Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 228 / 422 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328 ... SonSon
6,811 ile 6,840 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

5 oldu inanılmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Dk.17 4-1. Barca abartmış yahu. Güzelim maçı şifreye girmesi sebebiyle kaçırıyorum yahu..

Yazarken Barca 5'ide atmış..

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

mahalle maçı gibi kesin kırmızıda çıkar dahada gol olur
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    mahalle maçı gibi kesin kırmızıda çıkar dahada gol olur
    Atletico'nun net 2 kırmızısı var esasen..
    Maça üst verdim ama bu kadar üst beklemiyordum
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

10 bekliyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Çok sıkıcı maç... 10 dakikadır gol yok.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Çok sıkıcı maç... 10 dakikadır gol yok.

Barcelona rolantiye aldı ..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

6-1 Henry ..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Bugün Atletico taraftarı olmak istemezdim..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

DersLik bir goL attı Henry.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

6-1, Barca abartmış

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

messi dağıttı yine rakibi(atletico olmasaydı keşke bugün rakip)tekmelerle durduramadılar.barça inanılmaz oynadı kimse tutamaz her maç böyle oynasalar.

http://www.d1g.com/video/show/?id=2351113

messinin frikik golü
    Last edited by Lionel Andres Messi : 05.Ekim.2008 at 03:20

Barca Atletico´yu resmen dagitti.inanilmaz oynadilar,hele Messi ilk yarida fantastik oynadi,formunu giderek arttiriyor Messi.
    Henry´nin golü harikaydi,tam Henry´lik goldü.
    Bojan da cok istedi gol atmayi son dakikalarda oyuna girmesine ragmen,keske bir tane atsaydi,icinde kalmasaydi

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=_4V7qnUHgrs[/YOUTUBE]

henrynin golü haftanın golü belkide süperr.

atletico bugün tanınmayacak haldeydi bence içkili çıkmışlar maça 30 dk. da kim 5 gol yemiş

lopez messiye tekme attı orda kesin kırmızıydı hakem iyimser davrandı orada.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Barca abartmış

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

son iki senedir 6 ya bağladı barca atleticoya.atleticonun havası biraz söndü

sakary Ali Misafir

Barcelona ezdi geçti

İspanya Ligi'nde haftanın maçı Barcelona ile Atletico Madrid arasındaydı. Katalan ekibi ilk 30 dakikada 5 gol bulduğu maçta önemli rakiplerinden birini 6-1 ile geçerek çıkışını sürdürdü.

Şampiyonlar Ligi'nde haftayı galip kapatan iki ekibin mücadelesi Nou Camp'ta 100 bin taraftarın önünde oynandı. Henüz 3. dakikada Marquez kafa vuruşuyla takımını 1-0 öne geçirirken, 2 dakikada sonra İturalde Gonzalez'in verdiği tartışmalı penaltıyı gole çeviren eto'o farkı ikiye çıkardı. Atletico Madridli oyuncular daha ne olduğunu anlamadan messi skoru 3-0'a getirdi. Kırmızı beyazlı ekibin Arjantinlilerinden Maxi şık bir golle farkı ikiye indirdi.
    Ancak Atletico savunması rakiplerine refakat etmeyi sürdürünce başkent ekibinin hiç şansı kalmadı. Önce Eto'o güzel bir çalımla defansı ve kaleci Coupet'i terse yatırdı ve 4. golü attı. Ardından Iniesta'nın direkten dönen şutunu tamamlayan Gudjohnsen ilk yarının skorunu ilan etti. İkinci yarıda rakibinin üzerine çok gitmeyen Barca, 70. dakikada Henry ile mükemmel bir gol daha buldu ve maçı 6-1 kazanarak tarihi bir galibiyet aldı.
    Barcelona bu galibiyetle puanını 13'e yükseltti. Atletico ise 9 puanda kaldı.

Default '6'letico 'Barça'landı!

Camp Nou'da Barcelona'ya konuk olan Atletico Madrid ilk 28 dakikada yediği golleri saymakta bile zorlandı, gelecek hafta ezeli rakibi ve komşusu Real Madrid'le Vicente Calderon'da yapacağı Madrid Derbisi öncesi farklı yenilmekle kalmadı, Arjantinli yıldızı Maxi Rodriguez'i de sakatlığa kurban verdi.

La Liga ve Şampiyonlar Ligi'nde sezona mükemmel bir giriş yapan Atletico Madrid altıncı haftada Barcelona deplasmanına konuk oldu. Camp Nou'daki mücadelede Eduardo Iturralde González düdük çaldı.

Karşılaşma iki formda ekibin mücadelesi olmanın yanında, dünyanın en önemli iki yükselen değeri olarak değerlendirilen Lionel Messi ve Sergio "Kun" Agüero'nun buluşmasıydı.

Barcelona [6 - 1] Atletico Madrid
    04' [1 - 0] Marquez
    06' [2 - 0] Eto'o (Penaltı)
    08' [3 - 0] Messi
    13' [3 - 1] Rodriguez
    18' [4 - 1] Eto'o
    28' [5 - 1] Gudjohnsen
    73' [6 - 1] Henry

Barcelona: Valdés, Puyol, Piqué, Márquez, Abidal, Busquets, Xavi, Gudjohnsen, Messi, Iniesta, Etoo
    Teknik Direktör: Pep Guardiola

Atletico Madrid: Coupet, Perea, Heitinga, Ujfalusi, López, Assunçao, Raul García, Rodríguez, Luis García, Agüero, Pongolle
    Teknik Direktör: Javier Aguirre

ü

kaynak: Ajansspor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İddaa'da 02 çekmiştim 10. dk dan sonra maçı izlemeyi bıraktım

Del Piero_10 Misafir

Default Cesc: “Barcelona’ya dönüş benim rüyam”

Genç orta saha yakın bir gelecekte bir yere gitmeyi düşünmediğini belirtse de kariyerinin bir noktasında Barcelona’ya dönmek istediğini söyledi.

21 yaşındaki genç İspanyol Rac-1 radyosuna şunları söyledi:

“Şu anda Arsenal’de oldukça mutluyum ancak bir gün Barcelona’da oynamanın benim için bir rüyanın gerçek olması anlamına geldiğini de inkar etmiyorum”

“Geçtiğimiz yaz kulüpte kalmaya karar verdim ve bunun sebebi burada kupalar kazanmak istemem”

“Barcelona şu an şiir gibi bir futbol oynuyor. Geçen gün Atletico’yu 6-1 yendikleri maçı izledim. Benim gibi altyapıdan yetişen 7-8 oyuncu bulunuyor”

“Her hafta Hleb ile telefonlaşıyorum. O iyi bir arkadaş ve onu özlüyorum. Beraber oynamak isterdim”

Son olarak İspanyol oyuncu Lionel Messi’ye değindi.

“Eğer sakatlıktan uzak kalmayı başarırsa önünde harika bir kariyer var. Bence şu anda en iyisi o”

Fabregas Barca altyapisindan yetismis,Guardiola hayrani birisi.
    Kendisi zaten Barcali oldugunu,birgün Barcada oynamak istedigini belirtiyor her firsatta.Idolü de Guardiola oldugu icin 1-2 sene icinde Barca´ya gelmesi hic te imkansiz degil.(=

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

messi çn soledıkleri dogru,kendısıdenıde super bı gelecek beklıyor teknıgı ve oyun zekası cok ıyı barca kendı alt payısını tekrar canladırmak ıstıyor ve kneıdnı dısarıdan soyutlamak ıster kendı altyapsından cıkan cesc'ide kadrolarına katmayı cok ısterler heralde

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Fabregas Barca altyapisindan yetismis,Guardiola hayrani birisi.
    Kendisi zaten Barcali oldugunu,birgün Barcada oynamak istedigini belirtiyor her firsatta.Idolü de Guardiola oldugu icin 1-2 sene icinde Barca´ya gelmesi hic te imkansiz degil.(=
    4 Numara giyme sebebide Guardiola hayranı olduğu için. Fabregas-Xavi-İniesta 3lüsünü kolay kolay durduracak takım olmaz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Wenger ali cengiz oyunuyla aldı cesc'i..
    Xavi iniesta fabregas messili orta sahayı kim tutabilirki..?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Barcelona 40 milyon euro civarında bir para ödeyip Fabregas'ı alırsa, Arsenal tarihinin en büyük transfer başarısını göstermiş olur. Fabregas Arsenal için çok önemli. Wenger'in kurduğu genç takımın en önemli parçası. Gitmemeli bence Barcelona'ya.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Sende Henry gibi bizi bırakma be Cesc.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Wenger Henry'den sonra Fabregas'ı bırakmayacaktır ama ilerleyen senelerde Fabregas çok isterse bu transfer gerçekleşebilir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    .

Default Ivan Rakitic ve Barcelona flörtü

undesliga'da Schalke 04 forması giyen Hırvat orta saha oyuncusu Ivan Rakitic'in ara transfer döneminde İspanyol ekibi FC Barcelona'ya transfer olacağı iddia ediliyor.
    Alman basınında çıkan haberlerde, Barcelona'nın Schalke 04 kulübüne Rakitic için 14 milyon euroyu gözden çıkardığı ifade edildi.

İspanyol ve Hırvat medyasında yer alan haberlerde de 20 yaşındaki yıldız futbolcunun Barcelona'ya gitmek istediği iddia edilirken, Barcelona Teknik Direktörü Josep Guardiola'nın Rakitic'i ısrarla takımında görmek istediği belirtiliyor. Guardiola'nın, Rakitic'in Barça'da bir dünya yıldızı olacağına inandığı da haberlerde yer alıyor.

2007 yılı yazında 5 milyon euro bedelle FC Basel takımından Schalke'ye transfer olan Rakitic, Alman ekibiyle 4 yıllık sözleşme imzalamıştı. Hırvatistan Milli Takımı'nın da formasını giyen Rakitic, Schalke'nin Brezilyalı yıldızı Lincoln'ün Galatasaray'a transfer olmasıyla takıma transfer edilmişti. Rakitic, Hırvatistan Milli Takımı'nın da formasını giyiyor.

10.10.2008
    Kaynak : İHA
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yok artık Lebron James

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Barcelona atak oyuncu yerine defans almalı bence

Mesaj Yetkileri