Mustafa Denizli yönetiminde ilk maçımızda G.Birliği gibi pek kolay olmayan (hele ki suni çim olayından sonra) bir deplasmanda 3 puanla dönmüş olmamız sevindirici fakat skorla doğru orantılı iyi bir oyun sergilediğimizi söyleyemeceğim maalesef.Ama üst sıralardaki takımların kayıplar yaşadığı bu haftayı kayıpsız geçmek önemliydi.Bunu başardık.Tebrik ediyorum oyuncularımızı..

Mustafa Denizli'de maçtan sonraki açıklamalarında maçtan genel anlamda memnun olmadığını söyledi.Eksiklerin zamanla çalışarak kapatılacağını söyledi.Açıkcası ilk geldiği günden beri yaptıklarıyla Mustafa hoca umut veriyor insana.Ben Ertuğrul hocanın istifasından sonra acayip umutsuzlanmıştım fakat ligimizi ve takımı tanıyan tecrübeli bir hoca getirilmiş olması şu kritik dönemde alınabilecek en doğru kararlardan birisiydi.Fakat maçtan sonraki hep aynı sistemle oynamayacağız açıklaması açıkcası beni düşündürüyor.Belli bir sistem oturtmadıktan sonra nasıl başarılı olacağız hep beraber göreceğız zamanla..Mustafa hocayı iyi veya kötü yönde eleştirmek içinde henüz erken diye düşünüyorum.Dediğim gibi zamanla göreceğiz neler olacağını..

Maç içinde görevini en iyi yapan isimler Rüştü ile Sivok'tu.Tello eski günlerini aratır cinsten oynadı.Delgado iyi gibiydi fakat hala istediğimiz düzeyde değil.Cisse ve Serdar ise en kötü isimlerimizdi.Hadi Cisse ilk geldiğinden beri öyle ahım şahım oynamıyorda Serdar'ın kötü olması gerçekten düşündürücü.Umarım düzelir.Bir ara Aurellio haberleri çıkmıştı.O gelirse Cisse yerine gerçekten harika olur.Birde bu sistem için iyi bekler olması lazım.Serdar ve İbo ile gitmeyecek gibi gözüküyor..

Ayrıca taraftarımızada değinmeden geçemeyeceğım.Deplasman maçı olmasına rağmen stadda yerlerini alarak ellerinden gelenin en iyisini yaptılar.Hiç deplasman havası yaşatmadılar takımımıza..