Tamamen Yalan bi haber.. Neredeyse 6 saat oluyo yalanlanalı.. Konu açarken dikkat edin..

Baştan aşağı yalan ve asılsız bir haber.

Vatan Gazetesi’nin 4 Ekim 2008 tarihli internet sitesi ve gazetesinde haber olarak servis edilen ve "Bize mi sordun Gökhan" başlıklı, haber içeriği olarakda, "Gökhan: “Lamborghini aldım, borcum var, sözleşmemi uzatalım, ek para verin” deyince Aziz Yıldırım patladı" konulu baştan aşağı yalan, uydurma ve Fenerbahçemizin şu olumsuz durumlarında nasıl daha fazla olumsuz havayı sürdürebiliriz mantığı ile hareket edildiğine inandığım haber yayınlanmıştır.

Böyle bir diyalog geçmemiştir. Haber içeriğinde de görüleceği üzerine farklı miktarlar sarfedilerek haberin anlam değerini ve yorumlarını spor kamuoyunun takdirine bırakıyorum.

İsmim üzerinden, kulübümün durumu gözönüne alındığında, haberin amacının anlaşıldığını düşünüyor ve bu haberi yapan şahsiyetin bu diyalogların geçtiğini ispat etmeye davet ediyorum.

İspat etmediği takdirde haklarımı hukuki yoldan arayacağımı, hem bu sahsiyet, hem de bu yazıyı gazete ve internet sitelerinde yayınlayan kurum hakkında davacı olacağımı Türk Spor Kamuoyuna saygı ile duyururum.

Gökhan Gönül