Sayfa 10 / 10 İlkİlk ... 8910
271 ile 280 arası toplam 280 sonuç

Konu: Mustafa Denizli Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

çoklarının mustafa denizli için kötü aleyhte konuştuğunu okuyorum forumda sanki galatasaraya yarı final oynatan fenerbahçeyi şampiyon yapan kendileri...eski kafalı diyenler olmuş...Galatasarayın geçen seneki hocası kaç yaşındaydı yada fenerin bu yılki hocası kaç yaşında....

mustafa denizli sanırım bunlardan bi 10-15 yaş gençtir herhalde...

aslında Mustafa denizliyi kariyerinde yaralayan iran seferi oldu hiç çıkmayacaktı böyle bir maceraya...

türkiyeye döndü ve dinlendi bence iyide yaptı gelir gelmez takım çalıştırsaydı daha kötü olurdu...

türkiye ligini yorumladığını ve bu sebepten iyi takip ettiğini zaten biliyoruz..bunun yanında birde dünyadaki futbolda meydana gelen değişim ve gelişimleri izlemeve öğrenme imkanı bulmuşsa kendini yenilemiş olabilir...

Ben beşiktaşlıo kardeşlerimin daha imza atarken bu kadar Mustafa Denizli anti patisini anlamış değilim....yıllardır özlenen beşiktaşı kesin yaratır demiyorum ama emin olunki size gelebilecek bir yabancı hocadan çok daha yararlı olacaktır denizli....şuan bir yabancı hoca alıp takımı ve türkiye ligini tanımasını beklemek intahar olurdu bu açıdanm beşiktaş yönetimi doğruyu yaptı...

umarım denizli beşiktaşı şampiyon yapar diyemem ben ferenbahçeliyim ama...göze hoş gelen bir futbol oynayan maçlarını izlemekten zevk alacağımız bir beşiktaşı umarım yaratır...

herşeyi mustafa denizlinin hırsı belirleyecek....

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Sinanın gitmesi benim için Mustafa DenizLiyi 10 Lucesco yaptı.
    Sergende geLmiş gaLiba,yandık desenize.Batuhanın yeni hobisi at yarışı oLacak.(bkz.İbrahim Akın.)

Del Piero_10 Misafir

Sergen'in lisansı yetişmemiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yardımcı antrenör olarak Tayfur havutçu getirilmiş
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Lucescu olmadığına göre yapılabilecek en iyi seçim yapıldı bana göre ve Denizli göreve getirildi. Oyuncular üzerinde otorite kurabilecek önemli bir teknik adam Denizli, Beşiktaş'ı da çok iyi tanıması onun her iki tarafın da lehine olan bir şey. Özellikle yerli futbolcular Denizli'ye büyük saygı duyacaklardır, çünkü Denizli kendisini kanıtlamış, Terim ile birlikte Türkiye'nin en saygın ve otoritesi yüksek hocasıdır. Hayırlısı olsun, Demirören ilk kez doğru bir karar verdi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Hayırlısı olsun.İnşallah başarılı olur. Sevincim şu ki : LigTV'deki yorumlarını dinlemek zorunda kalmayacağız.

Quote Originally Posted by uLtimatoM View Post
    Hayırlısı olsun.İnşallah başarılı olur. Sevincim şu ki : LigTV'deki yorumlarını dinlemek zorunda kalmayacağız.

Ligtv de yorumculuk yapanlar büyük takimlara gidiyor nedense.
    Ersun Yanal yorumcuyken Trabzonun basina,Mustafa Denizli de Bjknin basina gecti.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Sevgili ( !) başkanımız onu Ertuğrul hoca ya sahip çıkmak için söylemişmiş Hadi sallarsın ama sallarkende insanın bi yüzü kızarır bi utanır bunlar benim için ne der diye , Beşiktaş'ın gelmiş geçmiş en kötü yönetimini izliyoruz şuanda , gittiğiniz gün bayram günümüzdür..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Babam bugün Y.D!nin bir ihalesi için araziye gitmiş ancak Y.D gelmemiş. Mustafa Denizli ile sözleşme imzalıyorlarmış o sırada. Babam diyor ki bu adam en berbat ve sersem başkandır Zaten beğenmiyordu şimdi nefret ediyor
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bende kardesım bende =) demirören bu kulübün başına gelen en kötü şey .. babası bile 30 milyon dolar vermiş git işlerimi bırak bu parayla ne yaparsan yap demiş adam geldi bizi batırıyor =)

Sayfa 10 / 10 İlkİlk ... 8910

Mesaj Yetkileri