-
Transferler (Gelen - Giden )

Gereksiz transferler çoğunlukta gibi ama başkanın sattığı Palacio nun yerini zar zor doldurduk hatta takım baya bir afalladı sonradan kendine geldi...Serginho transferi Oliva'nın 2 , Voboril 'in 3 ay sakatlanmasında dolayı transferlerdi..Dani yi 3 aylığına deneme amacıyla kiraladım beğenmeyincede yolladım zaten...Gençleştirdik biraz takımı ve büyük başarılar yakalayacağımıza inanıyorum...
Hazırlık Maçları
Taktiğimizi oturtmaya çalıştık biraz sorun yaşayabiliriz...

Öncelikle Arjantin Ligi çok ilginç Açık ve Kapalı olmak üzere ikiye ayrılıyor...
İlk dönem açık ,ikinci dönem kapalı olmak üzere...Kış tatilini ilk sırada falan şampiyon olursanız aha daha ilk yarıdan şampiyon oldum diye kasım kasım kasılmayınız,sevinçten odalarda dolaşırsanız bayram temizliği yapan annenizden falsolu bir terlik gelebilir
Kış tatilinde 4 transfer hakkınız var...
Ayrıca Amerika kupalarıda ikiye ayrılmış ilk dönem Sudamericana (adını bile söyleyemiyorum nasıl alayım ben kupayı ? )ikinci dönem Libertadores Kupası...
Arada bir de FİFA Club World Championship var(japonlar falan var finalde de yok Barcelona yok Milan olsun onlarla maç yapmadan kariyer bitmiyor yani
)
Neyse Arjantine dönelim...Arjantin liginde 20 takım var...Güçsüz bile görünseler iyi oyunculara sahipler...Her takımdan bir yıldız çıkıyor..
Maradona,Batistuta,Carlos Tevez,Riquelme,Saviola,Aimar,Almeyda,Crespo ve niceleri o yüzden piyasayı takip edelimki bir Messimiz olur belki...
Lig Maçları falan yakında...
Mesaj Yetkileri