Quote Originally Posted by MKS_82
lütfen sözlerine dikkat et. utanmasan staddaki kavgayıda benim çıkardımı söyleyeceksin. sen durduk yere sülalene küfredilmesini kabulleniyrosan o senin sorunun. sende gurur haysiyet yoksa ve rizalilerden küfür yemek hoşuna gidiyorsa aynen devam et. daha önceki mesajımıda adam gibi oku düzgünce anla. rize ölümüne oynar dedim konuyu nerelere çekiyorsun.ayrıca memleketim hakındada adam gibi konuş. o senin savunduğun rizelilerde giresunspor yöneticilerini şeref tribününden kovdular. konuşturma şimdi beni. rizeliler kavga çıkarıyopr senm gelmiş burda trabzonu destekleyen birine kızıyorsun. git işine kardeşim uğraşamam seninle. ayrıca giresun ezeli rakibine bile en ufak taşkınlık yapmış değil. ayrıca geçen çarşamba günkü fanatik gazetesinmi okuduysan giresun taraftarının centilmenliğinden bahsediyordu. eğer görmerdiysen bilip bilmediğin yere sallama.
Kardeşim öncelikle demogoji yapma.Ben sana güzel güzel bişey söylüyorum.Her ne kadar Rize-Giresun bize yanlış yapsa da Trabzon abidir her zaman kucak açmalıdır.Bilinçsiz taraftarlar inş. yakında temizlenecek.Giresun hakkında sadece bişey söyledim.Giresun'u sevmiyorum falan diye bişey söylemedim.