1 ile 30 arası toplam 491 sonuç

Konu: Kayseri Kadir Has Stadyumu İle İlgili Bütün Başlıklar

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Gerçekten çok güzel satd oldu.Kutluyorum emeği geçen herkesi fakat bu stadın kesinlikle dolması gerekiyor Kayseri seyircisi şuanki maçlara pek ilgi göstermiyor ama inşallah yeni stada gideceklerdir.

Kayseri'de oturan arkadaşlar;
    Halk stad için ne düşünüyor ?
    Maçlar dolu tribünlere oynar mı sizce?
    Kombine satılır mı?
    Bu konular hakkında bizi bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Stadın son zamanlardaki Durumu

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by uLtimatoM View Post
    Gerçekten çok güzel satd oldu.Kutluyorum emeği geçen herkesi fakat bu stadın kesinlikle dolması gerekiyor Kayseri seyircisi şuanki maçlara pek ilgi göstermiyor ama inşallah yeni stada gideceklerdir.

Kayseri'de oturan arkadaşlar;
    Halk stad için ne düşünüyor ?
    Maçlar dolu tribünlere oynar mı sizce?
    Kombine satılır mı?
    Bu konular hakkında bizi bilgilendirirseniz çok sevinirim.
    Benim çevremde gördüğüm kadarıyla halk stad için heyecanlı bu işlerle ilgilendiğimden soryuorlar bana hep stad ne oldu falan diye

Yeni stadla birlikte aile tribünü falanda olacağından ve sigara yasak olacağından seyirci sayısında artış olacağını umuyorum.Kombine ise bu yıl satılan satıldı zaten takım bu sene başarılı olursa ve bilet fiyatları sabit olursa kombinedede artış olacaktır.yalnız stadın ulaşımı bira zsorun olacak gibi duruyor şehir dışında yapıldığından onada öünden kayseray geçiyor ya bakalım nasıl olacak
    Last edited by deniz.91 : 13.Ekim.2008 at 21:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri