Alıntı:
amroth´isimli üyeden Alıntı
ewt bencede takasla transfer daha mümkün hale getirilmeli biraz da gerçekçi olunmalı ama çünkü ben Trabzonspordayım ve Bozüyükspor kadir keleşe takas teklifi yapıyo ve önerdiği oyuncu 32 yaşında ihtiyacı olmayan, satış listesine koyduğu bir oyuncu...
üstteki arkadaşında değindiği gibi oyuncu satmanında artık daha kolay hale gelmesi lazım yani kadronda düşünmediğin, satış listesine koyup fiyatını yüzde yetmiş seksenlere kadar düşürdüğün bir futbolcuya bile transfer teklifi gelmiyo ya da çok zor geliyo..
oyunun bir kötü yanıda futbolcuların paraya fazla dikkat etmemeleri yani parayla bazı büyük futbolcuları kandıramaman yine ben trabzonspordayken Real Madridin satış listesine koyduğu Royston Drentheyle görüşmeye başladım ve maaşının 4.5 - 5 katı fazla teklif ettim ona yine nuh dedi peygamber demedi. 550bin£ maaş alırken Real madridden ben ona 2.8 milyon£ teklif etmiştim.. bunu gerçek hayatta düşünürsek o futbolcunun bu parayı kabul etmemesi biraz uzak bi ihtimal gibi geliyor bna sizce de öyle deilmi
İnşallah bunun gibi aksaklıklar giderilir ve oyun daha fazla zevkli hale gelir...
Bizimkiler Sennaya yıllık 2.600 cıvarı bısey verdı Senna 2 mılyon euro cıvarına vıllarealde kaldı. Takıma bağlılık acısından paranın önemi yok bence adam attan inip eşşeğe binmez.