Maça hakim başlayan taraf bizdik fakat maçın hakimi olmamız bize pozisyonlar olarak dönmedi maalesef.Fatih Terim'in maça başlarkenki Batuhan stratejisi tutmadı.Bosna savunması aşamadık Batuhan ile.Orta sahadan etkili gelemeyincede öyle pozisyonsuz kala kaldık.Üstüne bide duran toptan gol yeme hastalığımız meydana çıkınca geriye düşmüş olduk.Golden sonra Bosna'nın 2.gole çok yaklaştığı bir pozisyon daha var sanırım Sabri idi golün olmasını engelledi.Maçın kırılma noktalarından birisiydi.Maçın 2.kırılma noktası ile Batuhan'ın sakatlanmasıydı.Batuhan'ın sakatlanmasından sonra Fatih Terim strateji değişikliğine gitti ve buda işe yaradı açıkcası.İlk yarının sonlarında çok iyi baskı kurduk.Pozisyonlarda bulduk fakat değerlendiremedik..

2.yarıya ilk yarının sonlarında kurduğumuz baskıyı devam ettirerek başladık.Bosna savunması Batuhan'ın sakatlanmasına kadar olan zamandaki kadar rahat değildi ve hata yapmaya başladılar.Bu hatalardan yararlanamadık taa ki Sabri'nin serbest vuruştan attırdığı gole kadar.Spiker pozisyon faul olduğunda tehlikeli bir yerden serbest atış kazandık dediğinde ne kadar tehlikeli olabilir ki canım diye düşündüm içimden ama Sabri golü yaptırararak bana adeta sorunun cevabını verdi. Baskımız devam etti ve Bosna savunması açık vermeye devam etti.Fakat çok net pozisyonlardan yararlanamadık.Yine bir duran top organizasyonunda golü bulduk.Mevlüt maç boyunca yararlanamadığı net pozisyonlarının aksine bu sefer affetmedi 2.golümüzü attı.Herhalde bu golü kaçırsaydı vatan haini ilan edilirdi. 2.golü bulduk fakat hala bastırmaya devam ettik.Bu bize pahalıya patlayabilecek bir pozisyona neden oldu fakat savuşturmayı başardık Allah'tan.Maçın sonlarına yaklaştıkça tempo düştü ve önemli bir maçtan kayıpsız geçmeyi başardık.

Maç içinde gözüme çarpan oyunculardan bahsetmek istiyorum.Birincisi Sabri çok mükemmeldi.O herkesin eleştirdiği saç baş yolduran Sabri gitmiş yerine harika bir Sabri gelmişti.Bunu arada yapıyor ama sürekli hale getirse çok süper olacak.Arda ilk yarıda fazla etkili olamadı.Bunda hep sağdan gelmemizinde katkısı var.2.yarıda oyuna daha çok ağırlığını koydu.İlk golde katkısı önemliydi.Mevlüt Schoaux'ta (yanlış yazmış olabilirim) çok iyi performans sergiliyor.Milli takıma gelince etkisizde oynamıyor ama önemli pozisyonlardan yararlanamıyor.Artık şansızlık mı,becerisizlik mi yoksa tecrübesizlik mi bilemiyorum.Fakat Terim onu kazanmak adına her zaman seçiyor ve oynatıyor.Zaten sever böyle şeyleri yapmayı.Bir tane adam belirledi mi sonuna kadar hep onla devam ederi.Belki bundan sonra dün etkisiz olmasına rağmen Batuhan'ıda sürekli takımda görebiliriz. İbrahim Kaş'ta maçta hataları olmasına rağmen çok kritikte müdahaleleri vardı.Açıkcası Gökhan Zan olsa bu maçta çok daha kötü şeyler yapabilirdik.Bence Kaş'ta ısrar etmeliyiz.Servet'i beğenmedim.Bu sezon onu büyük bir form düşüklüğü içinde görüyorum.İlk golde Volkan kadar hatalıydı.Geçen seneki Servet'ten eser yok.Bir an önce toparlanmalı mutlaka.

Belçika'ya karşı kaybettiğimiz 2 puandan sonra burada kaybedeceğimiz puanlar çok büyük zarar verecekti milli takımımıza fakat kayıpsız geçmeyi başardık.Sırada grubun en zayıf ekini Estonya var.O maçıda kayıpsız geçeriz diye düşünüyorum.Sonrasında grubun Favorisi İspanya ile maçımız olacak.O zamana kadar sakatlarımız iyileşmiş olurlar.Yıldız oyuncularımızın o maçta mutlaka olması lazım..

Son bir şeyde taraftar hakkında söylemek istiyorum.Açıkcası ben dün beğendim atmosferi.Son zamanlarda hiç böyle bir atmosfer görmemiştim milli takım maçlarında.Maçtan önce kırmızı tişörtler ve bayraklar dağıtılmış.Stad kırmızı-beyaza boynamıştı adeta.Güzel bir görüntü oluşturmuştu.Milli takım maçlarında hep böyle güzel atmosferler görmek dileğiyle..