1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: Bir Baba Hindi Tişörtleri

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ayrıca tesadüf tişörtü aziz yıldırımın saçma sapan bi açıklaması yüzünden oldu peki hindiyle gs nin ne alakası var
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by cifaaa
    ayrıca tesadüf tişörtü aziz yıldırımın saçma sapan bi açıklaması yüzünden oldu peki hindiyle gs nin ne alakası var
    işte burda yanlış yapıyorsunuz aziz yıldırım tesadüf lafı başarının planlanmadan gerçekleştiğinden geldiği anlamındadır. eğer sabır gösterip aziz yıldırımın o günkü konuşmasını baştan sona dinleseydiniz anlardınız. eğer tesadüf olmasaydı gs şu anda burda olmazdı o günkü durumu çok iyi kullanıp hala avrupada adından söz ettiren başarılı klupler arasına girerdi.(şimdi bizi zaten tanıyorlar diyen olabilir ben o manada söylemedim daha başarılı olabilirdi diye söyledim)

orada aziz yıldırım asla başarıyı küçümsemedi ve başarının tesadüf olduğunu söylemedi. ( tabi ki gs o zaman oynadığı oyunla fazlasıyla haketmişti bunu). bunu o zaman için medya ve gs yönetimi iyi kullandı ve bir sürü tişört sattı. şu anki durumda da fb yönetimi bu durumu kullanıyo ve kasasını doldurmaya bakıyo
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri