Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

31 100.00%
  • Berabere sonuçlanır

0 0%
  • Bellinzona kazanır

0 0%
1 ile 30 arası toplam 63 sonuç

Konu: Galatasaray SK - AC Bellinzona [Uefa Kupası 1. Tur Rövanş Maçı]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Pivot ; yarın birgün İngiliz takımı geldiğinde bundan daha mı az sert oynacak acaba?

Maçı çok izlemedim ama turu geçtiği çok iyi oldu bence.Bundan sonraki aşama da daha formda oyuncular vs olacağından bu maçlar unutulur.

Tebrikler Galatasaray.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Pivot ; yarın birgün İngiliz takımı geldiğinde bundan daha mı az sert oynacak acaba?

Maçı çok izlemedim ama turu geçtiği çok iyi oldu bence.Bundan sonraki aşama da daha formda oyuncular vs olacağından bu maçlar unutulur.

Tebrikler Galatasaray.
    Yarın birgün bir İngiliz takımı geldiğinde o maç çok daha ciddiye alınacak, takımda daha az sakatlık olacak ve futbolcular uyum sürecini iyice aşmış olacak. Ayrıca evet, bir İngiliz takımı hiçbir zaman böyle küçük takımlar kadar sert oynamaz. Çünkü İngiliz takımı sahaya umutsuz çıkmıyor Bellinzona gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Yarın birgün bir İngiliz takımı geldiğinde o maç çok daha ciddiye alınacak, takımda daha az sakatlık olacak ve futbolcular uyum sürecini iyice aşmış olacak. Ayrıca evet, bir İngiliz takımı hiçbir zaman böyle küçük takımlar kadar sert oynamaz. Çünkü İngiliz takımı sahaya umutsuz çıkmıyor Bellinzona gibi.
    Ama bu takıma karşı istediklerini yapamazsan İngiliz evire çevire yener
    Tabiki o zaman form ve mental açıdan daha iyi durumda oluruz o ayrı ama , ben turu geçtiği için sevinsemde (hepimiz sevindik ama) biliyoruz ki bu daha rahat olmalı idi

Mesaj Yetkileri