1 ile 30 arası toplam 68 sonuç

Konu: Estonya - Türkiye [ Dünya Kupası 5. Grup, 4. Maç ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    İl yarı tek forvetle çıkarsan olacağı budur Terim aynı yanlışlara devam ediyor
    Estonyayı değil tek forvet forvetsiz çıksak yenmemiz gerekirdi..F.terim bu puan kaybında sorgulanacak en son kişidir..Rakip kimdir yahu 4-4-2 4-5-1 fark etsin estonya estonya..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Estonyayı değil tek forvet forvetsiz çıksak yenmemiz gerekirdi..F.terim bu puan kaybında sorgulanacak en son kişidir..Rakip kimdir yahu 4-4-2 4-5-1 fark etsin estonya estonya..

Fatih Terim mi sorgulanacak en son kişi ?

Türkiye Milli Takımı diyoruz Türkiyespor yada Türkiye Sk ,Jk gibi bir kulüpten bahsetmiyoruz.

Transfer sorunu yok , yönetim derdi yok , oyuncular arasında çıkabilecek o niye fazla kazanıyor da ben az kazanıyorum derdi yok vs tek yapacağı iş Kaliteli , formda olan oyunculara Milli Takım formasını teslim etmek. Bu kadar mı zordur bu , Teknik adam olmayan fakat futbola biraz ilgisi olanlar bile şu dönem de daha iyi bir kadro kurarlardı buna eminim.

4 Maçta 5 gol atmışız yani sadece Ermenistan ve Estonya'dan daha fazla gol atmışız.

Mevlüt Erdinç , Batuhan , Halil Altıntop bu oyuncular ne kadar deneyim sahibi ? kaç gol atmışlar Milli Takım formasıyla ? Geçen M.Demirkol söyledi Trt de şu an ki kadroda 2-3 golden fazla gol atan oyuncu yok kadroda.

Bosna sadece Estonya'ya 7 tane atarken biz Estonya ve Ermenistan'a sadece 2 gol atabildik. E bu oyuncu seçimleriyle bundan fazlasını da beklememek lazım.

Mesaj Yetkileri