Sayfa 4 / 10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 280 sonuç

Konu: Mustafa Denizli Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kardes senın de haklı oldugun noktalar var şemsinin de haklı oldugu noktalar var ancak sunu da belırtmek gerekır kı bunca basarısızlıktan sonra bıraz olsun kendınden bıseler vermeyıp bıraz olsun sorumluluk almayıp bıreysel hatalardan bahseden ve hayat devam edıyor dıyen bır teknık adamla devam etmek ne kadar dogru bır dusun ıstersen .. ? ben ertugrul hocayı hep destekledım babamla evde mac ızlerken defalarca tartıstık bu konuda =) ama saır tası olsa bunca seyden sonra catlardı ne nıtekım bızımde sabrımız tastı bundan sonra yapılacak tek ıs ıstıfadır gerek yonetım gerek teknık adam olarak Beşiktaş'ın yakasını bırakmaktır ..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Sinan Engini açıklamaları falan doğruysa BJK yine karışıyor bu yılda hayır gelmez takımdan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

nedir bizim bu adamlardan çektiğimiz anlamıorum yahu .. sezon basında hersey guzeldı super takım gelıyor dıyordu yıne noldu ettı takımın ıcıne ! boyle bır durumda bu lafları sarfetmek adiliktir acizliktir şerefsizliktir .. 100. pancu 90+5 te trabzona attıgında lucescu'nun elını opmesını yıldırım demırorenle mactan sonra aglamasını bılıyordu sınan efendı sımdı noldu da bunca lafı gozunu kırpmadan soyledı acaba?? hepınız defolun gıdın ulan ıstenmıyorsunuz ıste !

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    nedir bizim bu adamlardan çektiğimiz anlamıorum yahu .. sezon basında hersey guzeldı super takım gelıyor dıyordu yıne noldu ettı takımın ıcıne ! boyle bır durumda bu lafları sarfetmek adiliktir acizliktir şerefsizliktir .. 100. pancu 90+5 te trabzona attıgında lucescu'nun elını opmesını yıldırım demırorenle mactan sonra aglamasını bılıyordu sınan efendı sımdı noldu da bunca lafı gozunu kırpmadan soyledı acaba?? hepınız defolun gıdın ulan ıstenmıyorsunuz ıste !
    Bu konuşmalar 4 yıl önce gerçekleşti,şimdi söylenmedi bunlar...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sinan Engin bunLarı yıLLar öncede söyLedi zaten. Şimdi Lucescu ismi gündeme geLince tekrar ortaya çıkıyor. Medya ya maLzeme çıktı. Luce iLe Sinan Enginin araLarının açıLmasının nedeni, Lucescu yönetimden Sinan Engin in yetkiLerini aLınmasını istedi, işine çok karıştığını yarardan çok zararı oLduğunu söyLeyince Sinan Engin kendisine cephe aLdı. O zamanLarda da yönetim 11 puan iLeride ki takım bazı oLayLar iLe ŞampiyonLuğu kaybedince kendine fırsat buLdu ve Sinan Engin den yana tavır aLıp Luceyi gönderdiLer. Gerçi Luce kendi gitti ama gitmesi için her türLü şartLarı yaptıLar.

Luce Beşiktaş ı bizde onu seviyoruz. Bu takımda yapacakLarı bitmedi. SöyLeneLer boş şeyLer. Biz neye inanmamız gerekeni biLiyoruz. Gerisi önemLi değiL.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Sinan Engin bunLarı yıLLar öncede söyLedi zaten. Şimdi Lucescu ismi gündeme geLince tekrar ortaya çıkıyor. Medya ya maLzeme çıktı. Luce iLe Sinan Enginin araLarının açıLmasının nedeni, Lucescu yönetimden Sinan Engin in yetkiLerini aLınmasını istedi, işine çok karıştığını yarardan çok zararı oLduğunu söyLeyince Sinan Engin kendisine cephe aLdı. O zamanLarda da yönetim 11 puan iLeride ki takım bazı oLayLar iLe ŞampiyonLuğu kaybedince kendine fırsat buLdu ve Sinan Engin den yana tavır aLıp Luceyi gönderdiLer. Gerçi Luce kendi gitti ama gitmesi için her türLü şartLarı yaptıLar.

Luce Beşiktaş ı bizde onu seviyoruz. Bu takımda yapacakLarı bitmedi. SöyLeneLer boş şeyLer. Biz neye inanmamız gerekeni biLiyoruz. Gerisi önemLi değiL.
    2004 demeciydi zaten o, yeni gibi koymuşlar siteye..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

UEFA Kupası 1. turunda Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımına elenen Beşiktaş'ta, Ertuğrul Sağlam ile yolların kesin olarak ayrılacağı ve teknik direktörlüğe Mircea Lucescu'nun getirileceği öğrenildi!..

Ukrayna'da Lucescu ile görüşen Başkan Yıldırım Demirören'in, Romen teknik adamla her konuda anlaştığı gelen
    haberler arasında!..

Yıldırım Demirören'in yarın Ertuğrul Sağlam ile görüşmesi ve kendisiyle yola devam etmeyeceklerini bildirmesi bekleniyor.

MARATON.COM.TR ÖZEL
    HABER: BORA EĞRİÇAYIR

04 Ekim 2008 Saat: 21.13

Yeni gördüm bu haberi MARATON da yayınlandığına göre gerçek olma ihtimali yüksektir diye düşünüyorum. Eğer bu olay gerçekleşirse şampiyonluk şansımız epey azalacak. (gerçi azaldı da )

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Lucescu, Ocak´ta gelemeyeceğini bildirdi. Jet hızıyla 2. operasyonu başlatan Demirören, Mustafa Denizli´ye teklif götürdü. Teknik ekibin diğer bombası; Sergen Yalçın...

‘Shakthar’ı şimdi bırakamam’
    Beşiktaş'ta flaş gelişme... 4-1’lik Kharkiv hezimeti sonrasında İstanbul’a dönmeyip Kiev’e geçen ve Lucescu ile biraraya gelen Başkan Yıldırım Demirören, Rumen hocadan istediği yanıtı alamadı. Shakthar ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Luce, hem Ukrayna Ligi hem de Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden takımını bırakıp Ocak ayında Türkiye’ye dönemeyeceği vurguladı. Kurt hoca, bu teklifi gelecek sezon başı değerlendirebileceğini ifade ederken, Beşiktaş Başkanı rotayı efsane bir isme çevirdi.
    Sağlam salı günü konuşacak...
    Demirören; Türkiye’nin yetiştirdiği üst düzey teknik adamlardan biri olan Mustafa Denizli ile temasa geçti. Şu an hiç bir takımda görev yapmayan Denizli’ye çok cazip bir teklifte bulunuldu. Denizli’nin yardımcılığı için de Siyah-Beyazlı tribünlerin ‘efsaneler’ arasında gösterdiği Sergen Yalçın ön plana çıkartıldı. Ancak Denizli-Yalçın ikilisinin göreve gelmesi için, öncelikle Ertuğrul Sağlam ve ekibiyle yolların ayrılması gerekiyor. Sağlam’ın salı günü öğle saatlerinde yapacağı basın toplantısı ise merakla bekleniyor.
    Fanatik
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İşte Beşiktaş Başkanı Demirören ile Lucescu arasındaki görüşmenin perde arkası:

BEŞİKTAŞ Başkanı Yıldırım Demirören, önceki gün Kiev’de görüştüğü Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Lucescu’yu hemen Beşiktaş’ın başına geçmesi konusunda ikna edemedi.. 4-1’lik Metalist yenilgisinin ardından Ertuğrul Sağlam’ı gözden çıkaran ve Lucescu’yla anlaşmak için Kiev’e geçen Demirören, Premier Otel’de başbaşa yenen bir yemekten sonra dün İstanbul’a döndü ve hiçbir şey yokmuş gibi konuşmaya başladı.. İşte Metalist hüsranı sonrası Beşiktaş’ta yaşanan teknik direktör gelişmeleri:

BAŞKAN Demirören, kendi yöneticilerine “Çok iyi takım kurduk ama Ertuğrul bize hafif geliyor.. 8-0’lık Liverpool maçından sonra bile arkasında durdum, olmadı.. Artık sabrım kalmadı” diyerek yakın dostu Lucescu’yla randevulaştı.. S.Donetsk’in Ukrayna’da 9 haftada 9 puan toplayıp, zirvenin 16 puan uzağında kalması üzerine durumu tartışılmaya başlanan Romen teknik adamla başbaşa 2 saatlik bir yemek yiyen Demirören, transfer teklifinde bulundu.. Demirören’in “Süper bir takım kurduk.. Ama UEFA’da erken havlu attık.. Türkiye’yi tanıyan, tecrübeli, senin gibi bir teknik adama ihtiyacımız var.. Biliyorum sen de Donetsk’te mutlu değilsin.. Hemen yarın (cumartesi) benimle İstanbul’a gelir misin?” önerisi karşısında heyecanlanan Lucescu şu karşılığı verdi:

“BAŞKAN, acı-tatlı çok anımız var.. Seni ne kadar sevdiğimi bilirsin.. Shakhtar’dan ayrılmak istediğim doğru.. Ligde 11. sıradayız, geleli 4 yıl oldu, burada işler eskisi kadar heyecanlı değil.. Basın çok üzerime geliyor.. Ancak Şampiyonlar Ligi’nde mücadele veriyoruz.. 9 Aralık’ta grup maçları bitiyor.. O maçlar bitmeden ayrılmam hem zor hem bana yakışmaz.. Başkan Ahmedov’la ilişkilerim seninle olduğu kadar yakın, bana anlayış göster. 9 Aralık’taki son maçın ardından başkanla konuşup bırakacağım.”

DEMİRÖREN bu yanıta rağmen geri adım atmadı, “Sana ihtiyacım var” dedi.. Aldığı yanıt “Ben zaten Barcelona maçından sonra istifa ettim. Ancak başkan Ahmedov kabul etmedi. Pazar günü (bugün) Odessa’da maçım var.. Ligdeki durum iyi değil. Bu maçtan sonra Ahmedov’la görüşmeme izin ver, tekrar birbirimize dönelim” oldu.. Odessa’dan yenilgiyle dönülmesi halinde yapılacak zirvede Lucescu’nun Ahmedov’u ikna etmesi bekleniyor. İyi bir sonuç alınsa da 1 hafta içinde Romen hocanın durumunun kesinleşeceği öğrenildi. Beklemeye geçen Demirören ise Hacettepe maçını düşünerek ’fren’ yaptı ve Lucescu ile yaptığı görüşmeyi bile gizlemeye çalıştı..

YILDIRIM: GÖRÜŞME YOK

DEMİRÖREN, VATAN’ın konuyla ilgili sorusuna dün şu yanıtı verdi: “Şu anda antrenör arayışımız söz konusu değil.. Benim herhangi bir hocayla görüşmem olmadı.. Bunları basından okuyorum.. Çok önemli bir maçımız var.. Sadece Hacettepe’yi düşünüyoruz..”

BAŞKANIN bu tavrına karşın yönetimin büyük bölümü medyaya Lucescu ile anlaşmaya vardıklarını ve gelecek hafta takımın başına geçeceğini öne sürdüler.. Ayrıca Lucescu görüşmesine dair haberlerin yalanlanmaması da olayın ciddiyetini doğrulayan bir faktör olarak yorumlandı.. Beşiktaş’la Ocak 2010’a kadar mukavelesi olan ve yılda 1.8 milyon YTL ücret alan Sağlam’ın bu parayı almadan ayrılması beklenmiyor.. S.Donetsk’ten yıllık 3.5 milyon Euro alan Lucescu’nun ise sözleşmesi Aralık ayında sona eriyor.

VATAN
    Last edited by a.arıcı-11 : 05.Ekim.2008 at 11:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Vatan yine senaryoyu yazmış. Açıkcası Lucescu'nun teklifimizi kabul etmiş olması ve önümüzdeki hafta içinde Türkiye'ye geleceği haberleri banada pek inandırıcı gelmiyor ama bekleyip göreceğiz..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Herşey Birbirine karıstı bizde Her yerde baska haber var ilerliyen zamanlarda neyin ne olacagını gorecez sanırım.Şu Hacettepe macını atlatsakta rahatlasak bari.

sakary Ali Misafir

Luce ağır geldi
    Lucescu'nun şartları ağır gelince diğer adaylara yöneldik

Metalist Kharkiv hezimetiyle UEFA Kupası’na veda eden Beşiktaşımızda teknik direktör arayışı sürüyor. Başkanımız Yıldırım Demirören’in Metalist maçından sonra geçtiği Kiev’de bir araya geldiği Lucescu’nun menajerinin çok ağır şartlar öne sürmesi, Rumen hocanın devre arasından önce gelemeyeceğini bildirmesi üzerine, siyah beyazlılar alternatif isimler üzerinde yoğunlaştı. Ertuğrul Sağlam’la yolları ayırmaya kararlı olan başkanımız Yıldırım Demirören, dün Kiev’de bir araya geldiği Lucescu’nun menajerine tekliflerini iletti. Luca’nın menajerinin, "Shakhtar Donetsk’le sözleşmesi devam ediyor. Devre arasından önce gelemez. Sinan Engin’in kalması halinde 1 milyon dolar daha istiyor. Ayrıca devre arasında Seric, Sivok, Cisse gibi yabancıların gönderilip yerlerine yeni isimlerin alınmasını istiyor. Ayrıca tam yetki talep ediyor" dedi.
    Aybaba faydalı olur
    Demirören bu sözlerin ardından telefonla konu hakkında yönetici arkadaşlarıyla görüş alış verişinde bulundu. Yöneticilerin, "Lucescu eski havasında değil. Takımın başına getirirsek büyük kumar oynamış oluruz. Beşiktaş’a aklı başında daha güçlü, bilgi ve birikime sahip teknik adam gelmeli" karşılığını verdiler. Bazı yöneticilerin, Trabzon ve G.Birliği’ne Türkiye Kupası’nı kazandıran Samet Aybaba ismi üzerinde yoğunlaştıkları öğrenildi.
    Yalçın, Daum’a gitti
    Lucescu’nun ağır şartlar öne sürmesi üzerine Avrupa’da arayışlarını sürdüren siyah beyazlıların geçen sezon Zenit’e UEFA Kupası’nı kazandıran Hollandalı Dick Advocaat ile Rusya Milli Takımı’nı çalıştıran Hollandalı Guus Hiddink’le temasa geçtikleri belirtildi. İki teknik adamın bir hafta içinde kesin kararlarını verecekleri ifade edildi.
    Öte yandan yönetici Şeref Yalçın, Köln’ü çalıştıran eski teknik direktörleri Christoph Daum’la görüşmek için Almanya’nın yolunu tuttu. Bu arada başkan Yıldırım Demirören, yurda dönerken bugün Ertuğrul Sağlam’la yolların ayrılması konusunda bir araya gelecek.
    Kaynak: Hürriyet

Gene sallamışlar ama yinede ekliyeim dedim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yerli Teknik Direktör alacaklarını dusunmuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bencede yerli bir teknik adam alınmamalı.Yerli teknik adam alınacağına Ertuğrul hoca ile devam edelim daha iyi..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

yuh yahu basın yine kotu geliyor,coşmuş durumdalar.Kimisi aradaki konuşmayı yazıyor kimisi ise Chelsea'yi reddeden Guus Hiddink'i yazıyor.Şu ülkede yalandan vergi alınsa bu gazeteler sayesinde dış borcumuzu öderiz

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Ve Demirören kararını verdi!..

Beşiktaş'ta karar alındı! Ukrayna'dan dönen Yıldırım Demirören'in bu sabah bir toplantı yaptığı ve son günlerde gelecekleri çok tartışılan Ertuğrul Sağlam ve Sinan Engin ile yola devam etme kararı aldığı öğrenildi.

Ukrayna'da Lucescu ile görüştüğü fakat sonuç alamadığı kaydedilen Demirören'in Sağlam'ın sözleşmesi bitene kadar genç teknik adamla çalışacağı ifade edildi.

(Ligtv.com.tr)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lucescu gelmesin Beşiktaş'a bence.Bize gelsin gelecekse. Ama biraz da kendilerinde arasınlar suçu yönetimdekiler.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Lucescu'yu Aralıktan önce gelmesi için ikna edemedi herhalde Yıldırım Demirören..Ligde henüz mağlubiyetimiz yok.Lucescu'dan başka bir hocanın takımın başına gelmesini istemezdim açıkcası.Lucescu olmadıysa en iyi tercih Ertuğrul hocayla devam etmektir.Umarım bu şansı değerlendirir Ertuğrul hoca..

sakary Ali Misafir

"Demirören en doğrusunu yaptı"

Beşiktaş'ta neler oluyor? Ertuğrul Sağlam istifa etmeli mi? Yönetim nasıl bir strateji sergilemeli? Beşiktaş camiasının önemli isimlerinden, eski yönetici Fikret Orman Ligtv.com.tr'ye önemli açıklamalar yaptı.

Ligtv.com.tr Editörü Ahmet Sivaslı'nın sorularını yanıtlayan Fikret Orman Beşiktaş'taki gelişmeleri değerlendirirken birbirinden çarpıcı yorumlarda bulundu. "Dere geçerken at değiştirilmez" ifadesini kullanan Orman yönetimin 'Sağlam'la devam' kararını doğru bulduğunu söylerken Beşiktaş'ın bu sezon şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu ısrarla vurguladı.

"DERE GEÇERKEN AT DEĞİŞTİRİLMEZ"
    - Bu sabah bir toplantı yapıldı ve Demirören Sağlam ile Sinan Engin'in göreve devam edeceklerini kendilerine bildirdi. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Eğer bu doğruysa Yıldırım Demirören en iyi kararı vermiştir bana göre. Daha önce bu konuda çok hata yaptılar. 3-4 kere yapılan yanlışlardan sonra doğruyu bulmaları çok önemli. Ertuğrul Sağlam ile devam kararı doğrudur. Kim olursa olsun ligin 5.haftasında teknik direktör değişikliğine gidilmesini doğru bulmuyorum. Başarılı olur olmaz ama ne olursa olsun Sağlam ile sezon sonuna kadar devam edilmelidir.

"OLACAKSA DA SEZON SONUNDA OLMALI"
    - Lucescu ismi gündeme geldi. Yaşanan o kadar polemikten sonra Lucescu'nun gelmesi doğru bir karar olarak algılanır mı?

Bu yönetimin alacağı bir karar. Eğer o kadar polemikten sonra barışırlarsa sezon sonu gelir, konuşur ve anlaşırlar. Ama sezon içinde bu kararın alınması doğru değildir. Bu yönetimin stratejisidir. Bizim bir sözümüz vardır "Dereyi geçerken at değiştirilmez". Böyle bir durumda Lucescu isimlerinin telaffuz edilmesi doğru değil. Keşke bu ismi ilk çıktığında yalanlasalardı da bu iddialar çıkmasaydı. O zaman daha ferah bir ortam olurdu camiada.

"1 YILDA UEFA'DA FİNAL HAYALİ KURULMAZ"
    - Liverpool maçından sonra yaptığınız açıklamada sakin olunması gerektiğini söylemiştiniz. Kharkiv maçından sonra da bunu söyleyebilir misiniz?

Kesinlikle. Şu an sezonun 6.haftasındayız. Şu ana kadar sadece ligde 1 yenilgi almış bir takımı konuşuyoruz. Kharkiv'e elenmekle bir anda ortalığı toz dumana katmamak gerekiyor. Beşiktaş hala şampiyonluğun en büyük adaylarından biridir. Ve böyle mağlubiyetlerden sonra sakinlik korunabilirse başarı gelir. Baktığımızda ezeli rakiplerimiz de iyi dönemler geçirmiyorlar. Ligde Beşiktaş'tan daha fazla yenilgileri var ama onlarda hoca değişikliği konuşulmuyor. UEFA'dan elenmek tabii ki üzücü ama UEFA'da final oynamak durumları oturmuş kadrolarla oluyor. Galatasaray örneğinde olduğu gibi... G.Saray uzun yıllar kadrosunu korudu ve kaliteli yabancılarla başarıya ulaştı. Yeni kurulan bir kadroyla hemen UEFA'da final oynamak hayalleri kurarsanız kimse inanmaz...

"ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYI"
    - Peki bu sezon Beşiktaş'tan neler bekliyorsunuz? Şampiyonluk gelir mi size göre?

Tabii ki gelebilir. Neden olmasın. Beşiktaş hala zirvede. Başarılı olmaması için bir neden yok. UEFA'dan elenmese daha iyi olurdu ama Beşiktaş sakinliğini koruyarak şampiyonluğu yakalayacaktır.

"ZAMAN GEREKLİ"
    - Beşiktaş'ın yeni transferleri hakkında neler düşünüyorsunuz? Zapotocny ve Sivok'la istikrar yakalandı denildi ama Zapotocny'nin Kharkiv maçındaki hataları çok konuşuldu...

Transfer yaparken bir stratejiniz olmalı. İzleme ve tarama komitesi çok önemlidir. Hocanızı seçersiniz, stratejinizi belirlersiniz ve ona göre transfer yaparsınız. Eğer böyle olmazsa daha önceki sezonlarda olduğu gibi bir sezonda 50 futbolcu gelir gider. Şu an bu iki isim için de zaman gerekli. Zaman içerisinde daha iyi söz sahibi olabiliriz..

"BAŞKANLIK GÜNDEMİMDE YOK"
    - Daha önce başkanlığa aday olmuştunuz. Duruma göre tekrar bu planınızı gözden geçirir misiniz?

Beşiktaş'ın kongresi 2010 yılında. 2010'a kadar daha uzun bir süre var. Yönetime ışık olması açısından söylüyorum. Şu an böyle bir muhalefet düşüncem yok. Başkanlık gündemimde yok.

Demirören Ertuğrul Sağlam ve Sinan Engin ile devam kararı aldı.Bence doğru olan buydu. fikrim değişti ama

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Ziya Doğan gelseydi keşke hem eski Beşiktaşlı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Ziya Doğan gelseydi keşke hem eski Beşiktaşlı

Bjk yonetimi o hatayi yapmaz artik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

belkı luce gelse ıyı ısler yapılabılırdı ama bunca seye ragmen yonetımın onla devam etmesı ertugrul hocaya ozguven asılayacaktır .. ayrıca bobo kendısıyle konusup nobreyle bırlıkte oynayalım tavsıyesınde bulunmus .. umarım dıkkate alır boboyu hocamız

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Lige iyi başLa kötü git, Avrupa ya havLu at. Ardından hocayı göndericem de git Luce iLe konuş, anLaştım de ama bir cacık yiyeme. Sonra biz hocamıza güveniyoruz diyerek kendini ve herkesi kandır.

Bu takımdan bu yıL bir cacık oLmaz. Ayran oLur beLki.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beyler Bu haberi simdi okudum yalanmı dogrumu bilemicem. Her zaman Degisik haberler cıkıyor Sanırım Büyük ihtimalle Hacettepe macından sonraki 2 gun ıcınde hersey belli olacak.

"Sağlam kesin gidiyor !.."
    Beşiktaş'ta neler oluyor? 4-1'lik Metalist hezimetinin ardından teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın durumu ne olacak? Beşiktaş'ta Sağlam'ın gitmesi durumunda teknik direktörlük görevine kim getirilecek? Bu soruların cevabının hepsine Maraton programında Lig TV'nin deneyimli muhabiri Ömer Güvenç yanıt verdi.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=45441

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ertuğrul Sağlam eğer düşündüğüm kadar karakterliyse istifasını basaması gerekirdi şimdiye kadar. Hacettepe maçından sonra sonuc ne olursa olsun Ertuğrul Sağlam istifasını vermeli.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Ertuğrul Sağlam eğer düşündüğüm kadar karakterliyse istifasını basaması gerekirdi şimdiye kadar. Hacettepe maçından sonra sonuc ne olursa olsun Ertuğrul Sağlam istifasını vermeli.
    Bence Karakter Değil Gurur Meselesi Emre Abi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ömer Güvenç çok kesin ve net konuştu.Ertuğrul Sağlam'ın son maçı olacak dedi.Çünkü yöneticilerin yarısından çoğu istifa edecekmiş eğer göreve devam ederse...

Başkan'da yalanlamıştı ama Lucescu ile 1 saat 15 dakika boyunca görüşmüşler.Adam Otel odasını bile söylüyor...

Lucescu bugün Shakthar başkanından izin isteyecekmiş ayrılmak için.Shaktar'lı yöneticiler başkan yüzde 90 izin verecek demişler.Hatta dün kazandıkları maçtan sonra basın toplantısı yapmamış Lucescu...

Lucescu'nun gelmesine kesin gözüyle bakıyormuş yönetim.Eğer çok büyük bir aksilik çıkmazsa geliyormuş.Ama eğer aksilik çıkarsa Koeman ve Rijkaard'a teklif götürülecekmiş...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Lucescu'nun gelmesine kesin gözüyle bakıyormuş yönetim.Eğer çok büyük bir aksilik çıkmazsa geliyormuş.Ama eğer aksilik çıkarsa Koeman ve Rijkaard'a teklif götürülecekmiş...
    Lucescu Gelmese Daha İyi Desene

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Guru meselesi de olsa arkamdan iş çeviren adamlarla çalışmaya devam etmem. Luce'den olumlu cevap alınsaydı ne olacaktı Ertuğrul Sağlam kovulacaktı. Yanıt olumsuz olunca Hocamıza sonuna kadar güveniyoruz arkasındayız demeye başladılar. ZAten Ertuğrul Sağlam benim düşündüğüm kadar gururlu olsaydı şimdiye kadar çoktan istifa ederdi. Ama bana kimse Beşiktaş'ı düşünüyor takımı yüz üstü bırakmak istemediğinden istifa etmedi masalını anlatmaya başlamasın. Senin arkandan iş çevirecekler sende hiçbirşey olmamış gibi kalacaksın orada.

Beşiktaş bu senesini de yönetimin salakça yaptığı bir iş yüzünden heba etmiş bulunmakta. Ne olmuş UEFA'dan elenmişsin ki elendiğin takımı iddia ediyorum Türkiye Ligleri'ndeki herhangi bir takım eleyemezdi. İlk maçı 1-0 kazanmış olmak herkesi havaya soktu ama nasıl kazandığımız belli ofsayttan atılmış gol rakip üstün oynamış bariz penaltısı verilmemiş. Zaten UEFA'yı kazanbilmek gibi bir şansı yoktu Beşiktaş'ın bu sene kimse rüya görmesin. Türkiye Ligi'nde oynayan her takım için hedef Türkiye Ligi'nin şampiyon bitirmektir bunu futbolcuda bilir teknik adamda yönetimde taraftarda. Ama demirören gereksiz bir çıkış yaparak bu seneninde içine etmiştir. Bu saatten sonra şampiyonluk beklemekte hayal.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Lucescu Gelmese Daha İyi Desene
    Bazı arkadaşların garibine gidecek ama bence Luce Reijkard'dan daha iyi bir hoca ..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bu saatten sonra ne Luce ne Rijkaard ne o ne bu hiç kimse fayda etmez. Olan taraftara oldu yine arada.

Sayfa 4 / 10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri