Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon
241 ile 270 arası toplam 280 sonuç

Konu: Mustafa Denizli Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Denizli'yle geç saatte görüşme
    Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olması beklenen ve dün siyah beyazlı yöneticilerle el sıkışan Mustafa Denizli, Çarşamba'yı perşembe'ye bağlayan geç saatlerde Başkan Yıldırım Demirören'in Kanlıca'daki evine gitti.

Yaklaşık 2 saat Başkan Yıldırım Demirören ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Mustafa Denizli, yaptığı kısa açıklamada, "Henüz bir şey söylemek için erken. Bugün gündüz saatlerinde her şey daha netleşecek" ifadesini kullandı.

09.10.2008
    Kaynak : DHA

Mustafa Denizli Besiktas´in basina gelirse,en azindan Ligtv de onun yorumlarini dinlemekten kurtulacagiz

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Beşiktaş Yabancıların sayısını Unutmasın diye Denizliye Abaküs alacakmış Bu cümle kopardı beni gece gece

M.Denizli veya başka bir ismin gelmesi pek de önmli değil o yönetim orda durduktan sonra.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Mustafa Denizli'nin takımın başına gelmesinin şöyle iyi bir yanı olacaktır.(inşallah) Sezon sonunda takım şampiyon olamayınca artık Demirören ve yönetimi defolup gidecektir.Gerçi onlarda bu yüzsüzlükle zor.Adam olan çoktan istifa ederdi.Bu son şansları olması lazım.Camiadan yetkili isimlerde buna bir dur demeli artık..
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

DenizLi de başarıLı oLamayacak yani ne kadar da oLsa zaten en fazLa sezon sonuna kadar bu takımın başında. Bence öyLe yani. Şu anda yabancı hoca buLunmaz. Sezon ortasına kadar da DenizLi gibi bir isimi oyuncak gibi kuLLanamayacağımıza göre oyunumuzu sezon sonu oynayacağız. BeLki kaza iLe Yönetim feLan da gider sezon sonunda. Nerde o günLer.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Demirören net konuşuyor: "Ben olduğum sürece Mustafa Denizli Beşiktaş Kulübü'nden içeri giremez"

Aralık 2007'de Bu Lafı Dıyen Demıoren Yaklasık 1 Sene Snra Denızlıyı Takımın Basına Getırıyor :S

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

M.Denizli ile anlasılmış 17.00 de imzalar atılacakmış, resmi site de duyurdu... Hayırlı olsun...

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=45585 bunu izlerken hiç yüzü kızarıyor mudur YD nin acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

hayırlı olsun Beşiktaşa..3 büyüklerde de çalışmış olacak böylelikle Mustafa Denizli.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Hayırlı olsun bakalım BJKnin aradğı isim olabilecekmi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Mustafa Denizli'nin takımın başına gelmesinin şöyle iyi bir yanı olacaktır.(inşallah) Sezon sonunda takım şampiyon olamayınca artık Demirören ve yönetimi defolup gidecektir.Gerçi onlarda bu yüzsüzlükle zor.Adam olan çoktan istifa ederdi.Bu son şansları olması lazım.Camiadan yetkili isimlerde buna bir dur demeli artık..
    Adam olan istifa etti zaten şemsi.. Sanırım Salı günüydü.. Sağolsun beni haksız çıkarmadı tebrik ediyorum kendisini..

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    M.Denizli ile anlasılmış 17.00 de imzalar atılacakmış, resmi site de duyurdu... Hayırlı olsun...

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=45585 bunu izlerken hiç yüzü kızarıyor mudur YD nin acaba ?
    Kızarması için bi yüz olması lazım.. Ama onlarda bu da yok..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Dünyada teknik direktör mü bitti de Yıldırım Demirören tükürdüğünü yalıyor anlamadım gitti.

Türk hocaların 3 büyük takımı başarıya taşıyamadığını hepimiz biliyoruz, Fatih Terim ile yakalanmış büyük başarılar dışında ( Galatasaray ile ). Herkesin bildiğini Beşiktaş yönetimi ve SAYIN başkanı nasıl bilmiyor anlamak imkánsız.

M.Denizli ve Beşiktaş yönetimi en kısa zamanda gider. Beşiktaşlılar da bir nebze rahatlamış olurlar böylelikle.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Anlaşılan İnönü'de bu sene ''Yeter Yıldırım Demirören Yeter !'' tezahüratını çok duyacagız ..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Belki de kendinin gideceğini bildiği için belki ben giderken Mustafa Denizli'de gider böylece Mustafa Denizli bir daha Beşiktaş'ta hoca olmaz diye düşünüyordur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şu ana kadar 3 büyük takımı da şampiyonluğa ulaştıran bir teknik direktör yok. Denizli'de bunu başarıp tarihe geçmek isteyecektir, bu düşünceyle, bunun heyecanıyla belki başarılı olabilir diye düşünüyorum yoksa artık Denizli'nin dönemi geçti...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Sinan Engin de gitti!

Mustafa Denizli'nin Beşikta teknik direktörü olmasından sonra siyah-beyazlı takımın menajeri Sinan Engin de görevini bıraktı. Ertuğrul Sağlam'ın basın toplantısı düzenlediği ve istifasını açıkladığı salı günü, Sinan Engin'de istifasını vermiş ancak bu istifa yönetim tarafından kabul edilmemişti.

Lig TV muhabiri Ömer Güvenç'in verdiği bilgiye göre Sinan Engin, sağlık sorunlarını mazaret göstererek görevinden ayrıldı..

sporx.com

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Harika bir haber

Kesin Mustafa DenizLi de şart koştu. Sinan Engin in oLmaması hususunda.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ben Abdullah Avcı'nın gelmesini isterdim. Denizli yorumculuğuna devam etmeliydi. İyi bir yorumcuydu kendisi.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Sinan Engin'in gitmesi mükemmel oldu Sıra yönetimde Tayfur Havutçu ve Sergen gelmiş duyduğuma göre , inşallah disiplinsiz davranmaz Sergen..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post

Tükürdüğünü yalamak YD için çokta şaşılacak birşey değil.

Ben başarılı olacağını düşünmüyorum bu senede Beşiktaş için kayıp bir sene olarak geçerr gider.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Ne diyelim hayırlısı olsun :S

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Evet, Mustafa Denizli'nin yardımcılıklarını Tayfur Havutçu ve Sergen yapacak.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by DeNiZ_1903 View Post
    Sinan Engin'in gitmesi mükemmel oldu Sıra yönetimde Tayfur Havutçu ve Sergen gelmiş duyduğuma göre , inşallah disiplinsiz davranmaz Sergen..
    Bakalım TV'den veya staddan izleyip böyle takım olmaz dediği takımda ne yapacak?
    I'm back...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İşin içine Sinan Engin in gitmesi ve Sergen, Tayfur ikiLisinin geLmesi ekLenince seyri değişti oLayLarın. Mustafa DenizLi eski kafa bir hoca ama Sergen ve Tayfur tecrübeLeri iLe en azından oyuncuLarın motivasyonunu sağLayabiLirLer. Tek korkum Sergen in takımda ki genç yetenekLeri At yarışı oynamaya aLıştırması

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hadi Hayırlısı İnşallah Beşiktaş için iyi oLur.

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

mustafa denizliyi hic istemiyordum besiktasin basinda ama o geldi bise hayirlisi demekten baska bi sey düsmüyor.ama besiktasin basarili olmak istiosak ilk bas baskanin gitmesi lasim.sora basarilar gelir....

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    İşin içine Sinan Engin in gitmesi ve Sergen, Tayfur ikiLisinin geLmesi ekLenince seyri değişti oLayLarın. Mustafa DenizLi eski kafa bir hoca ama Sergen ve Tayfur tecrübeLeri iLe en azından oyuncuLarın motivasyonunu sağLayabiLirLer. Tek korkum Sergen in takımda ki genç yetenekLeri At yarışı oynamaya aLıştırması
    Ahahahah superdi

Nesil
    2006

Galatasaray, Fenerbahçe şimdide Beşiktaş. Hayırlı uğurlu olsun. Ama şu gerçek Mustafa Denizli gibi bir isim Sinan Engin ile çalışacağını hiç düşünmüyorum.

Keşke Ertuğrul Sağlam kalsaydı Denizli ile herhangibi bir farkının olduğunu düşünmüyorum hiç olmassa kulübü bilen birisi.

sakary Ali Misafir

Bravo Yönetim Bravo Demirören

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bjk TV De konuşuyor Mustafa denizli İmza atıyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    1 YıLLıgına İmzayı attı.
    Last edited by I3esiktas : 09.Ekim.2008 at 18:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006

Tigana güzel söz söylemiş. Engin Beşiktaş için kanserdir kesilip atılmadan başarı gelmez. Kendisi ilede yollar ayrılmış zaten.

Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon

Mesaj Yetkileri