Quote Originally Posted by koraybahce View Post
arneas; bütün liglerin logoları yerli yerinde ama italya liglerinde bi sorun çıktı. serie A da caglari,empoli,fiorentina,genoa,juventus,napoli,pa lermo,torino logoları çıkıor ama diğerleri çıkmıyo..

Aynı şekilde italyanın bi alt liginde de ascoli,avellino,bologna,frosinone,grosetto,mantova ,pisa,rimini ve spezia hariç diğer takımların logoları gözükmüyo

senin verdiğin dosyayı fmf çeviriciyle normal klasöre çevirip daha önceden de çevirmiş olduğum grafik dosyasının içindeki logos klasörüne attım..ama atmadan önce ordaki herşeyi sildim..o amblemi çıkmayan takımların da logo ID leri oyundakilerle uyuşuyo..ID lerde doğru ama neden çıkmadığını anlamadım :-S bi yardımcı olursan sevinirim...teşekkürler şimdiden.
az öncekontrol ettim bende bir sorun yok italya liglerinde bütün logolar doğru
acaba senin yüklediğin başka logolar var mı belgelerim klasorünün içindeki grafics te oraya logo yüklediiseniz onları silip tekrar deneseniz diyorum

bir de cache dosyasını silip skini değiştirebilir misiniz...

öyle deneyin olmaz ise tekrar kontrol edeyim

1- senin yaptığın logos klasörünü kaldırıp benim fmf uzantılı logo dosyamı data klasorune atıp tekrar deneyin
2- olmadı cache dosyasını silip skin değiştirin

umarım işe yarar

not: italya liginin bir çok logosunu güncel yapmak istedim fakat fm nin içinde kendi logoları olduğu için italya ingiltere v.b. lig logolarının tamammen güncel logolarını değil fmnin logolarını kullandım belki benim logolarla senin logolar çakışmış olabilir