Giresunu yendikten sonra Karşıyakayıda kendi sahamızda yener çıkışa geçeriz
---------
Çok daha iyi bir takım izleyeceksiniz
Teknik Direktörümüz İlker Yağcıoğlu düzenlediği basın toplantısında oynanan maçları değerlendirdi.
Öncelikle oynadığımız üç maç ve takımın son durumu hakkında konuşmak istiyorum takımın başına geldiğimiz hafta üç dört idmanda Erciyes maçı oynamak zorunda kaldık. Erciyes takımının baskısına cevap verebilseydik oradan üç puanla döne bilirdik ancak alınan bir puanda bizim için önemliydi ardından kartalspor ile sahamızda oynadık bu maçı mutlak kazanmak zorundaydık ancak oyuncuların üzerindeki beş haftadır kazanamanın verdiği baskı özellikle ilk devrede telaşımızdan ve rahat hareket edemememiz den rakibe bir çok pozisyon verdik bunlardan iki tanesi bizim bireysel hatamız sonucu gerçekleşti biride gerçekten rakibin iyi bir organize atağı idi ikinci yarıya golle başlamamız bizi umutlandırdı galip geleceğimiz bir ortamda ikinci gol şansını da yakaladık fakat değerlendiremedik ondan sonrada bizim takımımızın asla yemeyeceği iki gol yedik üçüncü gol önemsizdi zaten maç bitmişti
Bize yakışmayan ve hiçbir tarifi olmayan gollerle geriye düştük malubiyet bizleri tabiî ki üzdü fakat bir sonraki idmanda oyuncularımız önümüzde oynayacağımız 29 maç odaha var bu takıma inanmayan delikanlı gibi çıksın ve aramızdan ayrılsın dedim hiçbiri böyle bir düşüncede değildi zaten tüm oyuncularımdan geldiğim günden beri son derece memnunum.
Bu şarlar altında Giresunspor maçına hazırlandık, tek düşüncemiz kazanmaktı, zaten kazanmayı düşünen oyuncular olduğu zaman Teknik heyetin işi kolaylaşır, beklide Giresunspor maçı buradan oraya giderken kazanılmıştı. Bu galibiyetle üzerimizdeki baskıyı biraz daha attığımızı düşünüyorum, bu hafta Karşıyaka ile bizim ligdeki durumumuz etkileyecek önemli bir maç oynayacağız, kazanmak için sahaya çıkacağız ancak son derece oyunu kontrol eden bir takım olacak sahada, taraftarımızın tribünleri doldurmasını istiyorum. Çok daha iyi bir takım izleyecekler.