Sayfa 286 / 492 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386 ... SonSon
8,551 ile 8,580 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sanmıyorum.İstemese gitmezdi.Menejeremi kalmış o iş?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ah sen yokmsun..gözleri kör eden para..

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Yani futboLcu karar verir böyLe şeyLere...

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Robinho mutlaka ayrilacakti Real Madrid´ten.Orada cok mutsuzdu,transferin son gününde City iyi para verince gitti de oraya.Yok,Real Madrid´te kalsaydi oynayamazdi orada.
    Menajerin de hata yok aslinda,Real birakmiyordu onu,bakti yöneticiler Robinho cok isteksiz,takimda kalmak istemiyor,onu iyi para veren City´e verdiler.Daha önceden onu yollamak isteselerdi menajeri onu Chelsea aldirirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Chelsea Real Madrid'in istediği parayı verseydi Robinho Chelsea'ye gidecekti.Sanırım Robinho Chelsea'nin kendisinde ısrarcı olmamasını menajerinin iş koparıcı bir menajer olmamasına bağlıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Sercan Manchester'a mı?

Sercan Manchester'a mı?

İspanyol medyası, Bursaspor'un genç golcüsü Sercan Yıldırım ile Manchester United'ın ilgilendiğini iddia ediyor...

Bursaspor'un 18 yaşındaki forveti Sercan Yıldırım, iki sezonda Süper Lig'de oynadığı 18 maçta 5 gole imza attı.
    Fakat asıl dikkat çeken, genç oyuncunun bu sezonki performansı oldu. Ligde şu ana kadar 4 gol atan Sercan, gol krallığı yarışında liderlikte bulunuyor.
    Bu formuyla gelecek vadeden Sercan'ın, Manchester United'ın gündemine girdiği iddia ediliyor.
    İspanyol basınına göre, ileriye yatırım yapmak isteyen İngiliz devi, genç golcünün ailesi ve kulübüyle temasa geçti.
    Konuyla ilgili görüşleri alınan Sercan'ın, bu kadar büyük bir takımın ilgisi karşısında söylenecek çok fazla şey olmadığını belirttiği bildirildi.
    Oyuncunun olası transferiyle ilgili ücretin 5 milyon pound civarında olduğu tahmin ediliyor.

Kaynak:Goal.com
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Tristan, West Ham'de

Tristan, West Ham'de

Bir dönem Deportivo'da fırtınalar estiren Diego Tristan'ın West Ham tarafından deneneceği açıklandı.

West Ham United, Deportivo la Coruna'nın eski golcüsü Diego Tristan'ı denemeye karar verdi.

32 yaşındaki İspanyol golcü, geçtiğimiz sezon formasını giydiği Livorno'dan ayrıldıktan sonra yeni bir kulüple anlaşamamıştı.
    Kulübün menajeri Gianfranco Zola'nın, Tristan'a eski günlerine geri dönme ihtimalini göz önüne alarak bir şans verdiği öğrenildi. Deportivo, 2001-2002 sezonunu La Liga'da 2. sırada bitirdiğinde Diego Tristan 21 golle gol kralı olmuştu.

Başarısız bir Mallorca macerasından sonra Tristan için Livorno günleri de iyi geçmemiş ve 20 maçta sadece bir gol kaydedebilmişti.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

keşke gitse ama o kadar kolay değil bu işler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence giderse çok iyi olur....Unutmadan kaynak goal.com balon olma ihtimali çok yüksek değil bence...
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çalışma İzni Alamaz Ama Giderse Süper Olur

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

manchester olmasada avrupanın anadolu klüplerinden birine olası transferi sözkonusu olabilir.5 milyon poun kimse vermez hayal.

Sheriff Misafir

Çalışma izni alır, Ümit Milli takımda oynuyor.. Gitmesini isterim ama başlığı görünce yok artık daha neler demedim değil..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Olabilir bence...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Çalışma izni alır, Ümit Milli takımda oynuyor.. Gitmesini isterim ama başlığı görünce yok artık daha neler demedim değil..
    Yahu gitse rooneyi mi kesecek hemen Rezerv takıma alırlar sonra gelişimene göre A takıma çıkabilir..

Manchester United beni istedi
    Basına Avrupa kulüplerinin seninle ilgilendiği yolunda haberler yansıdı. En ciddi teklifi hangi kulüp getirdi?
    Manchester United aileme ve eski başkanımız Levent Kızıl'a teklifini iletti. Bunun yanı sıra Bursaspor'la benim transferim konusunda temas kuran başka kulüpler de oldu.
    Bu teklif 2 sene önce Sercan 16 yaşındayken gerçekleşmiş ve Sercan o zamanlarda Bursaspor A Takımında bile değildi.

Yazının bir bölümü
    Hedeflerin neler?
    Önce Bursaspor'a uzun süre hizmet etmem gerekiyor. Beni bu kulüp yetiştirdi, buranın ekmeğini yedim. Bursaspor sonrası hedef Avrupa. Yavaş yavaş ilerlemekte fayda var. Hemen Avrupa'ya gitmenin yararı olmayacağını düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hiçbir faydası olmaz bence

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

hey gidi günler hey..zamanında ne adamdı.estirirdi..şimdi de kurmuş bir yaprak gibi rüzgar nereye estirirse oraya gidiyor..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Beni transfer etseler daha yararli olurdum

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Turk futbolcularin Ingilterede calisma izni almasi kolay

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Gidebiliyorken gitsin orda oynamasa bile beraber antremana çıkacağı oyuncular dünyanın en iyilerinden bunun sayesinde kendisini çok geliştirebilir

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

sercan cok yeteneklı oyuncu ıns ılerde omnu en ıyı yerlerde goruruz ancak sımdı manu onu alırmı bılmem

Gitse kendisi için iyi olur. Ancak gitmese tüm Turkcell Süper Lig için faydalı olur çünkü ligimize renk katacak forvetlerden biri kendisi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Önce Bursaspor'a uzun süre hizmet etmem gerekiyor. Beni bu kulüp yetiştirdi, buranın ekmeğini yedim. Bursaspor sonrası hedef Avrupa. Yavaş yavaş ilerlemekte fayda var. Hemen Avrupa'ya gitmenin yararı olmayacağını düşünüyorum.

Bu sözlerini beğendim güzel bir düşünce.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ManU ya degilde Arsenal'e giderse cok büyük golcü olur. İnşAllah hedeflerine ulasır.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Tam Sahadaki röportaja göre yazmışlardır kesin

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sercan yetenekli bir gencimiz ve kendisini ileride Avrupa'da en iyi şekilde temsil ederken görmek bizi dahada gururlandıracaktır.Bu yeteneğinin büyük kulüplerin dikkatini çekmiş olmasıda güzel.Hayırlısı olur inşallah..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Umarım İstanbul'a ugramadan Avrupa'ya gider ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Ferguson: "İngiltere Rooney olmadan da yapabilir"

Ferguson: "İngiltere Rooney olmadan da yapabilir"

Manchester United teknik direktörü Alex Ferguson'a göre, İngiltere menajeri Capello, bir sonraki maçta Rooney'i kullanmamalı.

Hafta içi oynanan Aalborg maçında ayak bileğinden sakatlanan Rooney, gelecek cumartesi Kazakistan ile oynanacak maç için İngiltere kadrosuna davet edildi.
    Daily Star'a konuşan Ferguson, "Eğer onu bir maçta oynatmaya karar verip cumartesi günü kullanmazlarsa, bu benimle ilgili bir konu değil" dedi.
    "Rooney'nin milli takıma gitmesiyle ilgili bir sorunum yok"
    "Cumartesi gününe hazır olamasa bile, İngiltere iki maçı da kazanabilecek kadar güçlü"
    "Karar artık Fabio'nun. Oyuncunun gelişimine göre, oynatıp oynatmayacağını o belirleyecek. İki durumda da maçların kazanılacağını düşünüyorum. Rooney'siz de idare edebilirler"
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Alonso ayrılmak istemiyor

Alonso ayrılmak istemiyor

Liverpool’un orta saha oyuncusu takımda kalmak istediğini ama sezon başında takımın kendisine davranış biçimini uygun bulmadığını belirtti.

Sezon başında Juventus, Arsenal, Aston Villa gibi takımların ilgilendiği oyuncu takımından ayrılmamıştı. Yetenekli oyuncu Liverpool’dan ayrılmayı istemediğini belirtti.

Geçirdiği sürecin kendisini olumsuz yönde etkilemesine izin vermeyeceğini belirten Alonso “Bana nasıl davranıldığını düşünmek istemiyorum. Yeni sezonda her şeyi geride bırakıp önümüze bakmalıyız. Kulübünüz sizi istemiyorsa bir futbolcu olarak yapabileceğiniz fazla bir şey olmuyor. Kendinizi böyle bir durumun dışında tutmanız o kadar da kolay olmuyor ama bu tip hadiseler futbolun içinde olan hadiselerdir. Önemli olan şuan takımda yer bulabilmem. “ dedi.

Liverpool sezona iyi bir başlangıç yaparken İspanyol oyuncu bu çıkışı devam edip birçok başarıya imza atabilecek kalitede bir takım olduklarını belirtti. Alonso “Takımla taraftar arasında çok güçlü bir bağ var. Takımın kalitesi ortada ama sezonun başından ileriye dönük konuşurken temkinli olmalıyız. Baskının farkındayız istenen başarının elde edilmesi için elimizden geleni yapacağız.” dedi.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Robinho: "Tanrı gibiyim"

Manchester City'nin yıldız oyuncusu Robinho, taraftarların kendisine inanılmaz ilgi gösterdiğini ve bu yüzden tanrı gibi hissettiğini belirtti.

Brezilyalı golcü Robinho, Manchester City taraftarlarının kendisine tanrı gibi taptığını belirtti.
    32.5 milyon pound karşılığında Real Madrid'den transfer edilen Robinho, bir ayda oynadığı beş maçta iki gol atma başarısı gösterdi.
    Yıldız oyuncu şunları söyledi: "İnsanlar beni sokakta tanımadan yanımdan geçmiyor. Bana son derece sıcak ve ilgililer. Bana harika şeyler söylüyorlar. Bunlar bir futbolcuyu motive edecek cinsten iltifatlar. Henüz hiç bir şey yapmadım ama Manchester'da tanrı gibiyim. Bu ilginin karşılığını City formasıyla gol atmaya devam ederek vereceğim."
    Last edited by goosfraba : 04.Ekim.2008 at 17:15
    Futbolcu Bilgileri

Mesaj Yetkileri