vardı Kadrolara baktığımızda Fenerbahçe'nin bariz bir farkı oluşuyordu ama bu fark çoktan kapandı Rakiplerimizi en az bizim kadar kalitesli kadroları var Yönetim bunu hala göremiyor "Geçen sene yürüye yürüye şampiyon olmalıydık" diyen Aziz Yıldırım Alex'siz bir Fenerbahçe'nin kaleye gidemediğini görmedi mi acaba ? Oyuna kurtarıcı olarak Kazım ve Ali Bilgin'in girdiğini göremediler mi ? Gökhan çıkıyor Fenerbahçe Türkiye'nin zirvesidir Tek büyük vardır diyor Volkan çıkıyor bu sene ligi erken bitiririz diyor olacağı bu işte daha 5.hafta liderden 7 puan fark yemişsin
Diyeceğim odur ki Fenerbahçe bu sene yukarılara oynar ama şampiyonluk potasına giremez , Avrupada Şl bileti çoktan gitti en büyük başarı UEFA olur bakalım bunu yapabilecek miyiz ?