Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 50.00%
  • Berabere sonuçlanır

12 28.57%
  • D.Kiev kazanır

9 21.43%
Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 789
241 ile 242 arası toplam 242 sonuç

Konu: Fenerbahçe - D.Kiev [ Şampiyonlar Ligi 2. Maç ]

Sheriff Misafir

Güiza iyi bir forvet.. Bunu inkar edemem adam İspanya'da gol kralı olmuş.. Benim tartışacağım konu şudur; bizim Güiza'ya ne kadar ihtiyacımız var.. Neredeyse Semih'in aynısı, aynı tarz aynı özelliklere sahip bir oyuncu almak yerine daha hızlı daha teknik bir oyuncu almalıydık forvete.. Herşeyden önce Aurelio'nun yerini doldurmalıydık.. Hücumda rakip savunmanın dengesini ne kadar bozduğunu Aurelio gittikten sonra farkettim.. Bir ön libero oyuncusu adam eksiltirse ileri çıkar rakip savunma hattın zorlarsa diğer oyuncuların boşa çıkması daha da kolaylaşır.. Maldonado tamam savunma yönü kötü değil çok koşuuyor çok çalışıyor iyi hamleler yapıyor ama hiçbir zaman Aurelio tarzında bir oyuncu olamaz.. Uğur Boral'da teknik varmı? Bence var ama Uğur işin kolayına kaçıp topu atıp peşinden koşarak adam geçmeye çalışıyor halbuki bu daha yorucudur.. Ben hatırlarım eskiden Uğur'un yaptığı ayak harektleriyle rakibini terse düşürüp geçtiğini ama artık bunu yapmıyor.. Kazım'a gelelim, geçen seneki Kazım nerde? Önünü boşaltıp mükemmel ortalar kesen, topu iyi saklayan aralardan sürekli koşular yapan.. Kendisine çeki düzen vermesi şart olan futbolculardan biride Kazımdır.. Volkan için söylenenlere katılıyorum.. Gökhan için ise Deivid içeri doğru kaçardı ve giderken yanıda bir adam götürürdü Gökhan'ın önüne bir top atılırdı, hızını kullanarak ince bir çalım atar ya içeri yada dışarı doğru ve orta yapardı.. Ama Kazım olunca böyle olmuyor çünkü Kazım ya çizgide duruyor yada forvete kaçıyor.. Daha ortalara gelmesi lazım, aksi takdirde Gökhan Gönül'den eski verimini alabileceğimizi sanmıyorum..
    Emre çok sıkışıyor, Biraz rahatlaması lazım.. Nasıl rahatlıyacak peki? Şöyle rahatlayacak; Aurelio tarzında bir adam Emre'yi rahatlatır ve istediğimiz Emre'yi izleyebiliriz.. Bence Edu ve Lugano'nun tek eksisi tek hamlede çalım yemeleri ve birazda Edu'nun konsantrasyon eksiklikleri.. Onun dışında bence gayet iyiler.. Roberto Carlos'da sırf alternatifi olmadığı için ve ismi için oynatılıyor sanırım.. Kaç tane frikik oldu Carlos'un kaleye vurabileceği noktalardan ama hepsini Alex orta yaparak harcadı.. Carlos'un en büyük özelliklerinden biri kaleye vurduğu mükemmel şutlarsa bizim bundan yararlanmamız şart.. Alex'den bahsetmeye fazla gerek yok, o daha ne yapsınki.. Selçuk bu takımın düzeyinde bir oyuncu olmadığını sürekli gösteriyor ve yine gösterdi..

Aragones'e değinelim birazda.. Aragones İspanya Milli Takımında oynattığı sistemi oturtmaya çalışıyor fakat elinde o kadrodaki oyunculardan çok farklı oyuncular var.. Hem yetenek hem tarz açısından bir çok oyuncu bir birine çok uzak.. Bence artık ya yeni bir sistem denemeli yada devre arasına kadar bir şekilde zorlayarak idare edip transfer yapmalı.. Bence en kısa çözüm gönderilmesi ama buda biraz abes kaçar son avrupa şampiyonu hocayı Fenerbahçe kovuyor, Real Madrid yada Chelsea filan değil.. Neyse işler bu şekilde gitmeyecek görünen köy kılavuz istemez.. Bu şekilde devam etmek için kasarsa Aragones bu sezondan hiç bir kulvarda ümidim yok..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

başarı için buna inanmak gerek...ben bu inancı bu sene hiçbir Türk takımında göremiyorum..

Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 789

Mesaj Yetkileri