Engin de istifa etti ama!
Ertuğrul Sağlam'ın istifasının ardından Menajer Sinan Engin'in de yönetime istifasını verdiği ancak, Siyah-Beyazlı yönetimin bunu kabul etmediği öğrenildi.
07.10.2008Kaynak : DHA
Engin de istifa etti ama!
Ertuğrul Sağlam'ın istifasının ardından Menajer Sinan Engin'in de yönetime istifasını verdiği ancak, Siyah-Beyazlı yönetimin bunu kabul etmediği öğrenildi.
07.10.2008Kaynak : DHA
Kendine yakışanı yaptı, gitmesini istiyordum ama gittikten sonra içimde bir burukluk oldu sanki.Baki gidince de böyle olmuştumÇünkü en azından adam gibi adamlar...
Bu arad Denizli veya Keoman gelcekse hiç gelmesin.Malzemeci Süreyya abi daha iyi yönetir takımı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sinan Engin istifa etti ve kabul edilmedi mi ? Yanlış mı okudum acaba.Yönetim Allah seni bildiği gibi yapsın![]()
Last edited by BlackEagle19o3 : 07.Ekim.2008 at 16:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sinan Engin konusunda Yönetim çok büyük hata yapmış . . .
Kerem'in de dediği gibi gitmesini istiyordum ama gidince biraz üzüldüm , en azından tükürdüğünü yalamadı Beşiktaş'a yakışan bir veda oldu aslında bu yönetim ve Sinan'ın gitmesi gerekiyordu ya neyse..Bunlar Beşiktaş'ı batırıp iyice gitmek istiyor
Bizi kaldıramadı belki ama adam gibi adam olduğunu da gösterdi..
Sorun Ertuğrul Sağlam'da değil.Yönetimde.
Yolun açık olsun.
Sinan Engin hoca yabancı olacak demiş...
Yabancı hoca çok gereksiz ve saçma olur. Devre arasına kadar takımı çok iyi tanıyan Mutlu Topçu yönetebilir. Eğer yabancı hoca alınacaksa devre arası alınmalı veya bu hafta içinde anlaşılıp devre arasına kadar takımı izlemeli takımı ligi tanımalı ama devre arasına kadar geçiçi olarak takımı tanıyan birinin yönetmesi daha mantıklı geliyor bana.
Dün farkettiyseniz Batuhan golü attıktan sonra ''senin için'' diyerek hocasına koştu. Futbolcular şimdi kimin geleceğini değil, Ertuğrul Sağlam'ın neden istifa ettiğini düşünüyorlardır. Zerre kadar düşünmüyorlardır kimin geleceğini
Ayrıca bence Ertuğrul Sağlam bu istifası ile kendisine yakışanı yapıp itibarını daha yüksek mevkıilere taşıdı diye düşünüyorum.
(/s)
Besiktas yönetimi cok kötü.Kriz yönetiminde nasil davranacaklarini hic bilmiyorlar,hemen hocayi yollayip,7-8 tane futbolcu alip isi cözümlediklerini saniyorlar ama daha da büyük sorunlar olusuyor bu yüzden.
Degil Besiktas´ta,Anadolu kulübünde baskanlik yapamaz bu Yildirim Demirören.
Bu adama söyLeyecekLerim foruma sığmaz...
Sinanın istifasını nasıL kabuL etmezsin ya...
Ziya Doğan cuk diye oturur takıma..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Yönetimin Luce konusunda yaptığını kaldıramadı Ertuğrul Sağlam. Kaldırılması da pek kolay olmayan bir durumdu. Şansal Büyüka'nın da dediği gibi Ertuğrul Sağlam karakterinde insanlar çok az kaldı. Umarım Anadolu kulüplerinde ordan oraya dolaşan hoca değil de bir takımda büyük başarılar yakalayan hoca olur.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ya yeter be yeter Yıldırım Demirören yeter.Bu takımı bitirdin defol git artık.Ertuğrul Sağlam boşu boşuna gönderdiniz.Adam ne yaptıda gönderdiniz..
Bu takımın başında Yıldırım Demirören olduktan sonra hiçbirşey olmaz bişi demiyorum artık.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
http://www.sporx.com/video/tv.php?frm_id=11742
Siz yöneticiler ve Sinan Engin hala oturun görevinizde kalın.ben görevime adam gibi başladım, adam gibi devam ettirip, adam gibi bitiriyorum.Adam gibi adam olan "Gerçek" Beşiktaşlılar gerekeni yapıyor...
Haberlere göre daum u almak için uğraşıyorlarmış. Eğer daum gelmezse İtalyan teknik adam Alberto Zaccheroni ile anlaşacaklarmış Hata bu hocayla prensipte anlaşmışlar.
Türkiye'yi tanımayan bir yabancı hoca başarılı olamaz bence. Takımı tanıması, belli şeyleri oturtması zaman alır. Lucescu, Daum gibi bir hoca gelirse ama başarılı olabilir, zira Türkiye'yi tanıyor. Lucescu gelirse kesin başarı sağlanır bence ama 2 farklı medya organından duyduğum habere göre Lucescu sadece Fenerbahçe'ye gelmek istiyormuş.
Mustafa Denizli bana göre en ideal aday olur, yabancı hoca olarak ise Lucesu en ideal isim.
Tottenham 7 Maçta 2 Puanda Teknik Direktörüde Görevde Sanırım ... Türkiyede Bu Zihniyetin Değişmesi Lazım Ligde Maç Kaybetmemiş Sadece Öncelikli Hedef Olmayan UEFA Kupasından Takımının Elendiği İçin Zorla İstifa Ettirilen Teknik Direktörler Olmamalı Artık Geçen Gün Gördük Barça Atletico Madrid'e 6 tane attı Teknik Direktörü Hala Görevde Valla Beşiktaş Ertuğrul Sağlam'ı Çok arar
Yine bir kaos ortamı,yine bir kayıp yıl..Helal olsun Adam gibi Adam..![]()
So what?
Saike
Tek bir şey söyliycem.
Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam.Valla izlerken gözlerim doldu.E.Sağlam bu tutumu ile gerçek bir Beşiktaşlı olduğunu gösterdi.
Ertuğrul Sağlam giderken çok iyi konuştu. Helal olsun. Zaten bu lafı ona söyletenler utansın.
o durum farklı bu durum farklı...yaptığın benzetmeye bak. Madrid 6 yemiş olabilir ama çatır çatırda top oynuyor adamlar. UEFA Kupası'ndan elendiğimiz iki maça bir daha bak Beşiktaş takım olarak ne yaptı. Hoş Ertuğrul Sağlam'ın istifası bu noktadan sonra birşey değiştirmeyecek, zaten olan olmuş biten bitmiş, aynı teknik adamla devam edip lige konsantre olmak gerekirdi.
Bu yönetimler afedersiniz ama bi b*k olmaz! yok mu bi çaresi bunları oradan indirmenin! Darbe falan yapsak, tüm Beşiktaş taraftarları yürüsek üstlerine...
ilk verdiğin örnekte merak etme yakında Tottenham'da yeni hoca arayışlarına girerTottenham'ın durumu Beşiktaş'ın durumundan kat kat daha vahim...
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Eger Mustafa D. Veya Keoman Gelecekse Bız Bu Lıgden Bu Sene Cekılme Kararı Alalım.
Saglam Hocayıda Bosuna Gonderıdınız. Sınan Engın' nınıde Al Ve Gıt Artık Yıldırım Demıroren Kısacası Bı Zahmet Defol.![]()
Ertuğrul'a zorla o cümleleri söyletenler acaba çokmu mutlular şimdi. Görüntü Holosko'nun ilk geldiği zamanlardan. Hava 0(sıfır) dereceye yakın Holosko o soğukta koşmuş efor sarfetmiş ve krampon bağları çözülmüş. Şimdi soruyorum hangi teknik adam bu asil davranışı yaparda oyuncusunun önünde diz çöküp oyuncu eldivenini çıkarıp üşümesin diye krampon bağlarını bağlar. Asıl suçlu Sağlam değil. Onun tek suçu Yıldırım Demirören gibi bir başkan ve Sinan Engin bir manager olan Beşiktaş'a gitmek. Beşiktaş tribünlerinin bağırdığı gibi Adam Gibi Adam Ertuğrul Sağlam.
Beşiktaş'ta Ertuğrul Sağlam'dan önce Beşiktaş'ı çalıştıran Jean Tigana, dün istifasını açıklayan genç çalıştırıcıya sahip çıktı, Siyah-Beyazlı kulübün yöneticilerini eleştirdi. Ertuğrul Sağlam'ın yeni kuşağın en iyi temsilcilerinden biri olduğunu ifade eden Fransız teknik adam, "Ertuğrul Sağlam'ın gidişine çok üzüldüm. Ertuğrul gerçekten de yeni kuşağın en iyi antrenörlerinden biridir. Ayrıca karakter olarak da son derece düzgün, beyefendi bir insandı. Beşiktaş'ta da son derece başarılıydı. Takımın ligde mağlubiyeti olmadığı gibi şampiyonluğun da en büyük adaylarından biriyken istifaya zorlanması çok saçma. Böyle bir şey olamaz. Bunun altında başka şeyler aramak lazım." diye konuştu.
Uzun süre görev yaptığı için Beşiktaş kulübünü çok iyi tanıdığını söyleyen Jean Tigana, son derece ilginç tespitler yaptı. Siyah-Beyazlı kulübün içinde iki tane büyük sorun olduğuna dikkat çeken Fransız teknik adam, "Birincisi; Sinan Engin o kulüpte olduğu sürece Beşiktaş'ta hiçbir teknik adamın başarılı olma şansı yok. Engin, Beşiktaş için bir kanserdir. Kesilip atılmadığı sürece kulüpte sıkıntılar devam eder. İkinci konu da; Beşiktaş camiasını yakından takip eden iki tane de satılık muhabir var. Onlar yönetimin istediği şeyleri yazarlar. Bazen futbolcuların bazen teknik direktörün aleyhlerine yazı yazmak için direktif alırlar. Bu art niyetli insanlar gitmeden Beşiktaş'ın başarılı olma ihtimali hiçbir zaman yok." açıklamasında bulundu.
Ertuğrul Sağlam'dan önce bir buçuk yıl Beşiktaş'ı çalıştıran ve bu süreçte iki Türkiye Kupası bir de Süper Kupa kazanma başarısı gösteren Jean Tigana kendisinin de benzer sorunlar yaşadığını sözlerine ekledi. Şampiyonluğa gittikleri bir dönemde medyada aleyhlerine garip haberler çıktığını vurgulayan Tigana, "Tam şampiyonluğa giderken bizi engellediler. Beşiktaş'ın rakipleri dışarıda değil içeridedir. Beşiktaş camiasının artık bunu anlaması ve gerekeni yapması gerekmektedir. Bugün Ertuğrul Sağlam'ın başına gelenler daha önce de Rıza Çalımbay'ın ve benim başıma gelmişti. Bu mantalite ile bu takıma gönül veren milyonlarca insanın mutlu olma şansı ellerinden alınıyor. Tek suçlu antrenör değildir. Hele hele Ertuğrul Sağlam hiç değildir. Bu yönetimle Del Bosque başarısızdı, Rıza Çalımbay başarısızdı, Jean Tigana başarısızdı, Ertuğrul Sağlam başarısızdı. Peki bu yönetim ve mantalite başarılı mı? Yazık oldu. Önceki antrenörlere olduğu gibi Ertuğrul Sağlam'a ve Beşiktaş camiasına yazık oldu." diyerek sözlerini tamamladı.
Tigana cok saglam konusmus,gercekleri söylemis.
Yildirim Demirören ve Sinan Engin Besiktas icin büyük beladir.Bunlar gitmeden Besiktas karanlik günlerden cikamayacak...
Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam.
Bu hocayıda zorla yollattılarya hiçbirşey demiyorum.Kimi getirecekler Ertuğrul Sağlam'dan sonra bir Türk hoca geleceğini sanmıyorum.Yabancı alacaklardır G.Saray ve F.Bahçe gibi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
demirören suçu hep baska yerde arıyor ama hç kendine ve yönetimne bakmıyor.faturayı hep baskasına kesıyor kımı zaman hocaya kımı zaman fazla transfer yaptık takım oturmadı vs vs.bu adam burdayken bjk rahata eremez artık bırakma vaktı gelmedımı demiroren