Olsun olsun yarın acıkırsında keşke gece o tostu yeseydim dersin
Bu arada bizi sarı sarı noktalamışlar![]()
Olsun olsun yarın acıkırsında keşke gece o tostu yeseydim dersin
Bu arada bizi sarı sarı noktalamışlar![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hehehe Valla Aynen Öyle oluyor
Gerçekten yav şöyle daha cafcaflı birşeyler yok muydu![]()
Oraya hareketli bişeyler koysaydınız![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Mesela Böyle o Sarı NoktaCık Yanıp Sönse Böyle Aksiyonlar Falan![]()
Tsi Yönetimi sana Sesleniyoruz
![]()
Evet yada şey olsa düğünlerde olurya gri renk bir top janjanlı tavanda döner durur![]()
Aaa Bak O da Olabilir Hatta Onun Işığı da Böyle Sayfayı Aydınlatsa Fena Mı Olur Böyle Nokta Nokta sayfaya vuracak Tsinin de Yüzü Gönlü Açılır Millet Kopar Valla (Tsi Yönetimi Sen Uyu Burada Dahiyane Fikirler Üreten Gençlerini görme)![]()
Neyse Bu Kadar Fantezi Yeter
Sıra Geldi Tostları Birer Birer Mideye İndirmeye
Hadi Abi İyi Geceler
Heh buldum bundan bundanama bunun hareketlisi ve ışık saçanı olcak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hatta şöyle birşey diyorsun sen
![]()
Last edited by LaigLeNoiR : 29.Eylül.2008 at 05:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Aynen Böyle Abi Ama Biraz Daha Disko Tarzı Olacak Böyle MeselaNeyse Hadi Sana İyi Geceler Abi Görüşmek Üzere Umarım Tsi Yönetimi bu Dahiyane Fikirleri Çöpe atmayacak Elinden Geleni Yapacaktır
1 sarı Noktadan Nereye
![]()
Anladım sen bundan istiyorsun
Sana da iyi geceler![]()
Baya şenlikli gördüm buraları...
Umarım hepiniz iyisinizdir.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Murat Abi ile Ufak Kendi Çapımızda Bir Şenliklendirdik Tsi yiİyiyiz Oğuz abi seni Sormalı ?
Hepinize İyi Geceler Görüşmek Üzere Kendinize İyi Bakın
Uyumayın uyumayın![]()
Günaydın..
Bayram tatilini de yapmak gerek.Perşembe günü görüşürüz kendinize iyi bakın.![]()
Hadi beyler banada eyvallah. Çarşamba yada Perşembeye kadar bende yokum. Memlekete gidiyorum.![]()
günaydın gençler..![]()
Merhaba ...
iyi yolculuklar herkezebizde evde FM demonun tadını çıkartacağız
![]()
Madalya'nın Yanına Birde Sarı Nokta gelmiş.![]()
oo Aykut yanınada lacivert gelsin![]()
Selamlar.
Ne zaman çıkıyormuş Fm 2009 Demo? 30 Eylül diye bir söylenti var ama resmi açıklama var mı bu konuda?
ben 30 eylül diye biliyordum (yarın) değilmi yoksa değilse napcam ben bayramda yaaa
Yarın çıkıcak büyük ihtimal.Bakalım.Sabırsızlıkla bekliyoruz.Ayrıca sadece 3D değil 2D de olucak.Beğenmeyen 2D oynar.
hayda annem geldi bayram temizliği var of of![]()
Benim annem iyiki çalışıyor.Evde çok rahatım tek başıma.
1 gün izni var annemin ondada sabah arkadaşa gidiyorum akşam dönüyorum.
Yani temizliklerden kurtuluyorum.
![]()
Benim için farketmez.Yarın çıksın veya 1 ay sonra çıksın..Nasıl olsa çalıştırmicak
benim abim hergün dışarda her iş bana kalıyor
benim eski pc de fm 2006 oynuyordum 1 saatlik sürem vardı sadece 2 maç yapabiliyordum bu süre zarfında ve sadece fm açıktı![]()
Pek bi farkı yok benimde öle..