Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 36. You may not vote on this poll
-
Metalist kazanır
-
Berabere sonuçlanır
-
Beşiktaş kazanır
-
Şu an büyük şok içindeyim.Daha düne kadar siz demiyormuydunuz bu takım şu an Türkiye'nin en iyisi,bu sene yapılan transferler çok isabetli,Ertuğrul hoca çok iyi yönetiyor takımı,Zapotocni Türkiyedeki en iy stoper diye.Dün gördük ki bu Zapotocni denen adamdan bi cacık olmaz.Adam rakibin 2 golünde bariz hata yapıyor sonrada o yapmamıştır Gökhan Zan yaptırmıştır ona diye saçma sapan bir yorum geliyor.Ne yani Zapotocni topu rakibe indirirken Gökhan mı onu arkdan itekledi.Adam daha dönüp kalecisine geri pas vermketen aciz.
Bu sene ilk defa Beşiktaşı canlı olarak izledim ve yorumların ne kadar abartılı olduğunu gördüm.Sabun köpüğüymüş meğer Beşiktaş.Daha 1 gün önce yere göğe sığdırlmayan Ertuğrul Sağlam'a istifa etsin diyorsunuz bu nasıl bir matık ben anlayamdım.
Lucescu gelsin diye haykırıyorsunuz.Bu adam 11 puan öndeyken şampiyonluğu Fenere kaptıran adam değil mi?Şimdi bana çıkıp demeyin Samsun maçında hakem yakmasaydı şampiyon olurduk bizi hakem yaktı diye o maçtan sonra takımı niye motive edemedi?
Şu an için Beşiktaş taraftarı ne istediğini bilmeyen çelişkilerle dolu bir ifade sergiliyor.
Mesaj Yetkileri