-
Maça ağırlığımızı koyduğumuz andan itibaren skoru lehimize çevirecek pozisyonlar bulduk. Genel olarak baktığımızda halkın ısrarla istediği Nuri Şahin'in etkisizden de öte bir oyun sergilediğini gördük. Oyuna girdiği andan itibaren sürekli yüklenen bir takımın oyuncusu olduğu halde adını ya duydum yada duymadım. Yani neyi demek istiyorum. Bu oyuncu mükemmel al koy oynasın diye birşey yok arkadaşlar. Takımında harikalar yaratabilir veya çok yeteneklidir bunlar yetmez. Bu Nuri içinde bahsettiğiniz bir çok oyuncu içinde geçerlidir.
Savunmamız yine her zamanki gibi iyi işler yapsada yapılmayacak işleride yaptı. Bu sorunumuzu çözen bir teknik adam olursa bence tarihe altın harflerle yazılmalıdır.
Mevlüt gerçekten koşuyor, her pozisyon içerisinde var. Ama kaçırdıkça kaçırıyor. Demek ki koşmak, pozisyon yaratmak yetmiyor arkadaşlar. O golü atacaksın. Golcü isen o top çizgiden geçip girecektir. Yoksa nerden çıktı bu adam nasıl oynuyor gibi yorumları hep yaparız.
Sabri konusunda ise bu adama istikrar kazandırırsak bence çok iyi bir sağ bek olabilir.
Mesaj Yetkileri