DisCo
Hellbells
Burak abi Uefada cok iyi gidiyorsun Finale gideceksın gibi duruyor. Umut abi Bu sene Ligde iyisin, İkinizide İnşallah bu sene ŞL Görürüz.
Finalde rakip olarak görürüz inş sizi : ) Burak abi evet Uefada iyi gidiyorsun Umut abi sende ligde nokta transferler ile.
BPL 30. Hafta
Coventry 2 - 3 Everton
BPL 31. Hafta
Chelsea 2 - 1 Everton
BPL 32. Hafta
Everton 3 - 0 Man Utd.
Uefa Kupası
Everton 1 - 1 Liverpool
BPL 33. Hafta
Liverpool 1 - 0 Everton
Uefa Kupası Rövanş Maçı
Liverpool 4 - 1 Everton
Aslında turu geçmeye çok yakındım. Çünkü herşey yolunda gidiyordu. Taki oyundan kopana kadar. Koptuktan sonra bir türlü bağlanamadım. Zaten koptuğum andan itibarende 1-1 olan skor 4-1'e gelmiş. Şansızlıktan ötürü elenmiş olduk. Bir daha ki sefere artık.
Liverpool abi olsun o kadarda yinede tebrikler . Manchester'a 3 tane atmısın tebrik ederim
You'll Never BeatThe Irish !
BARCLAYS PRİMİERSHİP 33.HAFTA
MİDDLESBROUGH : 3 - 1 : MAN.UTD.
BARCLAYS PRİMİERSHİP 34.HAFTA
CHELSEA : 1 - 1 : MİDDLESBROUGH
BARCLAYS PRİMİERSHİP 35.HAFTA
MİDDLESBROUGH : 2 - 1 : TOTTENHAM
BARCLAYS PRİMİERSHİP 36.HAFTA
SUNDERLAND : 0 - 1 : MİDDLESBROUGH
BARCLAYS PRİMİERSHİP 37.HAFTA
LİVERPOOL : 1 - 1 : MİDDLESBROUGH
BARCLAYS PRİMİERSHİP 38.HAFTA
MİDDLESBROUGH : 3 - 2 : A.VİLLA
BARCLAYS PRİMİERSHİP PUAN TABLOSU
Eveeeet 5.sezonu da tamamladık.. Bu sezon biraz uzun sürdü araya yaz tatili girdiği için. 6.sezona yakında başlarız.
Ligde istikrarsız gittiğimiz için taktiğimde çok küçük komut değişiklikleri yaptım ve bu değişiklikler takıma uydu.Ligdeki son 9 maçta yenilmeyerek 5.sezonu tamamladık. Bu 9 maç içinde Liverpool,Manchester,Chelsea gibi takımlar vardı. Gelecek sezon ligi daha iyi yerde bitirmek istiyoruz.
Ayrıca son hafta A.Villa'yı yenerek onları şampiyonluktan ettik. Bizden aldıkları mağlubiyet yüzünden Arsenal'in 1 puan gerisinde ligi 2.bitirdiler.
Bir Dost
Hellbells
Sezon Değerlendirmesi
Ligi 5. sırada tamamlarken beklentilerimizin ve beklentilerin altında bir derece elde etmiş olduk. Bu sezon en azından Şampiyonlar Ligine katılmayı istiyordum ancak olmadı. Ligdeki bir kaç takımla beraber en kaliteli kadroya sahip ekibiz. Bu kadro kalitesini sahaya yansıttığımız her maçı kolaylıkla kazandık. Şampiyonluk yolunda tek engelimiz kaldı. Kritik maçları kazanamıyoruz. Kazanamayıncada hedeften uzaklaşmak kaçınılmaz oluyor. Yeni sezonda bu durumuda atlatırsak şampiyon olmamamız için hiçbir sebeb yoktur. Avrupa arenasına baktığımızda kötü bir CL tecrübesi yaşadık. Çıkabileceğimiz bir gruptan 3. olup Uefa'dan yolumuza devam ettik. Finale kadar gidebilirdik ama malum sebebten dolayı elenmiş olduk. Yeni sezonda Uefa kupasında en kötü finali hedefliyorum. Yapacağım kaliteli ve genç oyuncu transferleriylede kadromuzu güçlendireceğim.
Abi bu beşiği sallaya sallaya bebek uyudu artık.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
tebrikler cok guzel bir kariyer oluyor 6.sezonda basarılar
6.Sezonda bence Burak abi ligi ilk 3 de bitiricek.Umut abi ise yine aynı ilk 5..
6. sezonda sizlerden şampiyonluk mücadelesi bekliyoruz![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Kariyer Devam Etmicekmi
Bıttıyse Umarım 2009'da Devam eder beyler
Arkadaşlar kariyer tabii ki devam edicek ancak hayatta devam ediyor. Denk geldiğimizde oynuyoruz. Malum sezon sonu transfer çalışmaları nedeni ile yavaş ilerliyor. Lig başlayınca transferler de duyrulacaktır merak etmeyin. Ayrıca FM 2009 da da aynı takımlarla aynı kariyeri açmayı düşünüyoruz.
Bir Dost
Hellbells
Arkadaşlar kariyerimiz Umut abinin hain planları nedeniyle devam edememektedir. Alınan bilgilere göre bu sezon ligde ezileceğini anlayan Umut abi online olmayarak Fm2009'un çıkacağı güne kadar zaman kazanmaktadır. Fm 2009'un çıkışıyla beraber "ee hadi artık FM 2009" oynayalım diyerek kendini kurtaracaktır.
![]()
İftira atarak ön plana çıkamazsın. Online durumdayım.Hosri meydan.
Bir Dost
Hellbells
THİAGO MOTTA ( DMC ) BORO'DA
A.Madrid ile sözleşmesi biten oyuncuyu bonservis bedeli ödemeden transfer ettik.
EMMANUEL EBOUE ( D/WB/MR ) BORO'DA
4.6 M € karşılığında Arsenal'den transfer ettik.
BENOİT ASSOU-EKOTTO ( D/WBL ) BORO'DA
Reading'ten eski oyuncumuzu 4 M € karşılığında transfer ettik.
FRANCİSCO JOSE RİOS ( DRLC ) BORO'DA
6 M € karşılığında Osasuna'dan transfer ettik.
OBAMA ( DC ) BORO'DA
1.1 M € karşılığında Hercules'ten transfer ettik.
CELSİNHO ( AMRC ) BORO'DA
13 M € karşılığında Sporting'ten transfer ettik.
STEVEN SMİTH ( D/WBL ) BORO'DA
8 M € karşılığında G.Rangers'ten transfer ettik.
Bir Dost
Hellbells
Boro çok güzel transferler yapmış. Bu sene Everton'ı geçebilir.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Vaay Mıllı Takım Helal Valla2009'dada Sızı Takıp etmek zevklı olacak gıbıme geliyor
HAZIRLIK MAÇLARI
Hazırlık kampımızı Antalya sahillerinde yaptık. Ancak hazırlık maçlarımız berbattı. Yeni oyuncularımız fazla ve uyum sorunu çekiyoruz. Hazırlık maçlarına yardımcı antrenör çıktı ancak benim taktiğimi kullandı. Lig başladığında hazır olmayı umuyoruz.
AUGUSTO SALES ( ST ) BORO ' DA
Porto'dan 10 M. € karşılığında transfer ettik.
Bu arada sağ bekimiz Lassana Diarra 15 M. € karşılığında Man.Utd.'a satılmıştır. Oyuncumuza verdiği hizmetler için teşekkür ederiz.
Bir Dost
Hellbells
Cesar Villaluz Everton'a Evet Dedi.
Şampiyonluk Oranları
1- Arsenal 2- Liverpool 3- Chelsea 4- Aston Villa 5- Everton 6- Man Utd
Middlesbrough - Allah Bilir.
Hazırlık Dönemi
BPL 1. Hafta
Middlesbroug 2 - 2 Everton
Normalde 3. hafta maçı olan karşılaşmayı ertelemelerden dolayı ilk hafta oynamak zorunda kaldık. Maça çok iyi başladık. Tek kale oynarken golüde bulduk. 43. dakikada ilk atak ve golü kalemizde gördük. Ev sahibi şansı ön plana çıktı. 2. yarı ile beraber maç ortada gidiyordu. Sonra yine tek pozisyon ve gol geldi. Geriye düştükten sonra maça ağırlığımızı koyduk. Tekrar o baskıcı Everton atakları başladı ve beraberliği sağladık. Maçta berabere bitti.
İyi oynayana 3 puan vermiyorlar, mutlak kazanmanız gerekiyor ama bir insanda da bu kadar şans olmaz. Her maç eziyorum puan bırakıyorum. Futbolun adaletsiz yüzü hep bu maçta bizi buluyor. Buda yetmezmiş gibi hakem hataları maça damgasını vurdu.
boro zor kurtarmış 1 puanı hemde kendi evinde
Favorim Burak abi ikiside başarılı sezonlar geçirmişler ama bu sene lig tablosunu değerlendirmek gerekirse Burak abi şampiyon olucak gibi bi düşüncem var benim Umut abi ise ilk 7 ' de olur gibime geliyor.