-
ilk yarı 4-0 gibi bir başarı elde ettiysem 2. yarının özellikle 65 dakikadan itibaren hiç önemli atak olmaması(istisnalar kaidei bozmaz
eğer önemli bir maç ve ben maçı çevirmeye çalışıyorsam 85.ten itibaren illa oyuncunun aşırı aptalca bir hareketiyle ya çok kötü pas vermesi ya da topu adama kaptırması sürekli
aynısı karşı takım 10 kişi kalıncada oluyor
kale boşken inatla oyuncumun top çevirmesi 40-50... metre gibi mesafelerden şut çekmemesi(hani kaleci daha benim defansımda eğer bir ayarı varsa söyleyin kaç kere başıma geldi bomboş kale şut çekmiyor kimse)
ardarda adam geçmeyi sever özel yeteneğine sahip hiç bir oyuncunun ardarda adam geçmemesi(serbest rol verdim olmadı, topu tut dedim olmadı, yaratıclığı tavan yaptım olmadı, topla ilerleyi sonuna kadar çektim olmadı)
uzaktan şut çeker gibi bir özelliği olmayan bir oyuncunun(uzun şut 9 hemde yerlerde) inatla uzun şut çekmesi(uzun şut çekme ayarıda normal yada nadirene ayarlanıyor) onun yerine uzun şutu 14 birini koyunca nedense böyle bir olayın olmaması
kalecimin son 10 dakkada fln inatla hep aynı oyuncuma pas vermeye çalışması(hayır adam ml; ne aml ne fc)(ayarlarda bir sorun yok son 10 dakka civarı 3-4 maçta bir başıma geliyor bug gibi birşey)
not:kalın olanlar her arkadaşımın başına geldiğini bildiğimden belirteyim dedim
Mesaj Yetkileri