Bravo Mevlüt... Çıkar işte su adamı hoca görmüyor musun ? Al Halil'i, al Mehmet'i !
Bravo Mevlüt... Çıkar işte su adamı hoca görmüyor musun ? Al Halil'i, al Mehmet'i !
Last edited by JunkChorn : 11.Ekim.2008 at 22:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Fatih Terim Volkan'dan vazgeçmeyerek zaten hata ile başladı maça. Herhalde Kayseri maçını ve Volkan'ın yediği golleriizlememiş olacak ki onu oynatıyor. Ayrıca madem Batuhan ile oynayacaktın neden adam gibi kanatlardan orta açmaya dayalı sistemi kullanmıyorsun...!!!
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Volkan aynıysa kusura bakmayın Servet de aynı golde 2'sininde hatası büyük.
Tekke olsa idi bir gol bir asistti vardı..Yazık valla onu çok arıyoruz..İlla ortasaha sokacaksak Nuri yerine yusuf daha mantıklı olurdu..Keske forvet soksaydı..Sabriyi begendim..Umarım Ligdede kısa paslar atar.Yanlızzzz duran toplar kullanmasın.Terimde hala bazı takıntılar devam ediyor..Mevlüt her maç pozisyona giriyor ama aynı şekildede kaçırıyor..Volkan biraz dikkat etmesi lazım..Şu durumda Volkan'ın oynaması mantıklı çünkü baska kaleci yok..Belki serdar olabilirdi..Hızlı ataklar için Aydın girebilir.Zaten baska girecek oyuncu yok gibi.Yusuf'ta girerse iyi atak yapabiliriz..Neyse 2.yarı baslıyor bakalım neler olacak..
Fransa Sochaux da top oynayan Mevlüt değil mi diye şüphe duyar oldum bi oyuncu bu kadar mı 2 kimlikte oynar ya bravo !!
Tamamdır bu maçın da sorumlusu Mevlüt olacak.
Geçen hafta Ayhan'ı ezen Yusuf oynamıyor ama Ayhan 11'de.
Sabri aynı şekil. Kazım çok mu formda ? İ.Kaş ı ben takip edemiyorum Getafe de her hafta as mı çıkıyor bilmiyorum. Onlarca forvet varken Batuhan - Mevlut ıkılısıyle maça çıkıyorsun.
Golde savunma ne yapıyor seyrediyor adeta.
Neyse o yine imparator tabi ki.. Geçen sene de Bosna , Malta gibi takımlara yeniliyorduk bu sene de değişen bir şey yok işte.
yahu yedigimiz gol baslı basına komedi zaten. Adam paylasımı 0 . böyle bi paylasım yok. Merak ediyorum o goluu atan herifi de mi tuncay tutacaktı da o cıkınca paylasım sorunu oldu?! bu hata . volkanın ki de ayrı hata. öyle bir cıkış yok! Bastan asagı komedi...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sabri dikkatli izlediysen takımın en iyilerinden. Bir pozisyonda servet vee ibo nun kesmesi gereken topu kesip golü önledi. Sag taraftan bindirmelerini sürdürdü. Ortaları da eskiye nazaran iyi yerlere atıyor ve attığı da şut var... Bence takımın ilk yarıdaki en iyisi neredeyse.
Last edited by PesimiSTyLa : 11.Ekim.2008 at 23:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Yok yok harbiden sabri bu akşam iyi..Ah ah keske ligdede böyle oynasa..Saç baş yoldurmasa..Sabri korneri ilk defa penaltı noktasına attı gözlerim yaşardı
..Hasan kabze bari milli takımda olsa iyi olurdu..Neyse insallah maçı alacagız..
Takım yine yan toptan gol yiyor, Volkan yine formsuz, Kazım yine sahada kayıp, Servet yine her korneri auta yolluyor, Mevlüt yine kaçırıyor, Hakan Şükür yine aranıyor ve Fatih Terim hatalarından ders almamaya devam ediyor. Ne de olsa o ders almaz, ders verir![]()
Golü kendi kalelerine attılar ..
GoLü Kendi kalesine atmışlar.. Sabri gerçekten çok iyi oynuyor İnşallah aLıcaz Bu mAÇI. Anam yazıyı yazarken ne gol kacırdık Aurelio Boş kale resmen.
sol kanatlarını koridor yaptı Sabri.
2 Rakibimizde 2-0 öne geçti Bu Maçı %100 aLmamız lazım.
Yusuf hazırlanıyor, görelim bakalım Büyük Maç Oyuncusu Yusuf'u. Göster kendini Yusuf.
Goooooooooooool. Mevlüt saç baş yoldururken boş kaleye attı sonunda.
Mevlüt kötüydü ya çıkarın diyordunuz ya ee noldu ?
Onu da atsın bi zahmet !
Hala diyorum Mevlüt oyundan çıkmalı diye. Bunu da kaçıracak hali yoktu ya. Tek forvete dönülsün, sanırım az önce Halil girdi oyuna, o tek forvet olsun, orta sahaya takviye yapılsın bence...
Macı Fikret abi ne güzel anlatıyorD
Yapma Sabriiiiiiiiiiiiii
Aferin Sabriiiiiiiiiiiiii![]()
Ayhan'ı gördükten sonra kendimi Selçuk'un yerine koydum ..Selçuk umarım suçu kendinde aramıyordur ..
Evet Ayhan bugünlerde bir miktar formsuz, M. Topal sağlam olsaydı veya Selçuk oynasaydı güzel olabilirdi aslında.
Ayhan bugünlerde degil,sezon basindan beri formsuz.Zaten istikrarsiz biri oldugu ortada.Yerine Nuri Sahinle baslamaliydik,Selcuk inan da kadroda olmaliydi.
Mevlüt sonunda şanssızlığı yenebildi![]()
İşlemeyen çok şey var, şans her zaman bizden yana olmayabilir. Ama bunlar maçtan sonra konuşulmalı bence. Sonuçta ikinci yarıda çok kötü oynamıyoruz ve henüz skor 2-1.
Bir not da taraftar için, hiç beğenmedim bugün taraftarı. Çok suskun kaldılar maç boyunca, ara sıra 1-2 tezahürat yapayım dediler. Şimdi de yabancı madde atıyorlar. Önde veya geride olduğumuz farketmez, bir maçta sahaya yabancı madde atılması yanlış birşey bence...
Arkadaşlar konuyu kişiselleştirmeden mesajlarınızı atın. Atılan mesajlarda sadece Milli takım olsun, eleştirilere birşey denilmez tabiki de, ama olayı kişiselleştirmeyin, lütfen.
(/s)
Üzerine kim alıyorsa. Onları galibiyet de 1 kere helal olsun derken göremiyoruz...
2-1 kazandık, tesekkürler cocuklar...
2-1 kazanmayı başardık. Maç yorumumu daha sakin bir zamana saklamayı düşünüyorum üşenmezsemTebrik ediyoruz sahadaki 14 kişiyi.
Şansa bala yine kazandık. Ben şunu anladım, bizim takım hiç bir zaman ispanya, almanya, hollanda gibi oynayamayacak, ama bizim takım tekniğin değil de, azimin, hırsın, isteğin ve mücadelenin galibiyetini sergiliyor euro 2008den beri.. teşekkürrler..
Terim yüzünden pek sevinemedim.