Bjk TV De konuşuyor Mustafa denizli İmza atıyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
1 YıLLıgına İmzayı attı.
Bjk TV De konuşuyor Mustafa denizli İmza atıyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
1 YıLLıgına İmzayı attı.
Last edited by I3esiktas : 09.Ekim.2008 at 18:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tigana güzel söz söylemiş. Engin Beşiktaş için kanserdir kesilip atılmadan başarı gelmez. Kendisi ilede yollar ayrılmış zaten.
çoklarının mustafa denizli için kötü aleyhte konuştuğunu okuyorum forumda sanki galatasaraya yarı final oynatan fenerbahçeyi şampiyon yapan kendileri...eski kafalı diyenler olmuş...Galatasarayın geçen seneki hocası kaç yaşındaydı yada fenerin bu yılki hocası kaç yaşında....
mustafa denizli sanırım bunlardan bi 10-15 yaş gençtir herhalde...
aslında Mustafa denizliyi kariyerinde yaralayan iran seferi oldu hiç çıkmayacaktı böyle bir maceraya...
türkiyeye döndü ve dinlendi bence iyide yaptı gelir gelmez takım çalıştırsaydı daha kötü olurdu...
türkiye ligini yorumladığını ve bu sebepten iyi takip ettiğini zaten biliyoruz..bunun yanında birde dünyadaki futbolda meydana gelen değişim ve gelişimleri izlemeve öğrenme imkanı bulmuşsa kendini yenilemiş olabilir...
Ben beşiktaşlıo kardeşlerimin daha imza atarken bu kadar Mustafa Denizli anti patisini anlamış değilim....yıllardır özlenen beşiktaşı kesin yaratır demiyorum ama emin olunki size gelebilecek bir yabancı hocadan çok daha yararlı olacaktır denizli....şuan bir yabancı hoca alıp takımı ve türkiye ligini tanımasını beklemek intahar olurdu bu açıdanm beşiktaş yönetimi doğruyu yaptı...
umarım denizli beşiktaşı şampiyon yapar diyemem ben ferenbahçeliyim ama...göze hoş gelen bir futbol oynayan maçlarını izlemekten zevk alacağımız bir beşiktaşı umarım yaratır...
herşeyi mustafa denizlinin hırsı belirleyecek....
Sinanın gitmesi benim için Mustafa DenizLiyi 10 Lucesco yaptı.
Sergende geLmiş gaLiba,yandık desenize.Batuhanın yeni hobisi at yarışı oLacak.(bkz.İbrahim Akın.
)
Sergen'in lisansı yetişmemiş.
Yardımcı antrenör olarak Tayfur havutçu getirilmiş![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Lucescu olmadığına göre yapılabilecek en iyi seçim yapıldı bana göre ve Denizli göreve getirildi. Oyuncular üzerinde otorite kurabilecek önemli bir teknik adam Denizli, Beşiktaş'ı da çok iyi tanıması onun her iki tarafın da lehine olan bir şey. Özellikle yerli futbolcular Denizli'ye büyük saygı duyacaklardır, çünkü Denizli kendisini kanıtlamış, Terim ile birlikte Türkiye'nin en saygın ve otoritesi yüksek hocasıdır. Hayırlısı olsun, Demirören ilk kez doğru bir karar verdi.
Sevgili ( !) başkanımız onu Ertuğrul hoca ya sahip çıkmak için söylemişmişHadi sallarsın ama sallarkende insanın bi yüzü kızarır bi utanır bunlar benim için ne der diye , Beşiktaş'ın gelmiş geçmiş en kötü yönetimini izliyoruz şuanda , gittiğiniz gün bayram günümüzdür..
Babam bugün Y.D!nin bir ihalesi için araziye gitmiş ancak Y.D gelmemiş. Mustafa Denizli ile sözleşme imzalıyorlarmış o sırada. Babam diyor ki bu adam en berbat ve sersem başkandırZaten beğenmiyordu şimdi nefret ediyor
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
bende kardesım bende =) demirören bu kulübün başına gelen en kötü şey .. babası bile 30 milyon dolar vermiş git işlerimi bırak bu parayla ne yaparsan yap demiş adam geldi bizi batırıyor =)