Trabzonspor'lu arkadaşlara geçmiş olsun dilerim öncelikle. Tahmin ettiğim gibi bir maçtı açıkcası. yalnız yan hakemlerden kapalının önünde olanı hiç beğenmedim. Hüseyin için göğüs kavramını dirsek altına kadar indirirken Kewell ve Baros için omuz içne kadar düşürdü ve beni televizyon başında çıldırttı. ayrıca bana göre iki çok büyük hata yaptı ki birisi ofsayt olmayan bir ofsaytla Aydın'ın golünü yedi. diğeri de çıkmamış olan ve Tolga'nın da içeriye çevirip Sabri'nin topu kapmasına neden olduğu penaltı ve kırmızı kart olması gereken pozisyon. bu iki pozisyonda direkt olarak Trabzon'u ipten aldı denilebilir. bu hakem dışında diğer iki hakemi çok beğendim açıkcası, hemen her pozisyonun içindeydi Bünyamin gezer. Lincoln'e köşe bayrağı pozisyonunda ikinci sarıdan kırmızı vermesi gerekirken atlaması hariç bir hatası olmadı, gerçi Lincoln'de hemen hakemi bu sıkıntıdan kurtardı kasti bir elle oynama yaparak genel olarak vasat bir Trabzon ile iyi gibi olan bir Galatasaray'ın maçıydı ve daha iyi oynayan kazandı.