arkadslar burda kendim denedigim ve super verim aldigim oyuncuları yazacam

Gustavo Oberman (ARGENTINA) 21 FC
Kendisi Gol Makinasıdır Her Maçta Coşar.UEFA Kupasını almama cok yardımcı oldu.Antreman Programı Çok Önemli Kendisine Özel bi antreman programı uygularsanız Shevchenko gibi oluyo
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Ronny (BRAZIL) 19 D/WBL
Diyecek tek kelime bulamıyorumki süperötesi.. defansta manyak bi adam ileriye süper toplar atıyor attığı paslar mutlaka yerini buluyor ofansa cıkmayı cok seviyor ve sert frikikleri var sol kanat sıkıntısı yaşıyorsanız bu adamı neyapın ne edin alın
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Waldo Ponce(CHILE) 20 SW/DC
İlk maçlarda sizi delirtebilir fakat biraz sabredin maçlarda oynatın tecrübe kazandıkça duvar gibi bi defans oluyor antremanına dikkat edin
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Pablo Vitti(ARGENTINA) 20 FC
Vitti bence oyundaki manyak forvetlerden biri süper özellikleri var atıyor attırıyor ama bi tek sorunu var çok çabuk sakatlanıyo dayanıklı biri degil onun icin sezon sonunda sattım ama cok iyi bi forvet mutlaka deneyin sakatlana sakatlanada olsa takımı götürür
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ewet arkadaşlar yukarıdaki 4 oyuncuyuda Fenerbahçe'de denedim Daha ilk sezonumda oyuna başlar başlamaz stafflarımı yeniledim yenilerini aldım world class ve national stafflar tercih ettim takımım coştu ilk sezon bitti veee Şampiyonluk,Türkiye Kupası,UEFA Kupası geldi