Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 50.00%
  • Berabere sonuçlanır

12 28.57%
  • D.Kiev kazanır

9 21.43%
1 ile 30 arası toplam 242 sonuç

Konu: Fenerbahçe - D.Kiev [ Şampiyonlar Ligi 2. Maç ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Siz Fenerbahçe'nin kurtuluşunu Selçuk'un çıkıp İlhan Veya Ali Bilgin'in kadroya girmesinde görüyorsanız bir şey diyemeyeceğim Evet Aragones hatalıdır Volkan Demirel'i oynatması bile hatadır bana göre ama ondan daha hatalılar var ben özellikle bunu vurguluyorum Yani Selçuk'u oynatması hata tamam ee Adam ne yapsın İlhan'ı Veya Ali'yi koyacak 11e o zaman Fenerbahçe böyle kazanacak yani
    Ben öyle bişey yazdım mı oku tekrar istersen 2 paragraf Uğur Boral'ı anlatmısım yanıt basit Selçuk'u kulubeye al Emreyi ortaya çek sola Uğuru koy.Emin ol bu formasyonla en az 1 gol bulurduk Fenerbahcenin tek kurtuluşu var Dedeyi yollayıp Rıdvan Dilmeni takımın basına getirmek herkese iyi geceler bu arada...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Ben öyle bişey yazdım mı oku tekrar istersen 2 paragraf Uğur Boral'ı anlatmısım yanıt basit Selçuk'u kulubeye al Emreyi ortaya çek sola Uğuru koy.Emin ol bu formasyonla en az 1 gol bulurduk Fenerbahcenin tek kurtuluşu var Dedeyi yollayıp Rıdvan Dilmeni takımın basına getirmek herkese iyi geceler bu arada...
    Deplasman Partizan maçı ve Antep maçlarına sizin dediğiniz kadro ile çıktık hatta buradaki Partizan maçınada ( umarım yanlış hatırlamıyorumdur ) Senm O Fenerbahçe'yi beğendin mi ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by EreN View Post
    Bir an son dakikalarda Güiza o korneri kullanıp gidip birde üstüne aynı topa kafa vurup gol atacak hissine kapılmadım değil..a
    Güiza da tam artist ha atlıyor zıplıyor boş yere koşular yapıyor filan Aslında zeki bir oyuncu Taraftarı nasıl aldatacağını çözmüş 90.dakikada ölümüne koşup korner köşesine gidiyorsan o topa vuracaksın ellerini açıp 20 saniye durmayacaksın orada
    Last edited by Fernando Gago : 01.Ekim.2008 at 02:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Deplasman Partizan maçı ve Antep maçlarına sizin dediğiniz kadro ile çıktık hatta buradaki Partizan maçınada ( umarım yanlış hatırlamıyorumdur ) Senm O Fenerbahçe'yi beğendin mi ?
    Konu beğenip beğenmemek mi yani (Deplasmandaki Partizan macında Selçuk oynuyordu Antep ve Partizan maclarında Maldonado oynadı ön liberoda)
    Yani sunu demeye çalısıyoruz daha bu adam oyuncularını tanıyamamıs kimin nerde oynayacağını bilemiyor.Hele Partizan rövans macında Önder'i ön liberoya aldı tur gidiyordu

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Güiza da tam artist ha atlıyor zıplıyor boş yere koşular yapıyor filan Aslında zeki bir oyuncu Taraftarı nasıl aldatacağını çözmüş 90.dakikada ölümüne koşup korner köşesine gidiyorsan o topa vuracaksın ellerini açıp 20 saniye durmayacaksın orada
    Bi güiza zeki, diğerleri salak yani.. salak oldukları için kötü oynuyor ve mücadele etmiyorlar.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Bi güiza zeki, diğerleri salak yani.. salak oldukları için kötü oynuyor ve mücadele etmiyorlar.
    Bir oyuncu taraftardan alkış almak için gereksiz gereksiz işler yapması onun zeki(!)liğini gösterir , Bugün Aragones 90 dakika ayakta olsa sağa bağırsa sola bağırsa oyuncuları yaına çekip bağıra bağıra konuşsa veya kendini yerden yere atsa Herkes diyecek ki Aragones'e bak bee 70 yaşında ama 20 yaşında genç gibi nasıl çırpınıyor Adam daha ne yapsın Bu işler böyledir

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bir oyuncu taraftardan alkış almak için gereksiz gereksiz işler yapması onun zeki(!)liğini gösterir , Bugün Aragones 90 dakika ayakta olsa sağa bağırsa sola bağırsa oyuncuları yaına çekip bağıra bağıra konuşsa veya kendini yerden yere atsa Herkes diyecek ki Aragones'e bak bee 70 yaşında ama 20 yaşında genç gibi nasıl çırpınıyor Adam daha ne yapsın Bu işler böyledir
    Katılmıyorum. Bugün Güiza Fenerbahçe'nin en iyi adamıydı.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

adam koştu diye suçlu oldu yani???bu da ilginç...nasıl bu düşünceye kapıldın anlamak zor...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Rıdvan Dilmen
    Bu koca Fener-Kiev konusundaki tek gerçek.. Gelsin 20 yıl fenerde kalsın, Aziz Yıldırım ya da başkan kim olursa bu mükemmel insanın dedikleri futbolcuları alsın..İsterse 7. lige düşsün fener..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by Neron_FB View Post
    Bu koca Fener-Kiev konusundaki tek gerçek.. Gelsin 20 yıl fenerde kalsın, Aziz Yıldırım ya da başkan kim olursa bu mükemmel insanın dedikleri futbolcuları alsın..İsterse 7. lige düşsün fener..
    Keske gelse onun gibi bi deha lazım bize
    Last edited by scar face : 01.Ekim.2008 at 02:32 Reason: yanlıs anlasılma için özür:)

Mesaj Yetkileri