1 ile 30 arası toplam 491 sonuç

Konu: Kayseri Kadir Has Stadyumu İle İlgili Bütün Başlıklar

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Harika Bir Stad Kayserili Yöneticileri Bu Stad İçin Kutluyorum
    kayserisporun kasasından tek kuruş çıkmadıkı yöneticileri niye kutluyosun anlamadım.toki bedava yapıyor stadı.siyasetciler sağolsun

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by jarosik_61 View Post
    kayserisporun kasasından tek kuruş çıkmadıkı yöneticileri niye kutluyosun anlamadım.toki bedava yapıyor stadı.siyasetciler sağolsun
    Stadın TOKİ ile hiç bir alakası yok bilmeden yorum yapmayalım lütfen.

Eski stadın arsası çok değerli bir bölgedeydi o arsa satıldı parası önceden alınarak yeni stadın inşaatına başladın belediye arazisinde + Kadir Has falanda para verdi stad böylece yapılmaya başladın şuan eski stadın çevresi yıkılmaya başlandı zaten alış veriş merkezi inşaati başladı ordada

Bu arada skorboard takılımş stada

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Stadın TOKİ ile hiç bir alakası yok bilmeden yorum yapmayalım lütfen.

Eski stadın arsası çok değerli bir bölgedeydi o arsa satıldı parası önceden alınarak yeni stadın inşaatına başladın belediye arazisinde + Kadir Has falanda para verdi stad böylece yapılmaya başladın şuan eski stadın çevresi yıkılmaya başlandı zaten alış veriş merkezi inşaati başladı ordada

Bu arada skorboard takılımş stada
    Agüero Kardeş Yanlışsam Düzelt Stadı Kayserispor Yapdımı Yoksa Toki mi Sonuçta Çok Güzel Bir Stad Darısı Sivasıma Ve Tüm Klüplerimize Bu Sene Ne Olursa Olsun Kayseri Deplasmanına Gitmek İsterim Bu Güzel Stadı Görmek İçin

Mesaj Yetkileri