Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Sivasspor

18 43.90%
  • Fenerbahçe

18 43.90%
  • Beraberlik

5 12.20%
1 ile 30 arası toplam 138 sonuç

Konu: Sivasspor - Fenerbahçe [ TSL 5. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Bülent Uygun bu arada Aragones'in davranışı doğal olarak karşıladı. Telefonla Lig TV'ye bağlanarak bunu söyledi.
    bundan sonra aragones'in bülent uygun'u unutmayacağı belli zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Guiza'dan siz memnun olabilirsiniz. İnanın fikirleriniz benimkiyle aynı olsun diye yazmadım. Bende kendi düşüncemle memnun olunmaması gerektiğini belirttim.

Herhangi bir golcü senede 100 gol atsın diyelim. Büyük takıma geldiğinde bu gol oranı kesinlikle düşer. Çünkü takımda gol potansiyeli olan bir çok oyuncu vardır. Galatasaray'a baktığımızda geçen sene tüm golcüler 10 civarı atmıştı. Çünkü goller dağılıyor. Guiza'dan 27 gol atmasını bekleyemeyiz.

Ancak şu kısımada değineyim. Top direkten dönmese, pası iyi atsalardı şöyle olsaydı böyle olsaydılarla iş yürümüyor. Zaten topu 3 direk arasından geçiremediği için eleştiriyorum. Siz öyle bir bahsediyorsunuz ki sanki bulaşık makinası almışsın ama eve gelince aynı anda çamaşırda yıkadığını farketmişsiniz gibi bir yorum var. Bu adam bi zahmet koşacak, pres yapacak, alan boşaltacak ve asıl işi olan golüde atacak. Sizler sanki koşması, alan yaratması gibi durumlar piyangodan çıkmış gibi davranıyorsunuz. Gol atamıyor ama koşuyor. Koşacak zaten

Şuan baktığımda Guiza olmasa Fener'de ne değişir diyorum ve hiçbir fark göremiyorum. Para Fener'in parası elbette ama yazık olduğunu düşünüyorum. Umarım hakkını ilerleyen dönemde verir.

Mesaj Yetkileri