Quote Originally Posted by ABOOO
Yapıyordu, ediyordu, diyordu ...
Basının safsata haberlerine çok benziyor.

Hayat sadece kendi görebildiklerine göre gerçekleşen bir düzende değildir.

Diğer takımların altyapılarını bile izlemediğini, planlarından bir tanesini bile bilmediğini, diğer takımları umursamadığını düşüyorken cevap vermemin de hiç bir anlamı yok zaten..

Her zamanki gibi benim mesajımı görünce EZBERE konusmussun ve benimle yasamadan benim hakkımda yargılarda bulunmussun.Ve konunun dagılmasında bana cevap hakkı vererek pay sahibi olmussun. (Bunlarda safsata haberlere benziyor dimi )

Hiç merak edme futbolu en az senin kadar biliyorum takip ediyorum futbolsuz yatıp kalkmayan birisiyim ayrıca altayapı maclarını izlemedigimide kafadan sallama bir sekilde sölemenede hiç sasırmadım cünkü artık bu senin cok asırı özgüveninmiş diyim yoksa karsındakini tanımadan yapdıgın gaflarınmı diyim alısdım her zamanki gibi gene tabiri yerindeyse sallamasyon laflarına devam arada degisiklik yapmanda yarar var bence.ayrıca cevap vermekde zorunda degildin illaki verdin cevap vermeme gerek yokdu edebiyatınada girmene hiç sasırmadım cünkü bunlar senin her zamanki kliselesmis edebiyatından sadece birkaç secme sasırmadım güzel yoldasın devam...