1 ile 30 arası toplam 172 sonuç

Konu: FM 2009 Güncelleştirmesi [03.08.2008]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Linklere ilk eklediğinde de bakmıştım. Dediğim gibi finansal sorununun Bu Güncelleştirme ile alakası yoktur. Senin oyunda yaptığın hamleler, oyunda FB, BJK, GS'de olan finansal sorun nedneiyle karşına çıkıyor.

Geliştirme paketi başlığına baktıysan, 8.0.2 ile gelen finansal sorunun tamamiyle olmasada bir nebze ile gidilridği yazıyordu. Tamamen giderkem mümkün değil ama kısmet de olsa çözümler var. Ömer abi (perpetua) bunun için bi edt dosyası koymuştu onu database içine koyarsan yeni oyun açtığında finansal sorun yaşayan takımlara finansal katkı sağladığını görürsün.

Yine söylüyorum bende aynı güncelleştirme ile oynadım, satmak yerine daha çok oyun aldım ama ŞL'de gruptan çıkmayı başardığım için, TSL ve Kupa'da başarılı sonuçlar aldığım için ayrıca yüksek maaş alan oyuncularda indirim yaptığım yada yol verdiğim için pek sorun yaşamadım.
    Arkadaşım söylediklerimi anlamak istemiyorsun. Halen daha yaptığım hamlelerden bahsediyorsun. Attığım linklere baktığını söylüyor, ' ama ben şu başarılara imza attım' diyorsun. Eğer baksaydın şamp liginde gruplardan çıktığımı, türkiye ve lig kupasını aldığımı görürsün. Eğer baksaydın maaş bütçemi aşmadığımı ve transferlerden artı para kazandığımı görürdün.
    Tüm bunları görmezlikten gelip üsteleyerek oyun anlayışımdan kaynaklandığını söylüyorsun.
    Üstüne basa basa söylüyorum sorun senin database inden kaynaklanmaktadır.

Ama sen kabul etmek yerine hala işi ya şansa vuracaksın ya da yaptığım hamlelerden bahsedeceksin...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ata0105 View Post
    Arkadaşım söylediklerimi anlamak istemiyorsun. Halen daha yaptığım hamlelerden bahsediyorsun. Attığım linklere baktığını söylüyor, ' ama ben şu başarılara imza attım' diyorsun. Eğer baksaydın şamp liginde gruplardan çıktığımı, türkiye ve lig kupasını aldığımı görürsün. Eğer baksaydın maaş bütçemi aşmadığımı ve transferlerden artı para kazandığımı görürdün.
    Tüm bunları görmezlikten gelip üsteleyerek oyun anlayışımdan kaynaklandığını söylüyorsun.
    Üstüne basa basa söylüyorum sorun senin database inden kaynaklanmaktadır.

Ama sen kabul etmek yerine hala işi ya şansa vuracaksın ya da yaptığım hamlelerden bahsedeceksin...
    Ben ne diyorum sende onu anlamak istemiyorsun sanırım. Ne demişim, bende aynı database ile Fenerbahçe ile 3 sezon oynadım fakat hiç bir sorun ile karşılaşmadım, ayrıca senin dediğin kadar bir sorun olsa şimdiye kadar çok fazla eleştiri alırdım.

Ne demişim, 8.0.2 geliştirme paketi üzerine yaptım. Yani oyuna transferler dışında ekstra nerdeyse hiç birşey yapmadım. Ekstra olarak ne mi yaptım, Laiglenoir arkadaşımın tavsiyeleriyle oyuncuların mevki ayarlarında bi kaç ufak deişiklik yaptık. Onun dışında Yine Murat'ın önerisiyle bu sezon öne çıkan bir kaç oyuncuların ,ki buda bir elin parmaklarını geçmez, öne çıkan özellikleri üzerinde 1-2 puanlık artışlar yaptık. Onun dışındaki oynamaları oyunun orjinaline daha fazla müdahale etmemek, daha büyük hatalara yol açmamak için dokunmadım.

Bunlar dışında oyuna ekstra başka hiç birşey yapmadığımı yamanın ilk mesajında da, sorular geldikçe de o sırada tekrar tekrar söyledim. Kısacası senin oyununda karşılaştığın finansal sorunun bu güncelleştirme ile alakası yok.

Bende senin gibi oynadığım oyundan ss'ler ile söylediklerimi desteklemek isterdim ama bunu yaptığım tarih Ağustos'un 3'ü. Ve o tarihten sonra 30 defa yeni oyun açtım yani malesef sildim.

Ayrıca Ömer Abi (perpetua) 8.0.2 Geliiştirme Paketinde sorunu nasıl söylemiş onların linkin ivereyim bir göz at.
    http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=239
    http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=256

Yine dediğim gibi benim yaptıklarımın etkisiyle olan birşey değil, Türkiye Ligindeki bir hata nedeniyle ortaya çıkan bir durum.

Ama yok benden daha başarılı birşey istiyorsan, ben bunu yaptıktan daha sonra yapılan bir çalışmayı gösterebilrim. Onun yapım tarihi 2 eylül yani daha fazla transfer içeriyor ve oyun ile ilgili daha çok değişiklik var oyuncu güçleriylede oynamışlar. Finansal sorun çıkmaması için takım bütçeleriylede oynamışlar.

Mesaj Yetkileri